Ασθένειες Βρήκα κόκκινη ψείρα απο τα άγρια πουλιά

Προληπτική εφαρμογή φθειροκτόνων δεν πρέπει να γίνεται.
 
Προληπτική εφαρμογή φθειροκτόνων δεν πρέπει να γίνεται.
Αν μας εξηγούσες πρώτα το γιατί και στη συνέχεια μας έκανες και κάποια πρόταση προστασίας θα ήταν καλύτερο για την κοινότητα ή κάνω λάθος;
 
Μα δεν μιλησε κανεις για προληπτικη αγωγη στα ζωα, αλλα στον περιβαλλοντα χωρο.

Επισης τα συγκεκριμενα ειναι οι δοσολογιες στα ανθρωπινα φαρμακα... Προφανως και δεν θα χρησιμοποιησει κανεις ανθρωπινα κατα των ψειρων των ανθρωπων νομιζω,υπαρχουν σκευασματα για ζωα.
 
Είναι μια άποψη
Η πρόταση μου είναι να διώξετε τις φοβίες σας.
 
Εγώ είμαι μαζί σου ότι γνωρίζεις, τότε θα πρέπει να γίνει και προληπτική θεραπεία σε όλα τα πετούμενα της περιοχής για πιο ασφαλή αποτελέσματα.
 
Εγώ είμαι μαζί σου ότι γνωρίζεις, τότε θα πρέπει να γίνει και προληπτική θεραπεία σε όλα τα πετούμενα της περιοχής για ποιο ασφαλή αποτελέσματα.
Θα μπορούσα να σου δώσω δίκιο αν διάβαζα και την πρότασή σου σχετικά.
 
Έχω μια τάση να μην ενδώσω στον φόβο. Γιατί σκέφτομαι, χιλιάδες άτομα έχουν καναρίνια και άλλα πουλιά στα μπαλκόνια εκ των οποίων ελάχιστα δείγματα έχουμε να έχουν κολλήσει παράσιτα από τα πουλιά της φύσης, που συνηθέστατα πλησιάζουν τα σημεία για να τσιμπολογήσουν τα σπόρια που πέφτουν στο έδαφος.
Δεν λέω πως δεν πρέπει να προσέχουμε αλλά αν ο κίνδυνος ήταν τόσο μεγάλος δεν θα είχαμε πολλές προσβολές;
 
Εάν ήταν έτσι τότε θα έπρεπε να ζουν μόνιμα με αντιβιώσεις. Το χώρο των πουλιών κάνεις 1 με 2 φορές, εάν υπάρξει προσβολή κλουβιά και παρελκόμενα και όλα αυτά μετά από καλό πλύσιμο τότε και τα πουλιά.
 
Back
Top