kostas karderines
PB Member
Ευχαριστώ πολύ φίλε, πάντα με τον καλό τον λόγο!Με τέτοια γραβατα πάει για γαμπρός!
Καλορίζικο και καλή συνέχεια!
Ευχαριστώ πολύ φίλε, πάντα με τον καλό τον λόγο!Με τέτοια γραβατα πάει για γαμπρός!
Καλορίζικο και καλή συνέχεια!
Κώστα να το πούμε ελάττωμα, μειονέκτημα, ατέλεια και οτιδήποτε άλλο, αλλά να έχει και κάποιο αντίκρισμα, κάποιο νόημα όλο αυτό. Διαφορετικά όλες οι μεταλλάξεις και όλα τα κοινοπαρδαλά καναρίνια και αυτά ελαττωματικά είναι. Ε και;Δημήτρη κάπου το έχω διαβάσει για τον ασιανισμο αλλά δεν είμαι σίγουρος για αυτο οτι θεωρείται ελλατωμα λόγο έλλειψης μελανίνης. Δεν ξέρω όμως εάν είμαι σωστος και δεν θυμάμαι λεπτομέρειες. Εσυ ίσως το ψάξεις περισσότερο!
Όχι σε αυτούς που γνωρίζουν...
Κώστα να το πούμε ελάττωμα, μειονέκτημα, ατέλεια και οτιδήποτε άλλο, αλλά να έχει και κάποιο αντίκρισμα, κάποιο νόημα όλο αυτό. Διαφορετικά όλες οι μεταλλάξεις και όλα τα κοινοπαρδαλά καναρίνια και αυτά ελαττωματικά είναι. Ε και;
Στις καρδερίνες μάλιστα έχω σχηματίσει την εντύπωση οτι το τελευταίο που νοιάζει κάποιον είναι να έχει ένα πουλάκι μέσα στα πρότυπα και εν τέλει να το κατεβάσει να κριθεί.QUOTE]
Συμφωνώ απόλυτα.
Έτσι ακριβώς και όχι μόνο! Στην Αγγλία σε εκθέσεις σε ορισμένες ρατσες καναρινιών εμφάνισης δεν δέχονται τα παρδαλα ή λιποχρωμικα 100% ή μελανηνικο 100%Διαφορετικά όλες οι μεταλλάξεις και όλα τα κοινοπαρδαλά καναρίνια και αυτά ελαττωματικά είναι
Υπάρχουν πολλοί εκτροφείς καρδερίνας και μουλων που συντηρούν αναπαράγουν το συγκεκριμένο φαινοτυπο! Δεν ξέρω αν στο εξωτερικό έχουν γίνει κινήσεις για αναγνώριση απο την COM του συγκεκριμένου φαινοτυπου! Και γιατι οχι εδώ πέρασε ο αρλεκινος ( πιαστώ το αυγό και κουρευτώ)ένας εκτροφέας ιθαγενών προσπαθεί να σταθεροποιήσει και τον συγκεκριμένο φαινότυπο
Σιγά σιγά αρχίζουν να φέρνουν πουλιά στις εκθέσεις κυρίως mayor με όλες τις χρωματικές μεταλλάξεις balcanica πιο σπάνια, Επίσης υπάρχει και η κατηγορία minor (δεν γνωρίζω σχετικα) !Στις καρδερίνες μάλιστα έχω σχηματίσει την εντύπωση οτι το τελευταίο που νοιάζει κάποιον είναι να έχει ένα πουλάκι μέσα στα πρότυπα και εν τέλει να το κατεβάσει να κριθεί.
Ας μας δώσει όμως ο κ. Γιάννης τις διευκρινίσεις του διότι αυτό που ανέφερε με παραξένεψε και έγραψα.
όπως και για το τι πρέπει να περιμένουμε...Η αλήθεια είναι ότι όντως θεωρείται ελλατωμα αλλά ειναι επισης αλήθεια ότι είναι πουλια με μοναδική ομορφιά και δυσευρετα.
από τέτοια πουλιά μπορείς να πάρεις λευκά παρδαλά η ασπροκεφαλα νομίζω ότι είναι λογικό να μην εχουν την ιδια τιμή με τα αρχεγονα!
Όχι στα πουλιά του Κώστα :)Αν δεν κάνω λάθος η γραβάτα είναι ελάττωμα...
Γεια σου φιλε νωνταΌχι στα πουλιά του Κώστα :)
Ευχαριστώ γρηγορη, από ΑθήναΣυγχαρητήρια Κώστα, τα πουλάκια είναι αστεράκια. Αλήθεια από που είσαι;
Δυστυχώς είσαι μακριά, είμαι Θεσσαλονίκη. Αλλά θα ήθελα ένα ζευγάρι από αυτά τα πανέμορφα πουλιά.Ευχαριστώ γρηγορη, από Αθήνα
Να είσαι καλά Γρηγόρη αλλά δεν πουλάω πουλια. Δεν το έχω παρει ακόμα απόφαση!Δυστυχώς είσαι μακριά, είμαι Θεσσαλονίκη. Αλλά θα ήθελα ένα ζευγάρι από αυτά τα πανέμορφα πουλιά.
Γρήγορη φέτος ήμουν τυχερός.. Έβγαλα αρκετά πουλακια και βγήκαν και αρκετά ελαττωματικά ! Τώρα ειναι σε φάση που αλλάζουν!Καμιά ενημέρωση εδώ έχουμε;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας