ΑκριβώςΜηπως εννοεις αυτο που πιεζεις ελαφρα τον προλοβο για να φυγει ο αερας;
ΑκριβώςΜηπως εννοεις αυτο που πιεζεις ελαφρα τον προλοβο για να φυγει ο αερας;
Ακριβώς
Αχ Ειρηνούλα σε ταλαιπωρούν τα μικρά σου, βέβαια μεγάλο σχολείο θα είναι για σένα αυτή η περιπέτεια.
Πηρα τα μωρα για ταισμα, εβγαλα το χαρτι απ τη φωλια επειδη το ειχαν λερωσεικαι εβαλα μονο λιγο βαμβακι στον πατο της φωλιας, για καθονται τα μικρα.. Μετα απο ενα λεπτο βλεπω τον αρσενικο με το βαμβακι στο στομα και τα μωρα πεταμενα στην ακρη της φωλιας με το υπολοιπο βαμβακι να τα χει σκεπασει, τι να πω.. Επισης πεταξαν και το 4ο μωρο απ τη φωλια οι γονεις και το βρηκα πεθαμενο.. Τι να κανω;Δεν εχω προχειρη τσοχα.. Που να τα παω τα μικρα;
δεν εχω παρακολουθησει ολη την συνομιλια του ποστ.. Μηπως εχεις καποια φωλια για παπαγαλακια ξυλινη; να τα εβαζες εκει;
οι γονεις τους τα εχουν παρατησει τελειως;
Θα σου πω την γνωμη μου.. Εγω θα τα εβαζα στην φωλια με πριονιδι μεσα και απο πανω θα εβαζα μια λαμπα για να εχει μια θερμοκρασια ωστε να μην κρυωνουν. Γιατι αφου μου λες οτι χαλανε την φωλια θα φοβομουν να τα αφησω μαζι τους..Ναι εχω φωλια.. Οι γονεις δεν τα ταιζουν, απλα καθονται στη φωλια και τα ζεστενουν απ οτι καταλαβαινω.. Τις τελευταιες μερες μου φαινεται προσπαθουν να χαλασουν αυτη τη φωλια για να φτιαξουν αλλη ☹
Θα σου πω την γνωμη μου.. Εγω θα τα εβαζα στην φωλια με πριονιδι μεσα και απο πανω θα εβαζα μια λαμπα για να εχει μια θερμοκρασια ωστε να μην κρυωνουν. Γιατι αφου μου λες οτι χαλανε την φωλια θα φοβομουν να τα αφησω μαζι τους..
Κι εγω ειδικα απο χθες που βρηκα το
ενα μικρακι θαμμενο φοβαμαι μην τα
πειραξουν και αυτα πανω στη μανια
τους να φτιαξουν καινουργια
φωλια.. Οση ωρα τα χω μακρια απο
τους γονεις(για ταισμα κλπ) βαζω τη
φωλια κοντα στο air-condition το
οποιο εχω ρυθμισμενο να φτανει
μεχρι τους 30 βαθμους για να υπαρχει ζεστουλα για τα μωρα.. Ειναι ενταξει;
Επισης, αν βγαλω μονιμα τα μωρα απ
το κλουβι και τα χω στην ξυλινη
φωλια, να δωσω νημα στους γονεις
να προχωρησουν σε 2η γεννα ή οχι ακομα;
Μακαρι να σε βοηθησα!Καταλαβα, θα παω να παρω, ευχαριστω :D
... Τι να κανω;Δεν εχω προχειρη τσοχα.. Που να τα παω τα μικρα;
...
Επισης, αν βγαλω μονιμα τα μωρα απ
το κλουβι και τα χω στην ξυλινη
φωλια, να δωσω νημα στους γονεις
να προχωρησουν σε 2η γεννα ή οχι ακομα;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας