Αλλα μου ελεγε και οταν τον ξαναρωτισα μου ειπε τα θελει...Δεν θα έπαιρνες απ'τον φίλο σου όταν μεγάλωνε;

Εγω ξερω οτι εκτροφεα εχει στην ροδω!Να ψάξεις για σωστό και καλό εκτροφέα όχι από pet shop τα ζώα.
Αλλα μου ελεγε και οταν τον ξαναρωτισα μου ειπε τα θελει...Δεν θα έπαιρνες απ'τον φίλο σου όταν μεγάλωνε;
Εγω ξερω οτι εκτροφεα εχει στην ροδω!Να ψάξεις για σωστό και καλό εκτροφέα όχι από pet shop τα ζώα.
που ειναι και δεν τους βλεπω :DΤι λες Άγγελε;
Παντού υπάρχουν εκτροφείς.
Που ψάχνεις Άγγελε; :)που ειναι και δεν τους βλεπω :D
Σε ολο το ιντερνετ! Εγω γιατι δεν βρισκω πουθενα ολοι μου λενε δεν εχουν τορα...Που ψάχνεις Άγγελε; :)
Μαρια για τον Σενεγαλης ηταν το προβλημα που ηταν ακριβος,το παροτλετ ειναι ποιο προσιτο! Προφανως ο Αγγελος νοιωθει εμπιστοσυνη σε καποιο μαγαζι της γειτονιας του παρα σε καποιον αγνωστο εκτροφεα! Γνωμη μου, ας μας πει κ ο ιδιοςΤώρα βιάζεσαι; Αργότερα δεν έλεγες θα πάρεις; Περίμενε θα βρεις.
ακριβος, κιολας ειναι ποιο δυσκολο να παω λογικα θα παω στο πετ σουπερμαρκετ...Μαρια για τον Σενεγαλης ηταν το προβλημα που ηταν ακριβος,το παροτλετ ειναι ποιο προσιτο! Προφανως ο Αγγελος νοιωθει εμπιστοσυνη σε καποιο μαγαζι της γειτονιας του παρα σε καποιον αγνωστο εκτροφεα! Γνωμη μου, ας μας πει κ ο ιδιος
Μου ειπε οχι αυτο το διαστιμα γιατι θα βαψουμε κτλΓια πότε με το καλό? :)
Τέλεια η μαμά, να γίνει μέλος πάραυτα!Μου ειπε οχι αυτο το διαστιμα γιατι θα βαψουμε κτλ
και δεν ειναι καλο για το πουλακι
δυστιχος δεν τιν ενδιαφερει το θεμαΤέλεια η μαμά, να γίνει μέλος πάραυτα!
εχω χαρει πολυ! το περιμενο πως και πως
δυστιχος δεν τιν ενδιαφερει το θεμα
Ειμαστε ποιο πολυ γατοσπιτο!Ετσι λενε πολλοι αλλα μολις νοιωσουν την αγαπη τους, αναθεωρουν !
Ετσι εγινε με εμενα παλια ελεγα τι ωρεο βρισκουν, και τορα λιονω σαν κερακι μολις δω παπαγαλοΕτσι λενε πολλοι αλλα μολις νοιωσουν την αγαπη τους, αναθεωρουν !
Φυσικα και θα κανω παρουσιαση!Ωωω βλρπω εξελίξεις εδω.
Θα ξετρελαθεις νε το παρροτλετακι.
Περιμενουμε την παρουσιαση του οταν ερθει με το καλο :D
προχτες που πηγα στο pet supermarket ειδα ενα ημερο ερωτας ηταν αυτο λεω μονο αν δεν εφευγα δεν το ψαχνα και πολυ πολυ θα ηταν διπλα μου τωρα ☹ η τιμη μεγαλη 390 αλλα χαλαλι απλα ηταν τοσο ομορφο ησυχο και ημερο! Που θα παω να το ξαναδω!:D
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας