Οι πρώτες κουτσουλιές Ανέστη ήταν εντελώς νερουλες.. Δεν είχαν καθόλου σώμα παρά μόνο χρώμα..όπως και να χει έχουν φτιάξει τώρα..σε σχέση με τον μύκητα τους ρώτησα για το φαγητό. Γι'αυτό που είχαμε συζητήσει σχετικά με τη ζάχαρη.. Έχω την εντύπωση ρε παιδιά πως οι γιατροί τελικά δεν δίνουν ιδιαίτερη σημασία σε κάποιες λεπτομέρειες..σε απλά πράγματα που μπορεί όμως να κάνουν τη διαφορά στο αν γίνεται τελικά σωστά κάποια θεραπεία η όχι.. Κάνεις τους ας πούμε δεν μου έχει αναφέρει καν πως κατά τη διάρκεια της θεραπείας τουλάχιστον θα πρέπει να γίνεται καθημερινή σχολαστική απολύμανση...η όταν έπαιρνε την αντιβίωση ότι δεν έπρεπε να παίρνει ασβέστιο με κανέναν τρόπο.. Το καταλαβαίνω ότι δεν είναι δυνατόν να κάθονται σε κάθε περίπτωση και να σου αναλύουν τα πάντα.. Αλλά τις περισσότερες φορές το να σου πουν απλά.. Θα πάρεις αυτό το φάρμακο για τόσες μέρες.. Από μόνο του δεν λέει και πολλά πράγματα.. συνειδητοποιώ απλά πόσο ευγνώμων είμαι που υπάρχουν άλλοι άνθρωποι σ' αυτή τη σελίδα που χωρίς να είναι γιατροί μέσα από την πείρα και τις γνώσεις τους προσφέρουν εξίσου σημαντική βοήθεια ώστε να υπάρξει σωστό αποτέλεσμα.. Να είστε πάντα καλά παιδιά..Οι πρώτες κουτσουλιές έχουν λίγα παραπάνω ούρα αλλα δεν δείχνουν κάτι ανησυχητικό.