Φροντίδα Διαμονή, καθημερινότητα και συμπεριφορές

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης Panos78
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Καλησπέρα παιδιά! Του άνοιξα το πορτάκι έβαλα και μια πατήθρα μπροστά !άκαρπη προσπάθεια! Πηγαινοερχότανε στο κλουβί και πήγαινε στην πατηθρα που συνηθίζει και με καλούσε όπως κάνει ως συνήθως! Θα το ξανακάνω να συνηθίσει και στην ιδέα της ανοιχτής πόρτας ίσως!

Θα του βάλω ναι! Θα κάνω δοκιμές και που θα πάει θα βγει! Το εχει καταλάβει ότι ειναι ανοιχτή η πόρτα γιατί κοιτάει ξεκάθαρα το σημείο! Θα βγει κ έξω που θα πάει;:)

Χαιρετώ την παρέα! Θέλω τη γνώμη σας σε μια σκέψη μου! Σκεφτομαι μηπως αλλάξω θέση στο κλουβί! Μηπως και ειναι καλύτερα το παπαγαλάκι! Τη Δευτέρα κλείνει μήνας που το εχω βέβαια!

Χαιρετώ την παρέα! Θέλω τη γνώμη σας σε μια σκέψη μου! Σκεφτομαι μηπως αλλάξω θέση στο κλουβί! Μηπως και ειναι καλύτερα το παπαγαλάκι! Τη Δευτέρα κλείνει μήνας που το εχω βέβαια!

Δοκίμασε. Τι αλλαγή σκέφτεσαι να κάνεις; Θα έρθει η ώρα για το σταντ μην στεναχωριέσαι.

Σκέφτομαι να το μεταφέρω στην απέναντι ακριβώς μεριά του δωματίου όπου θα είναι λίγο πιο ψηλά και σε γωνιά, θα ανεβάσω φωτογραφίες για να δείτε τις διαφορές των σημείων και να μου πείτε την άποψή σας!

οι θέσεις:η υπάρχουσα και η προτεινόμενη!
IMG_6001.webp IMG_6002.webp

είναι σκεπασμένος γιατί κοιμάται.:D

Νομίζω κ εγώ ! Κ εκτός αυτού δεν είχα υπολογίσει ότι σε λίγο καιρό θα επιβάλλεται το άνοιγμα του παραθύρου στη θέση που είναι λόγω καλοκαιριού. Προς το παρόν δεν με ενοχλεί γιατί δίπλα από τη θέση που συμφωνείς κ συ έχει μπαλκονόπορτα μεγάλη και γενικότερα έχει αρκετά παράθυρα το σπίτι. Δεν θα επηρεάσει όμως η αλλαγή;έχω την αίσθηση ότι θα ηρεμήσει ακόμα πιο πολύ!Έπρεπε να την είχα επιλέξει από την αρχή θα αισθάνεται πιο ασφαλής!Λες η αλλαγή να μας πάει πίσω;

δεν διευκρίνισα ότι θα μπει πάνω από τη βιβλιοθήκη...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Eγώ διαλέγω τη θέση που είναι τώρα δηλαδή το παράθυρο, εξάλλου έχει τοίχο απο την μια πλευρά του. Το φυσικό φως το θεωρώ ζωτικής σημασίας για την ψυχολογία τους ακόμη κι αν είναι λιγοστό αυτό που περνάει απο το τζάμι ή λόγω προσανατολισμού του παραθύρου. Επίσης όταν λείπεις μπορεί η οποιαδήποτε θέα ή η οποιαδήποτε κίνηση απ'εξω να του προσφέρει ένα ενδιαφέρον (εκτός κι αν είναι κανένας φωταγωγός οπότε αλλάζει το πράγμα).

το παράθυρο είναι βορινό κ βλέπει την Πάρνηθα, ωστόσο είναι αναγκαίο το καλοκαίρι να ανοίγει μην τον έχω στα ρεύματα του αέρα. Και η άλλη μεριά είναι ακόμα πιο φωτεινή γιατί είναι νότια. Μήπως να το μεταφέρω για λίγο καιρό να δω πως θα πάει και αναλόγως με κατευθύνουν και οι αντιδράσεις του; Όπου και να μπει πάντως θα βρίσκεται δεξιά μου ή αριστερά μου αντίστοιχα γιατί στη μέση είναι και ο καναπές, δεν μπορεί να με αποφύγει για όσες ώρες θα είναι ξύπνιος και θα βρίσκομαι σπίτι

Κι εγω θα ελεγα να το πας στην αλλη μερια! το δοκιμαζεις και βλεπεις! Δε καταλαβαινω αυτο που λες για την εξημερωση λιγο! Το πουλακι ηρεμο δεν ειναι;

Λέγοντας εξημέρωση εννοούσα να κάθεται στο χέρι μου κ να μπορεί να βγαίνει έξω!

Μέχρι στιγμής Ζαχαρία παίρνει σπόρια από το χέρι μου κ έρχεται δίπλα στα κάγκελα ψάχνοντας λιχουδιά ή κάθεται στην πατηθρα του κ γω δίπλα και ασχολείται με κατι που μπορεί να του δώσω!

Παιδιά το έβαλα εκεί που σας είπα κ μάλλον επειδή φοβάται το κάδρο που ειναι απο πίσω δεν το πολύ θέλει! Χτυπιεται με το παραμικρό!

Back