Απίθανος τραυματίας :)
Μπράβο βρε Σοφία για το ενδιαφέρον και την υπευθυνότητα που δείχνεις στον μικρό τραυματία!Γρήγορα περαστικά του!
Τι στο καλο! Δουλευει σε παραλληλες διαστασεις; Σε αυτο που λες εσυ, δεν εχω παει ποτε. Παντα στη Θισβης πηγαινω. Εκει που ειναι διπλα το καταστημα που πουλαει τροφες κ αξεσουαρ.
Εγω ειχα παει απο τις 15:40 περιπου κ εκατσα να τον περιμενω, επειδη μου ειπαν οτι θα ερχοταν στις 17:00. Κ τελικα ηρθε 17:05 - 17:10
Ειχε ερθει μονο σε καποια φαση, κατα τις 16:00, αλλα εγω ημουν διπλα στο καταστημα κ κοιτουσα για τροφες. Αλλα ημουν εκει! Διπλα ημασταν!
Ναι, έτσι έγινε, αυτός ήταν με το χελωνάκι εκεί ήμουν (χωρίς τον Μάριο αλλά για τον Μάριο).. Έχασες την συνέχεια, μετά ήρθε και μια πάπια...ΝΑΙ! αυτο σου εγραψα στο αλλο θεμα! Εγω ημουν! Με την γκρι φορμα κ τα μαλλια ανακατα! !
Αν θυμασαι, ανοιξαμε την πορτα οτι κ καλα "τελειωσαμε" κ μετα ξανακλεισαμε γιατι επρεπε να διορθωσει λιγο την γαζουλα. Ανησυχησα μηπως δεν επαιρνε αερα το τραυμα που ειχε στο αυτι-λαιμο.
Θυμαμαι, ηταν ενας μελαχροινος που καθοτανε ακριβως εξω απο το παραθυρο του εξεταστηριου κ κοιταζε συνεχως μεσα να δει τι καναμε στο πουλακι
.. Έχασες την συνέχεια, μετά ήρθε και μια πάπια...
Εγώ αντιθέτως πάντα είμαι...υποψιασμένη!:DΠηγαίνω 10+ χρόνια, από την Θίσβης και τελευταία στο νέο ιατρείο στη λεωφόροΚριμα, πού να το ξερα ρε γμτ οτι θα ηταν εκει κι αλλος "συντροφος"
Τώρα πως πάει;
...
Τελικά χρειάζεται μεγάλο κλουβί για να πετάει ή μικρό κλουβάκι σαν αυτό που έχεις;
...
Σωστός!Αφού είναι μπανταρισμένο και δεν ξέρουμε αν θα ξαναπετάξει.
Διαβάζω το θέμα σου Σοφία μου και εύχομαι και εγώ να πάνε όλα καλά για το μικρό Πουλίνι! Μπράβο σου που το φροντίζεις και το τρέχεις τόσο πολύ! Συγχαρητήρια!
Τελικά χρειάζεται μεγάλο κλουβί για να πετάει ή μικρό κλουβάκι σαν αυτό που έχεις;
Αν μπορείς πήγαινε πάρε και βάλε ξύλινες πατήθρες με διάμετρο 10-12 cm γιατί κάνουν πιο καλό στα ποδαράκια του!
Αφού είναι μπανταρισμένο και δεν ξέρουμε αν θα ξαναπετάξει.
Σωστός!
Συμφωνώ απόλυτα...Χεχεχ! Μια σκεψη μου ειναι μηπως καταληξω να το παω ΕΚΠΑΖ για να ζησει με αλλα μερικως αναπηρα κ κανει το κοπαδακι του..
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας