Από ποιον υπονοήθηκε;Είναι τουλάχιστον προσβολή να υπονοείται ότι οι αξιολογήσεις των μελών του PB γίνονται με άλλες προθέσεις πέραν αυτής του κοινού καλού
Από ποιον υπονοήθηκε;Είναι τουλάχιστον προσβολή να υπονοείται ότι οι αξιολογήσεις των μελών του PB γίνονται με άλλες προθέσεις πέραν αυτής του κοινού καλού
Πιστεύω πως όλων μας οι αξιολογήσεις είναι ''ορθολογικές'' Αντώνη.Με λογικη επραξες αλλα με βαση τη δυναμική και τα μελη του PB 2 κριτικες (καλες ή κακές) ειναι εξαιρετικα μικρο δείγμα για ασφαλη συμπεράσματα.
Θα σου προτεινα να καταχωρήσεις και εσυ την εμπειρια σου με το συγκεκριμενο κεντρο ωστε στο μελλον να εχουμε πιο ο ορθολογικές αξιολογησεις.
Συγνώμη.. Δεν είπα.. Ούτε άφησα να εννοηθεί πιστεύω πως αμφισβητώ με όποιο τρόπο την ορθότητα της αξιολόγησης σου.. μπορεί να μη το διατύπωσα και σωστά.. Ούτε τις ιατρικές ικανότητες της γιατρού αμφισβητώ.. Είπα απλά πως δεν με έπεισε ( η γιατρός) ότι ο λόγος που δεν έπιασε το συγκεκριμένο πουλάκι είναι ότι δεν ήθελε να το στρεσσαρει παραπανω.. Αναφερθηκα στη δική σου αξιολόγηση λέγοντας.. με άλλα λόγια.."δεν με έπεισε (η γιατρός ξαναλεω..) όταν είπε ότι "δεν πιάνουμε στα χέρια μας ένα ήδη στρεσσαρισμενο πουλί..". Όταν φαίνεται από την αξιολόγηση σου..ότι η ίδια έπιασε στα χέρια της το καναρινάκι σου.. Αυτό είπα..Και έτσι ακριβώς έγινε και αυτό ακριβώς έγραψα Χριστίνα μου.. Η αξιολόγηση μου έγινε βάση της συμπεριφοράς του γιατρού, της εξέτασης που έγινε στο πουλακι, την προτεινόμενη θεραπεία και το αποτέλεσμα της.
Όταν σε προσωπική συνομιλία που είχα με την @Sissy μου εξήγησε για τον τρόπο που έγινε η εξέταση εξεπλάγειν!
Προφανώς όχι θετικά! Με λυπεί ιδιαίτερα αυτό..
Επίσης,
Σαν άτομο διέπομαι από σεβασμό πρωτίστως προς τον εαυτό μου και κατόπιν προς όλα ανεξαιρέτως τα μέλη του φόρουμ.
Δεν θα έγραφα πότε μια μη "ορθολογική" αξιολόγηση όπως αστόχως και εντέχνως αφέθηκε να εννοηθεί για ένα τόσο λεπτό ζήτημα όπως η υγεία ενός ζωντανού!
Είναι τουλάχιστον προσβολή να υπονοείται ότι οι αξιολογήσεις των μελών του PB γίνονται με άλλες προθέσεις πέραν αυτής του κοινού καλού. Ας σκεφτόμαστε λίγο πριν γράψουμε ότι είναι να γράψουμε με το οποίο μυαλό διαθέτουμε(?) ο καθένας από εμάς.
[automerge]1568321299[/automerge]ότι δεν το έκανε για να μη το στρεσσαρει δεν με έπεισε γιατί αν θυμάμαι καλά.. (θα το τσεκαρω).. Ναι..σε μια αξιολόγηση της από το μέλος @GreekMan72 αναφέρεται πως έπιασε και εξέτασε κανονικά το καναρινάκι.. Που υποθέτω χωρίς να είμαι και σίγουρη πως θα ήταν το ίδιο στρεσσαρισμενο με τον Αστέρη.. Αν όχι και περισσότερο.
Όπως και να έχει δεν αμφισβητώ ούτε τις γνώσεις της γιατρού πάνω στα πτηνά.. Ούτε τη διάθεση της να βοηθήσει το συγκεκριμένο πουλάκι..ίσα ίσα μου φάνηκε και πολύ ωραιος άνθρωπος μιας και μιλήσαμε αρκετά..
Μπορεί απλά να τύχαμε και μεις σε μια άσχημη μέρα της.
Πιστεύω πως όλων μας οι αξιολογήσεις είναι ''ορθολογικές'' Αντώνη.
Απλά ορθολογικό συμπέρασμα βγαίνει όταν αναφέρονται, τα καλά αλλά και τα κακά...
Θα σου προτεινα να καταχωρήσεις και εσυ την εμπειρια σου με το συγκεκριμενο κεντρο ωστε στο μελλον να εχουμε πιο ο ορθολογικές αξιολογησεις.
Εξηγησα επαρκως πιο πανω Σισσυ, απο κει και περα οτι καταλαβαινει ο καθενας.Στο μέλλον να έχουμε πιο ορθολογικές αξιολογήσεις σε σχέση με τι;
Η έκφραση είναι λάθος Αντώνη... Ορθολογικά συμπεράσματα βγάζουμε βάσει των αξιολογήσεων
Ανέστη, η σύριγγα ινσουλίνης χρησιμοποιείται σχεδόν ως όρος και αφορά σε ποσότητα υγρού 1 cc ή περίπου 1 ml.
Δεν κάνεις λάθος Ανέστη, υπάρχουν.. Συνήθως όμως όλοι συνηθίζουν ν΄αναφέρονται στο 1mlEίχα την εντύπωση πως έχει και 0,5 ml. Ίσως κάνω λάθος.
Υπομονή, θα περάσουν τα δύσκολα και θα φτιάξει η σχέση σας! Πρόκειται για πουλί με καλό χαρακτήρα.... Εγώ τα κάνω από την αρχή αυτά αλλά το κακόμοιρο από τη στιγμή που δυο φορές τη μέρα το βουτάω με μια πετσέτα και του βάζω τη σύριγγα στο στόμα..ούτε να με βλέπει δεν θέλει..
Συνήθως πολυβιταμίνες και προβιωτικά χορηγούνται στο νερό αφού τελειώσει η αγωγή της αντιβίωσης. Εφόσον όμως ο γιατρός σου είπε να του δίνεις παράλληλα, ακολουθείς εκείνον.σκέφτομαι μήπως θα έπρεπε να του δίνω και τίποτα άλλο παράλληλα με την αντιβίωση;.. καμία βιταμίνη.. Κάτι να το βοηθήσει ακόμα;
Δοκίμασε μια δυο φορές να τον έχεις, αγκαλίτσα χωρίς να του δίνεις το φάρμακο, και αν δεις ότι δεν ανταποκρίνεται μετά από λίγη ώρα, επαναπροσδιορίζετε τη σχέση σας μετά το τέλος της θεραπείας. Καλή Συνέχειαούτε να με βλέπει δεν θέλει..
Ναι.. Πολυβιταμινη μου είπε. Μου είπε επίσης όποια βρω εύκολα μιας και πάνω κάτω την ίδια δουλειά κάνουν.. Θα πάω αύριο να του τη πάρω..Εσύ Χριστίνα καλύτερα να πάρεις ένα σκεύασμα πολυβιταμινών...
Σε ενα πουλακι με αυτό το ιστορικο και την παρουσα κατασταση ειναι ολίγον ουτοπικο να περιμενει κανεις σύσφιξη σχεσεων, καλα το σκέφτεσαι Χριστινα.
Γι αυτο θα υπαρξει χρονος στη συνεχεια, μην απογοητεύεσαι!
Αν ημουν στη θεση σου θα με ικανοποιούσε περισσοτερο να σου πω την αληθεια να σταματησει να βγαζει τα πουπουλα του γιατι θα ηταν πολυ σημαντικοτερο απο το να κατσει στο χερι μου :)
Σου έβαλα ένα τμήμα από την Περίληψη Χαρακτηριστικών του φαρμακευτικού Προϊόντος που δίνεις, βασικά για να σου πω ότι όσο το πουλάκι λαμβάνει την αντιβίωση, δεν θα πρέπει να καταναλώνει ασβέστιο, οπότε αν υπάρχει πηγή του, την αποσύρεις προς το παρόν, και για να δεις στις πολυβιταμίνες που θα πάρεις, μήπως περιέχεται και Σίδηρος, ώστε να τον αποφύγεις επίσης για αυτό το διάστημα.Να πω την αλήθεια δεν κατάλαβα απόλυτα τα παραπάνω.. Αλλά σήμερα το πρωί που έβγαλα τα άλλα μου δύο στον ήλιο.. Αυτόν φοβήθηκα να τον αφήσω. Οχι για το φάρμακο αλλά λόγο που είχαμε και το θέμα με τα κλειστά ματάκια τη πρώτη μέρα και τη τσίμπλα.φοβηθηκα μήπως του τα ερεθίσει πάλι ο ήλιος και τον άφησα μέσα.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας