Βάσια πιστεύω πως περισσότερο πονάνε τα νυχάκια των δικών μας "πιτσιρικακίων" παρά της Winter.
Καθόλου, είναι λιμαρισμένα και στρογγυλεμένα στις άκρες. Δεν σφίγγει τα πόδια της όταν κάθεται πάνω μας...
Αυτα τα νυχια βρε Ανεστη... Δε πονανε;
Απο τα δικα μου μικρα Διονυση δε τα εχω δοκιμασει! Της Λινκ που κρατησα ενα Σκ με τρομοκρατησαν λιγουλακι!Βάσια πιστεύω πως περισσότερο πονάνε τα νυχάκια των δικών μας "πιτσιρικακίων" παρά της Winter.
Σα να σου λέει "Είδες; ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΜΠΟΡΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ; Ε; Πες μου ποσο εντυπωσιασμένος είσαι, πες μου, πες μου, πες μου!" :DΜα είναι εντυπωσιασμένη που το καταφέρνει και σηκώνει και το λοφίο αφού προσγειωθεί στο χέρι μου κι έπειτα κοιτάει πίσω για να επιβεβαιωθεί ότι το κατάφερε. :D
Πράγματι Ανέστη, έτσι ακριβώς φαίνεται να είναι το πουλί, εντυπωσιασμένη από τον εαυτό της.Μα είναι εντυπωσιασμένη που το καταφέρνει και σηκώνει και το λοφίο αφού προσγειωθεί στο χέρι μου κι έπειτα κοιτάει πίσω για να επιβεβαιωθεί ότι το κατάφερε.
Βάσια, φαίνεται δεν έχω καλοξυπνήσει... Κοίταγα, ξανακοίταγα το βίντεο κι έλεγα από μέσα μου...μα καλά αυτή η κοπέλα, τι μάτι έχει και πρόσεξε τα νύχια του Ανέστη.α. Μου πήρε λίγη ώρα μέχρι να καταλάβω..Αυτα τα νυχια βρε Ανεστη... Δε πονανε;
Ανέστη πόσο έχει αλλάξει η συμπεριφορά της μαζί σας; Ήταν πιο τρομαγμένη, αγχωμένη; Υπήρξε κάποια μεταβολή (προς το καλύτερο) σε θέματα υγείας, συμπεριφοράς, κοινωνικότητας; Είναι πολύ ενδιαφέρον να μάθουμε νομίζω πως εντάσσονται στο νέο τους περιβάλλον, γι' αυτό και ρωτάω.
:DΒάσια, φαίνεται δεν έχω καλοξυπνήσει... Κοίταγα, ξανακοίταγα το βίντεο κι έλεγα από μέσα μου...μα καλά αυτή η κοπέλα, τι μάτι έχει και πρόσεξε τα νύχια του Ανέστη.α. Μου πήρε λίγη ώρα μέχρι να καταλάβω..
Ο "βασιλιάς" της πούδρας... ακόμα και το ράμφος αυτών των πουλιων είναι πιο μαλακό και με διαφορετική υφή.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας