Και ξανά αναρωτιέμαι... Δεν είναι παράξενο αυτά που ισχύουν για τις εξετάσεις ανθρώπων
Σε τι τυπου εξετασεις αναφερεσαι Σισσυ;
Το μυαλό μου πηγαίνει στις εξετάσεις κοπράνων και ούρων Αντώνη... Κανένα μικροβιολογικό εργαστήριο δεν μας λέει μπορείτε να φέρετε τα δείγματα μετά από δυο-τρεις ημέρες (και χωρίς να μπουν σε ψύξη) ώστε να τα εξετάσουμε...Στις ανάλογες εξετάσεις γι΄ανθρώπους δηλ κοπράνων ή ούρων, η ίδια διαδικασία δεν ακολουθείται;
Γιατί στα ζώα-πουλιά να ισχύει κάτι διαφορετικό;
Πιστεύω λοιπόν πως αυτή η απάντηση (μιας ειδικού) θα πρέπει ν΄ανατρέπει πολλές άλλες ''διαγνώσεις'' και κυρίως αγωγές...
Από το χρώμα του δαχτυλιδιού το καταλαβαίνεις Τάκη; Θα πρέπει λογικά να γράφει και ημερομηνία πάνω του. Έτσι;Αρσενικο ειναι πανω απο 2.5 ετων συμφωνα με το δακτυλιδι που εχει
Καλό είναι να υπάρχει πάντα λίγο καρβουνακι ανακατεμένο με μινεραλ στο κλουβί του.το κλουβί που βρίσκεται τώρα. Για να μη πω και για το προηγούμενο που ήταν σε πολύ χειρότερη κατάσταση..όσο αφορά τη σκουριά.. Κάθε φορά που πιάνεται στα κάγκελα τα δαγκώνει.. Μήπως να του έβαζα λίγο καρβουνακι;
Του έβρασα αβγό και του το έβαλα αλλά του ανακάτεψα και με τα σπορακια του λίγο για να το φάει σίγουρα... Θα κολλησει στο στόμα του φαντάζομαι τρωγοντας τα σπορακια.. Ειναι σαν πουδρα... Του έβαλα και καρβουνακι μαζί με όστρακα και βότανα.. σουπιοκοκαλα μόνο δεν έχω πάρει ακόμα..Καλό είναι να υπάρχει πάντα λίγο καρβουνακι ανακατεμένο με μινεραλ στο κλουβί του.
Θα πρέπει άμεσα να το αλλάξεις για να μην πάθει τίποτα από την σκουριά.
~αυτό το πρεβιοτικο με το σκόρδο δωστο, καλό θα του κάνει αν το φαει... Αλλά νομίζω πως πρέπει να το ανακατέψεις με αυγοτροφη.
Το αυγό ειδικά τώρα με τη ζέστη στο μισάωρο τους το βγάζω και καθαρίζω και ότι υποληματα τριγύρω.. Το πρεβιοτικο με το σκόρδο εννοούσα πως ανακάτεψα με τη τροφή..Να μην ξεχάσεις να αντικαταστήσεις την τροφουλα πολύ πολύ γρήγορα για να μην αλλοιωθεί το αυγό.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας