Η πιο eek έκφραση που είδα τον τελευταίο καιρό. :D
Ανέστη ο δρόμος άνοιξε για να το στείλεις ή θα το φιλοξενήσεις μερικές μέρες ακόμη;
Συμφωνώ!Oι φτερουγες του ειναι μια χαρα Γιαννη, στη φωτογραφια τις κραταω μαζι με την ουρα για να το ακινητοποιησω. Οχι, ακομη δεν ειναι καθαρος ο δρομος, δεν ρισκαρω να κανω τοσο δρομο μεσα στο χιονι, εξαλλου τρωει-πινει κανονικα. Η αληθεια ειναι οτι σκεφτομαι να μην το στειλω. Το πουλι φαινεται να πηγαινει καλα απο μονο του και θεωρω αδικο να κανει τοσο δρομο απλα και μονο για να το ελευθερωσουν σε ενα τελειως ξενο γι'αυτο μερος. Επισης αν ειχε ταιρι σιγουρα θα το αναζητα. Αυριο θα ξαναμιλησω με το ΕΚΠΑΖ κι αν εχω νεοτερα θα σας πω. :)
Για το δρομολόγιο μέχρι το ΕΚΠΑΖ έχεις δίκιο. Για την απελευθέρωση όχι... Πάντα τα αφήνουν στον τόπο που βρέθηκαν.
Ανέστη εκεί που το έχεις τώρα δεν χτυπιέται;
Έτσι λένε... Πως τα ζώα ελευθερώνονται στο χώρο που βρέθηκαν. Αν πάλι κάνω λάθος... εδώ είμαστε.Πως το ξερεις αυτο Γιαννη; Οσες φορες εχω στειλει πουλι δεν μου το εστειλαν καμια φορα πισω να το ελευθερωσω. Δεν πιστευω οτι κανουν οι ιδιοι τοσα χιλιομετρα, τους στελνουν καθημερινα πουλια απο ολη την Ελλαδα.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας