Χρόνια πολλά Χριστος ΑνεστηΧριστός Ανέστη! Χρόνια Πολλά με υγεία και Καλό Πάσχα σε όλα τα μέλη του pet birds και σε όλο τον κόσμο! Κοιτάξτε χρώμα που βγαίνει! Και άσε τους άλλους να βάφουν αυγά! View attachment 71867View attachment 71868
Χρόνια πολλά Χριστος ΑνεστηΧριστός Ανέστη! Χρόνια Πολλά με υγεία και Καλό Πάσχα σε όλα τα μέλη του pet birds και σε όλο τον κόσμο! Κοιτάξτε χρώμα που βγαίνει! Και άσε τους άλλους να βάφουν αυγά! View attachment 71867View attachment 71868
Είπα μήπως το σκουφί είναι υπολλειπομενο γονίδιο και το είχαν και οι δυο! Οκ τα βγάζω τα ομοιώματα! Αλλά μαυρο τσουλούφι με τόσο βάψιμο;Mε μαύρο τσουλούφι σίγουρα. Με σκουφί όχι, αφου κανένας γονιός δεν έχει. Η αποστολή των ομοιωμάτων έχει λήξει. Μπορείς να τα βγάλεις. Η φωτογραφική τα έκανε τόσο κόκκινα; Αυτά έγινα urucum !
Ε είπα ότι το χρώμα θα παει παντου! Και όμως οι γεννητορες δεν έχουν ίχνος σκουρο!Αρα κατάλαβες οτι το σκουφί δεν είναι υπολοιπόμενο. Οι μελανίνες παίζουν σε άλλο γήπεδο. Δεν τις αφορά και δεν ενδιαφέρονται για την χρωστική σου.![]()
Στην τελευταία που ανέβασα δεν εκανα καμια παρεμβαση!Η ισορροπία λευκού που δίνει το Φώτοσοπ τα δείχνει έτσι
View attachment 71875
Δεν έχει σημασία. Είναι λάθος κορεσμός του χρώματος. Προφανώς απο την μηχανή λήψηςΣτην τελευταία που ανέβασα δεν εκανα καμια παρεμβαση!
Κυριε Μάκη αυτά είναι ψιλά γράμματα! Τι είναι το SATURATION-HUE;Μα εδώ τα κεράτινα είναι σχεδόν κόκκινα. Είναι τα ράμφη των νεοσσών έτσι; Υπάρχει κάπου ένδειξη SATURATION-HUE ;
Άμα λέω εγώ για τον κρόκο του αυγού... Μου λέτε για το μοντελάκι τον Sergio!Μα εδώ τα κεράτινα είναι σχεδόν κόκκινα. Είναι τα ράμφη των νεοσσών έτσι; Υπάρχει κάπου ένδειξη SATURATION-HUE ;
Αυτό που βλέπω τώρα πιο πάνω "κορεσμός" και για μένα δεν είναι στο 0 αλλά στο 5 (με κλιμακα 10). Τελος όμω ςμέχρι εδώ δεν έχει σημασία η εικόνα. Μόνον αυτό που βλέπεις εσύ.Κυριε Μάκη αυτά είναι ψιλά γράμματα! Τι είναι το SATURATION-HUE;
Πάψε εσύ που βρήκες αφορμή. Εσύ όταν βάψεις κόκκινα για το παγκόσμιο δίνε τους κρόκο!Άμα λέω εγώ για τον κρόκο του αυγού... Μου λέτε για το μοντελάκι τον Sergio!
Λίγες μέρες έμειναν να ντυθούν με φτερά και πουπουλα! Θα δουμε τότε!Αυτό που βλέπω τώρα πιο πάνω "κορεσμός" και για μένα δεν είναι στο 0 αλλά στο 5 (με κλιμακα 10). Τελος όμω ςμέχρι εδώ δεν έχει σημασία η εικόνα. Μόνον αυτό που βλέπεις εσύ.
Τα ράμφη πρέπει να είναι στο χρώμα της σάρκας ΚΡΕΑΤΙ.
Πάψε εσύ που βρήκες αφορμή. Εσύ όταν βάψεις κόκκινα για το παγκόσμιο δίνε τους κρόκο!
Κυριε Μάκη νομίζω ότι κατάλαβα γιατί τα ραμφη ήταν τόσο κόκκινα! Ο αρσενικός ειδικά πλενει τα μουτρα του στην ποτιστρα με την χρωστική. Και όταν πλενεται κάνει τα μουτρα του εντελώς κόκκινα καθώς και τα παντα γυρω. Θεωρώ ότι με τα μουτρα μέσα στη χρωστική όταν ταΐζει τους νεοσσούς τους γεμίζει χρωστική στα ραμφη!Μα εδώ τα κεράτινα είναι σχεδόν κόκκινα. Είναι τα ράμφη των νεοσσών έτσι; Υπάρχει κάπου ένδειξη SATURATION-HUE ;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας