kostas karderines
PB Member
Σε ευχαριστώ Σάκη.Καταπληκτικα!
[automerge]1561574775[/automerge]
Σε ευχαριστώ Σάκη.Καταπληκτικα!
Ευχαριστώ πολύ Αντώνη!Μπραβο @kostas karderines !
Γιάννη δεν το γνωρίζω, εγώ και νομίζω οι περισσότεροι σαν παρδαλα τα γνωρίζουμε! Είναι πάντως πουλιά που είναι πολύ σπάνια και πολύ σπάνια βλέπεις να έχει κάποιος τουλάχιστον σε balkanika εκτροφής. Εγώ όλα κι όλα τέτοια πουλιά 3 έχω βγάλει.Κώστα να σε ρωτήσω κάτι; η μετάλλαξη που είναι η θηλυκια σου πως λέγεται; Στα παραδείσια λέγεται pied αλλά στις καρδερίνες;
Σε ευχαριστώ πολύ!View attachment 64573Υπέροχα, μπράβο Κώστα!
Ευχαριστώ πολύ Αντώνη, να είσαι καλά!Στα ειπα και στο fb Κωστα...
Ευχαριστώ πολύ Αντώνη, να είσαι καλά!Μπιμπελο :)
Ευχαριστώ Νίκο!Οτι καλυτερο. Μακραν..συγχαρητηρια κωστα
Αρσενικό είναι! Τι εννοείς; Να ζευγαρωσεις μια καρδερίνα αρχέγονη με μια γραβάτα τι αποτέλεσμα θα έχεις;Φοβερό... Θηλυκή είναι;
Εχω 2 ερωτήσεις για όποιον ξέρει:
Α) Η μάσκα είναι κυρίαρχη; δηδαλη εάν γίνει αναπαραγωγή ανάμεσα σε ένα πουλί με μάσκα και χωρίς πως θα βγούνε τα μικρά;
Β) καρδερινοκαναρο με πατέρα γραβάτα έχει και αυτό μάσκα; Επειδή έχω δει τέτοια καρδερινοκανα ρωτάω. Ευχαριστώ!
Αυτό ακριβώς! Γενικά είναι κάτι κυρίαρχο; αυτό ρωτάωΝα ζευγαρωσεις μια καρδερίνα αρχέγονη με μια γραβάτα τι αποτέλεσμα θα έχεις;
Γιάννη αυτό το πουλί που βλέπεις έχει βγει από αρσενικό με γραβάτα και θυλικο αρχέγονο! Αλλά το αρσενικό (εκεί είναι όλη η ιστορία) έχει ασπρα νυχια που σημαίνει ότι έχει ασιανισμο! Εάν έβαζες ένα αρσενικό με ίδια γραβάτα και μαύρα νύχια δεν θα έπαιρνες ποτέ αυτό το αποτέλεσμα! Και όταν βάλεις 2 γραβάτες με άσπρα νύχια μπορεί να βγάλεις από τίποτα έως λευκή καρδερίνα με μαύρα μάτια.σπάνιο βέβαια! Απογόνους γραβάτες με άσπρα νύχια όμως θα βγάλεις σίγουρα. Λίγες είναι οι γραβάτες με τέτοιες δυνατότητες! Όσο για το καρδερινοκαναρο του φίλου σου είναι αρκετά συνηθισμένο να βγάζουν γραβάτες, δεν νομίζω ότι το αρσενικό θα είχε γραβάτα! Εκεί νομίζω έπαιξε ρόλο και η καναρα.Αυτό ακριβώς! Γενικά είναι κάτι κυρίαρχο; αυτό ρωτάω
Έχει ένα καρδερινοκαναρο γνωστός μου που είναι γραβάτα. Πιθανολογώ ότι προέρχεται από τέτοια καρδερίνα, σωστά;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας