Αναπαραγωγή Αναπαραγωγή καρδερίνας 2015

οχι δεν είδα ποιος έκανε τη λαμογια...
είχε μόνο βαμβάκι μέσα με πολύ λίγο νήμα
ήταν αρκετό, δεν ηταν όμως ολοκληρωμενη η φωλιά
το μεσημερι έβαλα κ τη δεύτερη
κ θα κοψω αντιδρασεις!

Μία φωλιά έχεις στην κλούβα Σταμάτη;

Εχει πολλά γυρίσματα και ο καιρός...

Εγώ έχω 4 φωλιές για την ώρα.

Να και ο Λάζαρος...

img
Έχεις καθαρά πουλιά, καθαρές όμορφες φωλιές, καθαρό περιβάλλον εκτροφής.. Και τα πουλιά το εκτιμούν...άσε να λέει ο δικηγόρος... Βάλτον να δει... Να μάθει!

Σταμάτη σε 90άρα ζευγαρώστρα τα έχεις;

Μήπως είναι μεγάλο το κενό αυτό που βλέπω ορέ; (μεταξύ φωλιάς και κάγκελο)

img

Να τονίσω πως σήμερα το πρωί είχα μια πολύ περίεργη συμπεριφορά. Ενώ ο αρσενικός ήταν μέσα στην φωλιά και έβαζε βαμβάκι ξαφνικά στήθηκε όπως στήνονται τα θηλυκά στο ζευγάρωμα και έκανε τον ίδιο ήχο. Είναι φυσιολογικό?

Αλλη μία εκδοχή σε αυτό που λέγαμε.

Η συγκεκριμένη κινηση του αρσενικού στην φύση... Δηλώνει την επιβαιβέωση του για την θέση της φωλιάς που θα ξεκινήσει η θηλυκιά. Δυστυχώς χωρίς την επιβεβαιωσή του θα εχουμε σίγουρα δυσάρεστα προβλήματα.

Στο βίντεο που ακολουθεί και το έχω ξαναβαλει προσέξτε τον αρσενικό που το κάνει από το 16 εώς το 27 δευτερόλεπτο.Ακριβώς μπροστά στην φωλιά.

Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.

By adreas

, αυτό που κάνει το αρσενικό στο βίντεο (16" - 27") υποδηλώνει ένα πετυχημένο ζευγάρωμα- βάτεμα και τίποτα περισσότερο... Καμία σχέση με την φωλιά.

, αυτό που κάνει το αρσενικό στο βίντεο (16" - 27") υποδηλώνει ένα πετυχημένο ζευγάρωμα- βάτεμα και τίποτα περισσότερο... Καμία σχέση με την φωλιά.

Δημήτρη ο Ανδρέας μου το ανέφερε χθες που μιλούσαμε στο τηλέφωνο.

Ουτε γω γνώριζα κάτι τέτοιο.

Αλλά είμαι σίγουρος πως ο Ανδρέας τρώει άπειρες ώρες παρακολουθώντας τα πουλιά στη φύση.

Βασίλη ίσως εννοούσε κάτι άλλο... Τα πουλιά ζευγαρώνουν και μακρυά από την φωλιά και κάθε πετυχημένο βάτεμα συνοδεύεται από αυτήν την κίνηση...
στο παρακάτω βίντεο... Που είναι η φωλιά;😀
Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.

, αυτό που μάλλον σου είπε ο Ανδρέας είναι ότι σχεδόν πάντα το αρσενικό επιλέγει την θέση της φωλιάς.
Όπως έχεις δει, στα κλουβιά μας πριν η θηλυκιά αρχίσει να φτιάχνει την φωλιά ο αρσενικός μπαίνει μέσα και τσιτσιρίζει καλώντας την και υποδεικνύοντας την θέση... Το ίδιο κάνουν και έξω στην φύση.

Γεια σου Γιαννάκη... Καλιτέχνη.

Πες εδώ στον λαό τι νήμα χρησιμοποιείς...

Καλσπερα παιδια.. Κατι αρχισε να φαινεται σιγα σιγα... Ολοι μερα βαμβακι στο στομα ολο και πιο πολλοι μεσα στην φωλια..

Back