Γενικά Αγορά παπαγάλου από Τουρκία;

Σχεδον ολοφανερη απατη (και οι φωτο του εκτροφειου μπορει να ειναι απο καποιο νομιμο τουρκικο εκτροφειο, το οποιο απλα δεν ειναι δικο του!)
Επισης, υποθετω οτι ο Τουρκος μενει στην Κων/πολη; Δεν εχει και το πιο καταλληλο κλιμα για εκτροφη, απιστευτη υγρασια και νεφος. Αν μου δωσεις την περιοχη μονο, θα μπορω να σου πω τι τρεχει στα σιγουρα.
 
δεν μενει κωνσταντινουπολη γιατι ειχε πει οτι θα τα εστελνε εκει. μου εστειλε παλι μηνυμα... Δηλαδη εχει <email removed> που λενε και στα χωρια μας. Δεν προκειται να του απαντησω.
 
Καλυτερα για σενα και για τον υποθετικο παπαγαλο, γιατι-λεμε τωρα αν ηταν ολα νομιμα-τα φορτηγα σταματανε πολλες ωρες στα συνορα μιας που ειναι εκτος ΕΕ και θα ηταν τεραστια ταλαιπωρια, μαζι και το ταξιδι.
 
O τούρκος που λές μου πρότεινε να στείλει υακινθους με 450 ευρώ...no further comment.
 
ego pandos to riskara moy dosan mehri ke to dithen sait poy ehoyn
ke tin patisa gia afto lipon poli prosohi
ala ti na kanoyme otan ke i dikimas ektrfis ta ehoyn poli tsimpimenes tis times ☹
 
δημητρη αν υποθεσουμε πως ολα οσα λεει ειναι αληθινα ποιο ειναι το
οικονομικο ωφελος για αγορα ενος σενεγαλης πχ απ οτι να το επαιρνες εδω;
 
θοδωρη οι τιμες ειχαν παρει πολυ τα πανω τους τα τελευταια χρονια. Οι σενεγαλης πριν 2 χρονια στοιχιζαν 420-450 ευρω και τελευταια τα εχω βρει μεχρι και 700! Υπερβολικο νουμερο. μονο τον τελευταιο καιρο υπαρχει μια μικρη πτωση και νομιζω θα συνεχιστει https://community.petbirds.gr/threads/Μηπως-η-παγκοσμια-κριση-απειλει-το-χομπυ-μας.10496/ .
 
σε αυτο το αποσπασμα απο τα νεα αν μεγενθυνετε την εικονα αναφερει οτι ρικνεκ, μονκ, σενεγαλης ζουν αποδεδειγμενα στην ελλαδα. Οι τιμες ειναι 150 με 250 ευρω TA NEA On-line .
Ναι, αλλά λογικά αναφέρονται σε πουλιά που δεν είναι ήμερα.. Πριν από 3 χρόνια περίπου έναν σενεγάλης άγριο τον είχα βρει σε pet shop 100 ευρώ..
 
Back
Top