Γι αυτό είμαστε πολλοί...
χεχεχ! σωστοοσΤ! :D
Γι αυτό είμαστε πολλοί...
...
Εν αντιθεσει, ο κυριος απο την ΕΚΠΑΖ μου ειπε οτι εχουν περιθαλψει κ θεραπευσει πουλια που ειχαν παρομοιο προβλημα.. Οτι δεν ειναι σποροφαγα.. Κ οτι δεν πρεπει να κινειται για να μην τραυματιζει παραπανω το φτερο του.
...
Για ποιο λόγο να το πάρεις πίσω;Εχουν πειρα, αλλα ειναι στην Αιγινα.. Κ επειδη θελω να παρακολουθω την πορεια του απο κοντα, αποφασισα να το παω στην ΑΝΙΜΑ το πρωι για να το δουν. Αν μπορεσουν να του κανουν κ κατι, θα ειναι ο,τι καλυτερο. Μετα θα το παρω πισω. Δεν θα τους το αφησω..
Άγνωστα χέρια αυτών της ΕΚΠΑΖ?Αν τελικα χρειαστει να παει ΕΚΠΑΖ, θα παω κ εγω κ θα γυρισω πισω με το πουλακι.
Αυτό είναι το ζητούμενο;γιατι το κακομοιρο εχει αρχισει να με μαθαινει κ να ηρεμει σιγα σιγα
Διαβάζω όλα τα ποστ πάντα.@misalouris Ας χαλαρωσουμε λιγακι. Για βοηθεια μπηκα.. Δεν σκοπευω να το κρατησω σε κλουβι κ να γινουμε "κουμπαρες". Θα σε παρακαλουσα να διαβασεις τα προηγουμενα posts μου.. Αν τα ειχες διαβασει διεξοδικα, θα καταλαβαινες για ποιο λογο φοβαμαι να το αφησω..
Ασφαλώς και όχι...Κ νομιζω οτι δεν αντιβαινει σε κανεναν κανονα, ...
Δηλαδή δεν δέχονται "έλεγχο" στην δουλειά τους;μου ειπαν οτι "δεν ειναι δικη μου δουλεια απο εκει κ περα".
Εγώ επειδή θεωρώ ότι ένα σπουργιτακι δεν θα άντεχε στα χέρια μου γιατί δεν έχω τις απαραίτητες γνώσεις θα το πήγαινα στην ΑΝΙΜΑ και θα είχα τη συνείδηση μου ήσυχη ότι έκανα το καθήκον μου.Τι κανω τωρα..?
Δηλαδή δεν δέχονται "έλεγχο" στην δουλειά τους;
Δεν δέχονται να το δέσουν και να το πάρεις πίσω;
Εγώ επειδή θεωρώ ότι ένα σπουργιτακι δεν θα άντεχε στα χέρια μου γιατί δεν έχω τις απαραίτητες γνώσεις θα το πήγαινα στην ΑΝΙΜΑ και θα είχα τη συνείδηση μου ήσυχη ότι έκανα το καθήκον μου.
Σοφία είναι η πάγια και σωστή κατά την άποψή μου τακτική τους.
Δεν ξέρουν με ποιους έχουν να κάνουν... και αν το καλοσκεφτείς έτσι πρέπει να δρουν.
Ακόμη κι αν αντιδρούμε κάποιοι σε πολλά "άσχημα"... Πρέπει να τους αναγνωρίσουμε...
Ξέρουν τι κάνουν... Καλύτερα από μας.
Να τους εμπιστευτείς χωρίς δισταγμό.
Αυτό απ' όσο ξέρω, μόνο το ΕΚΠΑΖ το κάνει.Δεν διαφωνω με την τακτικη του να το παρουν, να το βαλουν μαζι με αλλα, να κανουν το "δικο τους κοπαδακι" κ να απελευθερωθουν..
Αυτό απ' όσο ξέρω, μόνο το ΕΚΠΑΖ το κάνει.
Σοφία, μπορείς αν θέλεις να τις στείλεις στο [email protected] και θα αναλάβουμε εμείς τα υπόλοιπα.Αν θελετε φωτο, μπορω να ανεβασω αυριο απο το pc - στο laptop δεν εχω το προγραμμα που μου κανει τις φωτο compressed..
Δεν το κάνετε σκέτο "Πουλί" καλύτερα;Προς το παρον ειναι "Το Πουλινι" για να μην δεθουμε προς το παρον..
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας