Σχετικά με το ασβέστιο και τις τετρακυκλίνες.
Καλό είναι όταν τα πουλιά κάνουν κάποια θεραπεία με φάρμακα, να μην τους δίνουμε τίποτα εκτός από σπόρους και το νερό - φάρμακό τους.να υποθέσω ούτε αυγό του δίνω μέχρι να ολοκληρωθεί η θεραπεία
Όσα αναφέρουμε, είτε εγώ, είτε τα υπόλοιπα παιδιά υποθέτω, είναι για ενημερωτικούς λόγους. Θα έλεγα να δώσεις ό,τι ακριβώς σου είπε ο γιατρός και όταν ξανασυναντηθήτε να του θέσεις το θέμα ως απορία.οπότε ψάχνω κάποια πολυβιταμινη χωρις σίδηρο και ασβέστιο
Οι γιατροί συχνά συστήνουν προβιοτικά και κατά τη διάρκεια της αντιβίωσης, οι φαρμακοποιοί όμως συνήθως διαφωνούν και ισχυρίζονται ότι μετά το τέλος της αντιβίωσης έχει νόημα η λήψη τους. Αυτά για τα προβιοτικά. Αν όμως πράγματι εννοείς πρεβιοτικά, τότε για τη λήψη αυτών σε σχέση με την αντιβίωση, δεν έχω ακούσει να υπάρχει κάποια διχογνωμίαπρεβιοτικα και τέτοια μετά το τέλος της θεραπείας μόνο δίνουμε;
Μου είχε πει και μένα αν θέλω προληπτικά για εξέταση στην Ολλανδία. Θα κόστιζε (αν θυμάμαι καλά) 25 ευρώ!μάλιστα μου είχε πει ότι θα μου κοστίσει τότε 120€..
Μου είχε πει και μένα αν θέλω προληπτικά για εξέταση στην Ολλανδία. Θα κόστιζε (αν θυμάμαι καλά) 25 ευρώ!
35 η επίσκεψη και 25 η εξέταση. Θυμάμαι το 60αρι σούμα.
Πάντως δεν επέμενε ούτε το θεώρησε απολύτως απαραίτητο.
Μου είχε πει και μένα αν θέλω προληπτικά για εξέταση στην Ολλανδία. Θα κόστιζε (αν θυμάμαι καλά) 25 ευρώ!
35 η επίσκεψη και 25 η εξέταση. Θυμάμαι το 60αρι σούμα.
Πάντως δεν επέμενε ούτε το θεώρησε απολύτως απαραίτητο.
Σωστη η πληροφορηση που εχεις Γιωργο,55 μου ειπε κι εμενα.
Παιδιά έχω αρχίσει και αναρωτιέμαι μήπως η μέθοδοι για αυτήν την εξέταση είναι διαφορετικές, π.χ. Διαπιστώνονται διαφορετικά στελέχη χλαμμυδίων ή διαφέρουν τα όρια ανιχνευσιμότητας και η ευαισθησία της μεθόδου. Μου κάνει φοβερή εντύπωση η διαφορά 15 και 55 ευρώ.αι το κόστος της εξέτασης είναι 15€..συν τα έξοδα αποστολής..
55 εννοεί μαζί με την επίσκεψη...Παιδιά έχω αρχίσει και αναρωτιέμαι μήπως η μέθοδοι για αυτήν την εξέταση είναι διαφορετικές, π.χ. Διαπιστώνονται διαφορετικά στελέχη χλαμμυδίων ή διαφέρουν τα όρια ανιχνευσιμότητας και η ευαισθησία της μεθόδου. Μου κάνει φοβερή εντύπωση η διαφορά 15 και 55 ευρώ.
Για την εξέταση τώρα μου είχε πει αν θυμάμαι καλα ότι παίρνουμε κουτσουλια αλλά και σάλιο..για το σάλιο δεν είμαι σίγουρη.. Θα τον ξαναρωτήσω όταν πάω. Για τα χρήματα μου είχε πει απλά ότι η συγκεκριμένη εξέταση είναι ακριβή.. Και ότι κοστίζει 80€... Πριν ένα μισή χρόνο πάντως που είχα επισκευτεί τη κα Δουκάκη με τα κοκατιλακια.. Και μου είχε πει τότε και αυτή πως καλό είναι κάποια στιγμή να τη κάνουμε τη συγκεκριμένη εξέταση.. Μου είχε πει τότε πως κοστίζει ακριβά γιατί τα δείγματα στέλνονται στο εξωτερικό όπου γίνεται και η εξέταση.. Μάλιστα μου είχε πει ότι θα μου κοστίσει τότε 120€..
Πριν λίγο καιρό μας προβλημάτισε η αποστολή των κουτσουλιων στη Κομοτηνη για ανάλυση και κατα πόσο είναι τα δείγματα σε καλή κατασταση για ανάλυση και αν τα αποτελέσματα θα ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα της κατάστασης... Και μιλάμε για μια διαδικασία(αποστολή δείγματος) που διαρκεί 2 μέρες από τη Κρήτη...Μου είχε πει και μένα αν θέλω προληπτικά για εξέταση στην Ολλανδία. Θα κόστιζε (αν θυμάμαι καλά) 25 ευρώ!
Και ερωτω οι υπόλοιποι γιατροί που τα στέλνουν στην Ολλανδία για ανάλυση φτάνουν πιο γρήγορα;(η ερώτηση είναι απλά για να μας βάλει να σκεφτούμε)
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας