Γενικά Άρρωστο παπαγαλάκι σε πετ σοπ

Γνωρίζει κανείς αν κλούβα 60*45*45 του φτάνει; Για να ξέρω να πάω να πάω να πάρω άλλο αν είναι

Προς το παρόν θεωρώ ότι δεν είναι ανάγκη να βιαστείς, μάλλον μια χαρά είναι οι διαστάσεις αλλά περίμενε να μας απαντήσει ο
@jk1980

Το πουλάκι είναι επιληπτικό μου είπαν

Καλά, μην το πάρεις και δεδομένο ότι είναι έτσι γιατί η επιληψία είναι κάτι συγκεκριμένο και συνεπάγεται και κρίσεις που είναι ζόρικες.

Θα σου πει βέβαια κι ο κτηνιατρος και θα το δεις κι εσύ από κοντά αλλα το πιθανότερο είναι να έχει κάποιο νευρολογικο θέμα (δεν είναι αναγκαίο να ορίσουμε τι) με αποτέλεσμα να κάνει κάποιες "σπαστικές" κινήσεις, να έχει αστάθεια κτλ.

Αν τρώει και πίνει μόνο του νομίζω καλά θα πάει.

Έχω κι εγώ ένα καναρινι που είχε γεννηθεί με νευρολογικο πρόβλημα, ήταν σαν ζόμπι μέχρι να γίνει 2 μηνών αλλά σιγά - σιγά έστρωσε. Δεν είναι πλήρως "κανονικό", έχει δηλαδή αστάθεια στο πέταγμα και σε μόνιμη βάση κουνάει το κεφάλι σε διάφορες κατευθύνσεις αλλά γενικά είναι αυτόνομο, κελαηδαει κιόλας φουλ...και το έχω για πετ εκτός εκτροφείου.

Μακάρι να πάνε όλα καλά.

@Irene chatzimichail περιμένουμε νέα και καμία φωτογραφία. Μπράβο για την πράξη σου
[automerge]1660982454[/automerge]
Αν θέλεις πες και το όνομα το καταστήματος και του γιατρού που προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει. Κι εγώ Θεσσαλονίκη είμαι και θα με ενδιέφερε να μάθω ( αν θέλεις στείλε προσωπικό)

Λοιπόν παιδιά το πήρα! Το μικρο το φρόντιζαν κανονικά και το παρακολουθούσε η κτηνίατρος του μαγαζιού. Ήταν σε κλούβα μαζί με άλλα και πρέπει να το χτύπησαν γιατί μαδησαν και τα φτερά του και έτσι το χώρισαν ,γι αυτό και δεν είχε ταμπελακι καν στο κλουβί του. Έπαιρνε βιταμίνη Α ,περνάει και πτερορροια,τρώει κανονικά,πίνει κανονικά αλλά δεν χρησιμοποιεί όλο το κλουβί . Η κτηνίατρος ζήτησε να μαθαίνει και τη πορεία του απ' τον δικό μου κτηνιατρο.Αυτά από μας προς το παρόν 🙂
[automerge]1660985404[/automerge]
@meniam σου στέλνω προσωπικό μήνυμα 😁

Συνημμένα

• IMG_20220820_113504.webp
    IMG_20220820_113504.webp
    150 KB · Προβολές: 71
  • IMG_20220820_113454.webp
    IMG_20220820_113454.webp
    221 KB · Προβολές: 69
Πραγματικά ντροπή τους, πραγματικά. Δεν τους νοιάζει τίποτα! Μόνο να πουλήσουν! Εγώ θα το έπαιρνα, είναι κρίμα. Πρέπει να τους κάνουμε καταγγελία!

@CHRISV ηρεμήστε λίγο ,τι καταγγελία λέτε; Γράφω ότι φροντίζονταν το μικρό .
[automerge]1660988639[/automerge]
@CHRISV και τι να πουλήσουν ακριβώς;γράφω ότι δεν είχε ταμπελακι και το πήρα δωρεάν.

Τελευταία επεξεργασία:
Τρώμε Μίλετ!! ♥️ Τον ονόμασα Παναγιώτη λόγω 15Αυγουστου,ο γιος μου τον φωνάζει ζελεδακι (απ' το Νέμο) 😅😅 οπότε να σας συστήσω το ζελαδακι Παναγιώτη 😅

Συνημμένα

• IMG_20220820_130509.webp
    IMG_20220820_130509.webp
    282,9 KB · Προβολές: 56
Παιδιά συγγνώμη για το σπαμ αλλά με κανει και γελάω 🤣 υποτίθεται δεν σκαρφάλωνε αυτό ,αναστήθηκε;🤣 Θα πάω τη Δευτέρα να του πάρω σκάλα και ξύλινα παιχνίδια ♥️

Συνημμένα

• IMG_20220820_131429.webp
    IMG_20220820_131429.webp
    190,4 KB · Προβολές: 60
@CHRISV στα επόμενα ποστ φάνηκε ότι το φρόντιζαν το μικρούλι κ του είχαν κ γιατρό κ επιπλέον, το χάρισαν σε έναν άνθρωπο που θα το φροντίζει. Άρα ευτυχώς τα δεδομένα άλλαξαν προς το καλύτερο.
@Irene chatzimichail Να το χαίρεσαι Ειρήνη μου το ζελεδακι σου, τον όμορφο Παναγιωτάκη κ ελπίζω όλα περαστικά του κ να μοιραστείτε πολλές στιγμές χαράς με την οικογένειά σου. Κ πάλι μπράβο σου.

@MARY58 ευχαριστώ πάρα πολύ ,εκεί που δεν ήθελα παπαγαλακια καθώς ασχολούμαι με τα gouldian ,το είδα και το ερωτεύτηκα ,δεν υπήρχε περίπτωση να γυρίσει κάνεις να το κοιτάξει και να το πάρει. Θα μενε εκεί για πάντα το καημένο ,το αγαπώ πολύ και θα κάνω ότι μπορώ για να ναι ευτυχισμένο ♥️

Back