γιωργο το βιντεακι (σου; Εισαι ο "μαφιοζος" του greektube , ο δημιουργος του; ) ειναι σιγουρο οτι ταρακουνησε αρκετους. Ο γραφων οταν ηταν εφηβος ειχε και κεινος αγορασει καρδερινα(αγρια) και πολυ θα ηθελε εκεινη την εποχη να πιασει κιολας. Αρα δεν ειναι ικανος να κρινει κανεναν για το θεμα αυτο. Καποια στιγμη στη ζωη μου περασα στο εντελως αντιθετο στρατοπεδο. Εχω λοιπον γνωμη και θα την πω σεβομενος και την διαφορετικη. Για μενα δεν διαφερουν τα αγρια απο τα παιδια τους που γεννηθηκαν στο κλουβι. Και αυτο ισχυει για 3-4 γεννες τουλαχιστον. Τα ενστικτα υπαρχουν. Ουτε καποιος δυστυχως δεν σου διασφαλιζει επισημα οτι το πουλακι σου δεν ειναι κλεμμενο και δακτυλιδωμενο απο φωλια.ή αυγο που το κλωσσησε παραμανα.σιγουρα δεν βαζω στην ιδια θεση απεναντη μου τον πουλοπιαστη,τον αγοραστη αγριων, τον εκτροφεα δακτυλιδωμενων και τον αγοραστη πουλιων "εκτροφης".στην παρεα μας υπαρχουν παρα πολλοι που εχουν ιθαγενη και αναρωτιεμαι τοσο εκτεταμενη ειναι η εκτροφη τους;αντε της καρδερινας ενταξει.. Παπαδιτσες, σπινοι, φανετα, λουγαρα, κοκκινολαιμηδες, φλωροι, χονδρομητες( ρε γιωργο συγνωμη, βρηκες χονδρομητη εκτροφης; )
οσο και αν αγαπω αυτη την παρεα δεν σας κρυβω οτι πριν λιγο καιρο ενοιωσα αιρετικος.σκεφτηκα να σωπασω .. Ισως και να φυγω. Ομως στην ζωη μου ποτε δεν αντεχα να σωπαινω, να συμβιβαζομαι για να ειμαι αρεστος...
... Εγω, οσο μου δινουν το δικαιωμα αυτοι που κοπιασαν γιαυτη την παρεα, θα ειμαι εδω. Με τις κουζουλαδες μου. Ελπιζοντας οτι οποιος απο αυτους που πιανουν αγρια και με διαβαζουν θα καταλαβουν. Αυτο που καταλαβε και ο "μαφιοζος"του βιντεο. Γιατι καπου βαθεια λιγοτερο ή περισσοτερο ή σπιθα υπαρχει.
Ας κανακανουμε την γη οπως μας την παρεδωσε Εκεινος!