JAPAN HOSO11
PB Member
Μαζί με εσένα γιατί αισθάνομαι τυχερός και γω; Ε;:Dφέτος ήμουν τυχερός.. Έβγαλα αρκετά πουλακια
Μαζί με εσένα γιατί αισθάνομαι τυχερός και γω; Ε;:Dφέτος ήμουν τυχερός.. Έβγαλα αρκετά πουλακια
Και πολυ καλά κανεις. Τον δρόμο των ξερεις, πάρε το κλουβακι σου και ελα !Μαζί με εσένα γιατί αισθάνομαι τυχερός και γω; Ε;:D
Κλουβακι; Τριπλή ζευγαροστρα 90αρα! Θα κρατάω! ραντεβού τον Οκτώβρη να έχουν ντυθεί καλά ! Μη σου πω ότι θα μού τα φέρεις εσύ και γώ κερνάω διήμερο! Έχω και νταντά για τα παιδιάΚαι πολυ καλά κανεις. Τον δρόμο των ξερεις, πάρε το κλουβακι σου και ελα !
Αυτή η ερώτηση βρίσκεται εδώ σε δικό της θέμα https://community.petbirds.gr/threads/Πότε-βγάζουν-μάσκα-τα-μικρά-καρδερινάκια.33506/Ασχετο, αλλα μασκα ποτε βγαζουν τα μικρα; Τα δικα μου σαν ποντικια ειναι ακομα
Ψιτ... Να έρθω και εγώ;Και πολυ καλά κανεις. Τον δρόμο των ξερεις, πάρε το κλουβακι σου και ελα !
Γειά σου φίλε νωντα! Εννοείται ότι είναι πανέμορφα, σταθερή αξία τα αρχέγονα.Κώστα εγώ δε θέλω. Τα δικα μου ειναι πιο όμορφα... χωρις ατέλειες
3η χρόνια είναι αυτή.Έχουν ξανά ζευγαρωσει;
Σε ευχαριστώ πολύ eva!Nα τα χαίρεσαι Κώστα!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας