Αν βάλεις φωλιά, βάλε και τσόχα στη φωλιά και λίγο νήμα και κόψε κίνηση.Γιωργο ευχαριστω πολυ για την απαντηση, να βαλω μαζι και νημα;
Εμένα πάντως αυτή τη δουλειά την κάνουν σχεδόν όλον τον χρόνο, δλδ, να σκίζουν χαρτιά και να παίζουν με αυτά.
Αν βάλεις φωλιά, βάλε και τσόχα στη φωλιά και λίγο νήμα και κόψε κίνηση.Γιωργο ευχαριστω πολυ για την απαντηση, να βαλω μαζι και νημα;
Φτου φτου ολα να πανε τελεια σου ευχομαι! Με το καλο και τα αλλα αυγουλακια και με το καλο και το δευτερο ζευγαρι!Ναι Κατερίνα. Έχω βάλει δυο ζευγάρια. Το ένα ζευγάρι έχει σήμερα το πρώτο αυγό.
Στο άλλο κάνω υπομονή.
Θα συμφωνησω... Τα θηλυκα σου πιθανοτατα να ετοιμαζονται αλλα αν τα αρσενικα δεν ειναι ετοιμα ακομα απλα θα προχωρησετε σε μια ασπορη γεννα. Αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο μιας και θα δωσει χρονο στα αρσενικα να πυρωσουν και αυτα.Κοίτα, βασικά το ζήτημα είναι τα αρσενικά να πυρώσουν. Αν θεωρείς ότι είναι έτοιμα, τότε πρόσθεσε φωλιές και νήμα στα θηλυκά και όταν αυτά αρχίσουν να χτίζουν τις φωλιές άνοιξε το διαχωριστικό.
Σε καταλαβαινω απολυτα πιστεψε με, αλλα θα σου πω οτι εγω δεν τα εχω βαλει καν σε ζευγαρωστρες ακομα... Βεβαια εγω οπως καθε χρονο θα κανω εξωτερικη αναπαραγωγη. Οποτε υπομονη και ολα θα γινουν! Να ξερεις το στρες και το αγχος μας περναει στα πουλακια μας. Απο τοτε που το αντιληφθηκα και σταματησα να αγχωνομαι πυρωνουν χωρις να το παρω χαμπαρι και αυτα πιανουν εμενα απροετοιμαστη!Οπως μου λετε βεβαια ειναι νωρις ακομη, αλλα διαβαζω απο πολλα ατομα εδω οτι εχουν ηδη μωρακια και αυγουλακια και ολο λεω και στα δικα μου:ακουτε; Αντε,τι περιμενετε;να σας δω κι εσας να ερωτευεστε σιγα σιγα!![]()
Αν όχι αυτή τη βδομάδα.. από την άλλη θα αρχίσει μάλλον πιο εντατικά.Λετε να θελει να φτιαξει φωλια;
Έχει αρσενικό στο ίδιο κλουβί.. ή απλά ρωτάς για να έχει να γεννήσει ίσως τα αυγά της;Κ. Γιαννη τι λετε;Να της βαλω φωλια ή να περιμενω κι αλλο;
Εχει αρσενικο, με το χωρισμα ακομη. Τα εχω στην ιδια ζευγαρωστρα δεκα μερες τωρα. Ποια πρεπει να ειναι η επομενη κινηση μου;Έχει αρσενικό στο ίδιο κλουβί.. ή απλά ρωτάς για να έχει να γεννήσει ίσως τα αυγά της;
Οχι κατι το ιδιαιτερο ακομη..Κατερίνα, το αρσενικο της, τι συμπεριφορά εχει;
Λες Γιαννη; Μακαρι!Για να δουμε.:DΔεν είναι κακό νομίζω να έχει και φωλιά, μπαίνεις στην τελευταία στροφή.
Λες Γιαννη; Μακαρι!Για να δουμε.:D
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας