Στο επόμενο χωματόλουτρο.. Πάρε μεγενθυτικό φακό και τρέξε...Να προσθεσω σημερινο βιντεακι, λυπαμαι για τον κομπαρσο τον σκυλο μου :)
Κανουν...Χωματολουτρο, ταιζουν τα μικρα τους και τα μικρα απολαμβανουν μπανιο γιατι ειχε ζεστη! Δειτε το!
Στη θέση σου θα είχα μόνιμα στην άκρη του κήπου ένα πιάτο από γλάστρες γεμάτο νερό με λίγες σταγόνες sebacil...Ειναι πολυ ανακατεμενο το χωμα ☹ Ε και τι να κανω στον κηπο; Δυστυχως μπορουν ανα πασα στιγμη να ερθουν οπως ειδατε σε λιγο θα ανεβαινουν και στα σκυλια...
Ξεψειριάζονται στο χώμα. Αν έχεις στάχτη από τζάκι, κάνε έναν λάκκο και βάλε τους, θα την προτιμούν.Δεν ξερω γιατι αλλα καποια προτιμουν το χωμα..
Ναι καλύτερα, για να το θυμόμαστε, εγώ δεν ξέρω την απάντηση. Εκείνο το θέμα του @misalouris με την κόκκινη ψείρα που ήταν;Ποσο μακρια μπορουν να πανε οι ψειρες και ποσο καιρο ζουνε χωρις φαγητο;
(μπορει να ανοιξει και κανουργιο θεμα, δεν ξερω..)
Εδώ είναι Βρήκα κόκκινη ψείρα απο τα άγρια πουλιάΕκείνο το θέμα του misalouris με την κόκκινη ψείρα που ήταν;
Το πόσο μακρυά φτάνουν είναι απείρως πιο εκπληκτικό απ' το ότι ζουν περισσότερο από 6 μήνες χωρίς φαγητό!Ποσο μακρια μπορουν να πανε οι ψειρες και ποσο καιρο ζουνε χωρις φαγητο;
Όσο πιο υποψιασμένος είσαι με τον κίνδυνο.. Τόσο πιο έτοιμο σε βρίσκει. Εκ πείρας...:) παω να βρω ενα πηγαδι να πεσω! Ας τις καλωσορισω λοιπον σπιτι μου ετσι οπως εγιναν τα πραγματα!
Μπα. Γιατί;Μιλάς πρώτος Γιάννη @misalouris :)
Πιστεύω πως αυτό το διάστημα... Δεν αρκεί να προστατεύουμε θεωρητικά τα δικά μας πουλιά... στο δικό μας χώρο...Δεν γίνεται όμως παιδιά να έχουμε αφιλόξενες αυλές και κήπους και βεράντες (μερικοί-μερικοί). Για σταθείτε, έχουμε πουλιά στα κλουβιά γιατί αγαπούμε την φύση, όχι να ανοίξουμε πόλεμο μαζί της. Εμπρός να συζητήσουμε τι μπορούμε να κάνουμε.
Είναι αδύνατο να γίνει αυτό.Ναι μονο που ειναι καπως οξυμωρο να προσπαθησω να ψεκασω το χωμα το οποιο ποτιζω ☹
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας