Αναπαραγωγή Αρχίσαμε κι εμείς

Και μετα το πρωτο μας αυγουλακι σημερα το πρωι, η "μαμα" κοιμαται πρωτο βραδυ μεσα στη φωλιτσα της.. Νομιζω οτι θα επρεπε να υποκλινομαστε στο ενστικτο τους 🙂👍D.
 
Η καναρα μου που εκανε το δευτερο αυγο της ακριβως 9:10 (ετυχε να ειμαι εκει ακριβως εκεινη τη στιγμη), ειναι φυσιολογικο;Θελω να πω σαν ωρα, ειναι αργα;
Βρε παιδιά, δεν είναι χάπι. Δεν έχει σημασία τι ώρα γεννούν. Δεν είναι πρόβλημα ούτε όταν γεννούν στις 6 το πρωί, ούτε στις 12 το μεσημέρι. Λέμε ότι συνήθως γεννούν πρωί, μόνο και μόνο για να μπορούν να προγραμματίσουν τη ζωή τους οι άνθρωποι που αποσύρουν τα αυγά από τη φωλιά και δουλεύουν με πρωινό ωράριο στη δουλειά τους.
 
Τελευταία επεξεργασία:
.Ζητω συγνωμη και στο εξης θα προσεχω τι ρωταω.
Ρωτάς ότι σου έρχεται.. και σε όποια απορία έχεις.
Ο ρόλος μας μέσα εδώ μόνο έτσι θα έχει αξία.
Ο Σταύρος μίλησε γενικά εφαρμόζοντας τη λογική πως στους ζωντανούς οργανισμούς δεν υπάρχουν κανόνες... και άρα ωράρια κλπ.
 
Ζητω συγνωμη και στο εξης θα προσεχω τι ρωταω.
Δεν σε μάλωσα Κατερίνα μου, συγνώμη αν φάνηκε έτσι :). Δεν είσαι η μόνη που ανησυχεί γι' αυτό το θέμα και πήρα την ευκαιρία να αναφερθώ στο μήνυμα απευθυνόμενος σε όλους τους αναγνώστες.

Υ. Γ. έχω αφαιρέσει πλέον την αναφορά στο όνομά σου από την παράθεση.
 
Μπράβο Κατερίνα! Πολύ ευχάριστα και αισιόδοξα τα νέα σου! Είναι πανέμορφα τα ζευγαράκια σου και τα έχεις "στήσει" πολύ ωραία! Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά, ομαλά και γόνιμα! Με το καλό να δεχθείς τους απογόνους τους! Σου αξίζει άλλωστε, με την απεριόριστη αγάπη και φροντίδα που τους προσφέρεις καθημερινά! 🙂
 
Σε ευχαριστω τοσο πολυ για τα καλα σου λογια(δεν ξερω και το ονομα σου), να εισαι καλα! Κι εσυ οτι επιθυμεις! Αληθεια θεωρεις πως τα εχω στησει καλα; Αχ ποσο χαιρομαι:).Χαρη στη φοβερη παρεα εδω, ολοι μας γινομαστε καθε μερα και καλυτεροι, αυτος μαλιστα ειναι και ο σκοπος! Και παλι σ ευχαριστω🙂.
 
Σε ευχαριστω τοσο πολυ για τα καλα σου λογια(δεν ξερω και το ονομα σου), να εισαι καλα! Κι εσυ οτι επιθυμεις!
Δεν χρειάζεται να με ευχαριστείς Κατερίνα, αλίμονο! Η αλήθεια πρέπει να λέγεται! Σε ευχαριστώ θερμά και εγώ! Το όνομα μου αναγράφεται στο προφίλ μου. Αμβρόσιος λέγομαι.:)
Αληθεια θεωρεις πως τα εχω στησει καλα; Αχ ποσο χαιρομαι:).
Φυσικά! Και μόνο που τους παρέχεις ευρύχωρα και λειτουργικά κλουβιά για την αναπαραγωγή τους, αρκεί.
Χαρη στη φοβερη παρεα εδω, ολοι μας γινομαστε καθε μερα και καλυτεροι, αυτος μαλιστα ειναι και ο σκοπος! Και παλι σ ευχαριστω🙂.
Αυτό είναι αυτονόητο και αδιαμφισβήτητο! Και εγώ με την βοήθεια και τις συμβουλές τους, έχω κατορθώσει να φτάσω σε ένα υψηλό επίπεδο την διαχείριση των καναρινιών μου, σε όλες τις φάσεις της ζωής τους. Δίχως όλη την οικογένεια του φόρουμ δεν θα κατάφερνα τίποτα. Να παραμείνεις πάντα κοντά τους για να εξελίσσεσαι περισσότερο!
 
Από τα πιο όμορφα στιγμιότυπα στην αναπαραγωγή των πτηνών μας! Μου θυμίζει τα δικά μου, όπως κάνουν κάθε άνοιξη! Πάντα "δεμένα" και αγαπημένα να είναι!
 
Back
Top