Πανέμορφα... και στο κλαρί.Μία πεντάδα μικρά μικρά καρδερινάκια από δεύτερο γύρο
Μία πεντάδα μικρά μικρά καρδερινάκια από δεύτερο γύρο
Μπράβο Βασίλη. Το υλικό στην φωλιά; Βαμβάκι και κλωστή; κάτι τέτοιο θέλω να πετύχω του χρόνου. Ελπίζω σε βοήθεια και καθοδήγηση.
... Εσύ του τα έδωσες;Και βέβαια Γρηγόρη θα σε βοηθήσουμε.
Βέβαια τον πρώτο λόγο θα τον έχει ο εκτροφέας που πήρες τα πουλιά... Ο οποίος είναι καλός.
... Εσύ του τα έδωσες;
Τι δεν κράτησες καθόλου Βασίλη;Εγώ δεν έχω πουλιά πλέον.
εγώ για αστείο το έγραψα, αλλά μας δουλεύεις... Ολόκληρες 5αδες παρουσιάζεις!Είπαμε...
Εγώ δεν έχω πουλιά πλέον.
δηλ, σταματάς με τα γαρδέλια ή γενικά με τα πουλιά;Τα τελευταία των Μοικανών.
Μπορεί να κρατησω ένα ζευγαρι.
Τον αγαπημένο μου Λάζαρο.
δηλ, σταματάς με τα γαρδέλια ή γενικά με τα πουλιά;
... Καλά να πάθω αφού δεν έρχομαι Αθήνα... Αν είχα περάσει από κει μπορεί να είχα τσιμπήσει και γω κανα καλό!Θα δούμε Δημητρη.
Εχω δώσει πάρα πολλά πουλάκια σε φίλους φέτος που βγήκαν από την αρχή της σαιζόν όπως και κάποιους γενήτορες που σταμάτησα γιατί δεν μπορώ να διαχειριστώ τόσα πουλιά.
Και τα υπολοιπα που θα βγουν θα τα δώσω όλα.
Και δω κάποια στιγμή θα κάνω ένα post όπως και πέρσυ.
... Καλά να πάθω αφού δεν έρχομαι Αθήνα... Αν είχα περάσει από κει μπορεί να είχα τσιμπήσει και γω κανα καλό!
όχι ρε έχω... Πλάκα κάνω... Πάντως σ΄ευχαριστώ!Με τα χαράς.
Καποιος θα έρθει προς τα κει να σου στείλω ένα πουλάκι να με θυμάσαι.
όχι ρε έχω... Πλάκα κάνω... Πάντως σ΄ευχαριστώ!
αφού τα σταμάτησες... Θα με τρελάνεις; Τι κάνεις ρε τα πουλάς;Ε τοτε, στείλε μου εσύ.
Όχι, αν και τον κόλλησα να μου στείλει,ήταν ανενδοτος για την μεταφορά. Κρίμα ☹... Εσύ του τα έδωσες;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας