Πολλά νεύρα έχει...Μόλις το είδα στο facebook και μου ήρθε στο μυαλό η Winter.
Πολλά νεύρα έχει...Μόλις το είδα στο facebook και μου ήρθε στο μυαλό η Winter.
Τα τελευταία χρόνια συνειδητοποιώ όλο και περισσότερο πόσο τυχεροί υπήρξαμε στην κοινή ζωή μας με τον (την) Κόκι!... Μαθαίνω απο ανθρώπους που έχουν μεγαλύτερη εμπειρία με τα κοκατού ότι πολλά πουλιά μαδιούνται κατά την αναπαραγωγική περίοδο και μετά ηρεμούν...
Nαι έτσι προσπαθώ να κάνω αλλά επειδή είναι κάτι καινούριο δεν χάνει ευκαιρία η μικρή μου να το βουτάει και να το σέρνει σε όλο το σπίτι, να δένει κανένα παιχνίδι κτλ. :D..
Να το έχετε πάντα στο οπτικό της πεδίο για να το συνηθίζει και να το θεωρήσει κάτι φυσιολογικό :)
Εγώ πάλι όχι, πάντα με συνέπαιρναν οι χρωματιστοί παπαγάλοι. Απο όλα τα κοκατού όμως είχα μεγαλύτερη αδυναμία στα Umbrellas. Ήμασταν υπερτυχεροί με τον χαρακτήρα της! Πλέον νιώθουμε ότι είναι μέλος της οικογένειας, χθες ήρθε στο τραπέζι που τρώγαμε κι αφού κάθισε στην πλάτη της καρέκλας και της δώσαμε μερικές μπουκιές απο τα λαχανικά και το ριζότο (ήταν βρασμένα και μαλακά γι'αυτό και τα έφαγε) πήδηξε στο τραπέζι κι έχωσε τη μούρη της σε ένα πιάτο για να διαλέξει ότι ήθελε. Αρπάζει λοιπόν 2-3 κομμάτια και μετά ξαναπηδάει στην καρέκλα για να τα φάει με την ησυχία της. :DΩραία πρέπει να είναι η ζωή με ένα Κοκατού, πάντα το είχα όνειρο απο πολύ μικρή :)
Έχεις ενδείξεις οτι δεν εχει γεννηθεί σε αιχμαλωσία ή ειναι μονο μια αίσθηση;
Δεν ξερω... Αν ήξερα θα σε ρωτούσα αναφέροντας συγκεκριμένες ενδείξεις, αν υπαρχει δλδ κατι τετοιο.Έτσι νιώθω Γιάννη. Τι ενδείξεις εννοείς πως θα μπορούσα να έχω;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας