Σίγουρα δεν θα σου αρνηθεί Χριστίνα, αλλά αύριο είναι Σάββατο και δεν γνωρίζω αν πηγαίνει τα Σάββατα στο ιατρείο. Καλύτερα πάρε ένα τηλέφωνο πριν πας για να συνεννοηθείς.Έχεις δίκιο Σίσσυ.. Και εγώ θέλω τη γνώμη του.. Του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη..ήρθαν και τα αποτελέσματα εντομεταξη και όλα τα προτεινόμενα φάρμακα ακόμα και η αντιβίωση είναι δοσμένη για χορήγηση μέσω του πόσιμου νερού.. Οπότε θα το κανονίσω και θα περάσω αύριο κιόλας από το ιατρείο του.. (χωρίς το πουλί ).. Θα τον παρακαλέσω να ρίξει μια ματιά αν έχει τον χρόνο.. Δεν πιστεύω να μου αρνηθεί.
Μου είπαν να του τα δώσω ακριβως με τη σειρά που μου τα γράφουν...Teniazin..Nystamysyn.. Trichomonex.. Και τέλος Baytril... Ενδιάμεσα των φαρμάκων μου είπαν να του δίνω βιταμίνες και προβιοτικα.. Το liviferm συγκεκριμένα..@Kristy74, με ποια σειρά σου είπαν ότι πρέπει να δώσεις τα φάρμακα;
Ναι, αν εγκατασταθεί στο δέρμα προκαλεί ερεθισμό του δέρματος και έντονη φαγούρα στο σημείο.Ξέρει κάποιος να μου πει αν ο συγκεκριμένος μύκητας μπορεί να προκαλέσει φαγούρα στο σώμα ρε παιδιά;
Η φαγούρα είναι το λιγότερο που πρέπει να σε απασχολεί σε αυτή τη φάση.Οπότε λογικά αν αντιμετωπιστεί ο μύκητας θα ανακουφιστεί το κακόμοιρο και από τη φαγούρα..
Δεν χρειάζεται, αυτό δεν είναι κάτι που αφορά εμάς που φροντίζουμε τα πουλιά. Αυτή είναι αρμοδιότητα του γιατρού (όχι του μικροβιολόγου αλλά του κτηνίατρου) ο οποίος εκτιμά την κατάσταση και κρίνει αν χρειάζεται και ποια είναι η καταλληλότερη θεραπεία.η αλήθεια είναι ότι δεν μου είπε τον ακριβή πληθυσμό του μύκητα ούτε για τις τριχομοναδες
Όσον αφορά στους μύκητες, αυτό όντως ισχύει. Όταν διαταράσσεται ή ισορροπία της μικροβιακής χλωρίδας (μικροβίωμα) του οργανισμού λόγω της εξολόθρευσης ακόμη και των ωφέλιμων βακτηρίων από την αντιβίωση, τότε επωφελείται ο μύκητας.μου είπε όμως πως είναι λογικό να βρίσκονται σε τέτοιο αυξημένο επίπεδο λόγο ότι έπαιρνε την αντιβίωση τόσο καιρό
Αυτό ενέκρινε ο γιατρός. Αν όντως ή φαγούρα που αναφέρεις οφείλεται στον μήκυτα, τότε προφανώς υπάρχει παθολογική ένδειξη (ασθένεια) η οποία πρέπει να αντιμετωπιστεί.οπότε η ρύθμιση τους όντως θα βοηθήσει και το ανοσοποιητικό του αν κατάλαβα καλά;
Πιστεύω ότι αυτό ακριβώς είναι το σημείο στο οποίο θα πρέπει να σταθούν και να μας επεξηγήσουν οι γιατροί. Σε οξεία προσβολή η ψιττάκωση θεραπεύεται στα σίγουρα με τα κατάλληλα φάρμακα εκλογής.θα μιλήσω και με τον κ Ακρίβο και βλέπουμε.. Δηλαδή εφόσον δεν νοσεί το αφήνουμε με το μικρόβιο; Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι ώστε να πάψει να υπάρχει;
Χριστίνα δεν εξήγησες στον γιατρό απο την Κομμοτηνή ότι το πουλί έκανε την τάδε θεραπεία για τόσο καιρό; Εκείνος δεν ήξερε να σου πει τα αντίστοιχα; Δεν έχω σκοπό να σε μπερδέψω αλλά έχω την εντύπωση πως ότι και να σου έλεγε κάποιος σε αυτή τη φάση θα το δεχόσουν. ΄Ηδη όμως ξενκίνησες μια θεραπεία έτσι δεν είναι; Θα την διακόψεις; Η γνώμη μου είναι να κρατήσεις μια γραμμή απο έναν γιατρό για να έχεις ένα σημείο αναφοράς ώστε να ξέρεις τι γίνεται και για ποιον λόγο. :)...
Όπως τα λες είναι Αντώνη.. Θέλει αρκετό καιρό μετά τη θεραπεία ώστε να βγει καθαρή η εξέταση από το μικρόβιο..η συγκεκριμένη αντιβίωση αλλά και ο χρόνος που τη πήρε το πουλί λέει έχει σίγουρα κάνει τη δουλειά της...
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας