Γενικά Αυγά και κότες

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Katerina
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Katerina

PB Member
Εγγραφή
14 Απρ 2006
Μηνύματα
1.061
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Στις 2 πρωτες φωτο θα δειτε τα κοτοπουλακια που θα υιοθετησω σε λιγες μερες και στην τριτη η διαφορα μεταξυ αυγων απο νανακια και κανονικων χωριατικων κοτοπουλων! Τα κοτοπουλακια αγοραστηκαν απο πετ για πουλημα και οσα του εμειναν θα μου τα χαρισει!
 

Συνημμένα

  • karderinokanaro 017.webp
    karderinokanaro 017.webp
    47,5 KB · Προβολές: 502
  • karderinokanaro 018.webp
    karderinokanaro 018.webp
    35,7 KB · Προβολές: 503
  • karderinokanaro 020.webp
    karderinokanaro 020.webp
    38,9 KB · Προβολές: 526
Κατερίνα μπράβο σου, με το καλό να τα υποδεχτείς! Καλορίζικα, να τα χαίρεσαι! Θα χαρούμε να μας λες την συνεχιζόμενη πρόοδό τους!
 
Αμαν! Καλουτσικα... Και πολυ τυχερα!)Απορια.. Μηπως ξερεις τι ειναι αυτο που μοιαζει με μικροφωνο;
 
Φράνια αυτό δεν είναι μικρόφωνο 😉 Είναι τρύπα στο τζάμι και μπαίνει προστατευτικό καπάκι για να περνάει ο αέρας και όχι άλλα πράγματα. Το καλώδιο δεν καταλήγει στην τρύπα αλλά κάπου αλλού 😉
 
Φράνια αυτό δεν είναι μικρόφωνο 😉 Είναι τρύπα στο τζάμι και μπαίνει προστατευτικό καπάκι για να περνάει ο αέρας και όχι άλλα πράγματα. Το καλώδιο δεν καταλήγει στην τρύπα αλλά κάπου αλλού 😉
:)Ευχαριστω πολυ Γρηγορη!
 
ευχαριστω! Ειναι κοτοπουλα ωοτοκιας! Πωπω αυγα! Αν στερεψει η θαλασσα θα πουλαω αυγα!Φρανια φυλασσονται στο πετ σοπ στα τχαμενια κλουβια που βαζουν τα σκυλακια! Ολο το πασχα ο ανθρωπος τα πηρε σπιτι του ν ατα φροντιζει! Εχουν μεγαλωσει πολυ, βοσκουν ολη μερα εξαιτιας της λαμπας που εχει εκει για ζεστασια! Αντε να ερθουν σε πραγματικοπεριβαλλον να σκληραγωγηθουν τα φλωρακια τα κοτοπουλα της μηχανης!:D
 
Νατα και τα αλανίαρικα τα κοτοπουλάκια...Βασικά διακρίνω ένα αρκετά μοντέρνο κοτέτσι. Λίγο minimal αλλά πρακτικο... Μπράβο!
 
Καλώς τα δέχτηκες! Εύχομαι να σου ζήσουν και να σου κάνουν πολλά και νόστιμα αυγουλάκια!
 
Ευχαριστω πολυ! Μπικις, η αληθεια ειναι οτι ειμαι του μινιμαλισμου με τοσα νανακια που εμπλεξα κι εγω! 😛
 
αχ τι ωραια που ειναι κατερινα.
μπραβο σου, εαν σκεφτης οτι ερχονται και δυσκολες μερες. 😉
 
κοτοπουλακια

κατερινα χαιρομαι που έχεις τα ίδια ενδιαφεροντα με τα παιδια μου. εχω βάλει στην κλωσσομηχανη 30 αυγά κοτας και 15 φασιανου στις 4/6/09 περιμένουμε να γεννηθούν!
 
Κι αν δε γεννηθουν που δε στο ευχομαι, εδω ειμαστε να χαρισουμε! Αρχισαν να σκανε μυτη και τα δικης μου παραγωγης...υποσχομαι φωτο...
 
Καλα... Ειναι φοβερα τα μικρα!
Να τα χαιρεσαι!
Εγω καθε χρονο αγοραζα περιπου στα 6 κοτοπουλακια και οταν μεγαλωναν τα εστελνα στο χωριο στη γιαγια!
 
εμεις ειχαμε νανακια, κλωσαγανε συνεχεια.. Ειχαμε γεμισει μεχρι που απελπιστικαμε κ τα δωσαμε! Ηταν πολυ ομορφα ιδικα αυτα με τα καπελακια... Τωρα εχουμε 6 κοτουλες αυγοπαραγωγης.
 
Εχουν ολοκληρωσει το σκοπο τους ηδη 3 κλωσσες, περιμενω αλλες 4 απο τις οποιες η μια κλωσσαει αυγα παο νανακια ενω οι αλλες εχουν απο χωριατικες κανονικες κοτες!
 

Συνημμένα

  • kotes.webp
    kotes.webp
    69,9 KB · Προβολές: 402
  • kotes 003.webp
    kotes 003.webp
    45 KB · Προβολές: 372
Back
Top