Yγεια να υπαρχει και του χρονου θα παρεις τα αποτελεσματα που θελεις Νικο!
-Δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Ο αριθμός των απογόνων είναι άμεσα συνδεδεμένος με τον χρόνο επίτευξης του στόχου. Λίγοι απόγονοι σημαίνει χρονική απομάκρυνση απο τον στόχο. Οσο περισσότεροι απόγονοι τόσο μεγαλύτερη η μείωση του χρόνου για επίτευξη στόχων... Να παραμείνεις σε λίγα ζευγάρια και σταδιακά, χρόνο με τον χρόνο, θα επιτύχεις πανηγυρικά τα ποθητά αποτελέσματα..
Αμβρόσιε ευχαριστω για την συμβουλή σου αλλα θα συμφωνήσω απόλυτα με τον κ. Μακη και ειδικά στα μωσαϊκά με της μεγάλες διαφορές που παρουσιάζουν η απόγονοι απο την ίδια γέννα χρειάζονται σίγουρα περισσότερα ζευγάρια και πολύ προσεκτικά επιλεγμένα, είναι πολύ δύσκολα πουλιά και κάθε επιλογή είναι και ένας γρίφος που το λάθος πολύ εύκολα προκύπτει, όσο για τον υπερπληθυσμό με την ζήτηση που έχουν φέτος και 50 να ειχα βγάλει θα μου τα είχαν κλείσει ολα, το πρόβλημα που εχω είναι οτι τα καλά ζευγάρια κοστίζουν πολύ και ότι δουλεύω πανω από 60 ώρες την εβδομάδα και Σάββατο αλλιός θα ειχα είδη 12 ζευγαρια.Εγώ θα ήθελα εντελώς φιλικά να σε συμβουλέψω, παρόλο που δεν είμαι ο κατάλληλος, ότι όσο μπορείς να διατηρήσεις μικρή την εκτροφή σου. Όσο να 'χει είναι πιο ευκόλως διαχειρίσιμη από μία μεγαλύτερη, γιατί όσο πληθαίνουν οι τρόφιμοι της, προκύπτει υπερπληθυσμός και δυσκολίες στην καθημερινή της φροντίδα, ιδίως στην αναπαραγωγή.
Βέβαια! Κατανοώ απόλυτα τα λεγόμενα σου! Εξάλλου, δεν διαφωνώ καθόλου με αυτά, διότι είναι η κοινή λογική. Και εγώ μαθαίνω συνέχεια, δεν τα είχα αναλογιστεί. Και πάλι σου εύχομαι να βρεις τα επιθυμητά ζευγάρια και να ετοιμάσεις το πλάνο σου!Αμβρόσιε ευχαριστω για την συμβουλή σου αλλα θα συμφωνήσω απόλυτα με τον κ. Μακη
Νάσαι πάντα καλά και να διατηρήσεις αυτή την αγνότητα στην δημιουργία την σκέψη και στην απόλαυση που προσφέρει το χόμπι. Προετοιμάσου καλά γιατί θα είμαι, αμείλικτος του χρόνου. Εύχομαι του χρόνου να τα πάω ακόμα καλύτερα και να ακούσω καμιά καλη κουβέντα απο τον κ. Μάκη![]()
Οχ φεύγω για Moia και Santi για γεννήτορεςΠροετοιμάσου καλά γιατί θα είμαι, αμείλικτος του χρόνου.
Με τον πόνο μου παίζεις εεε; :DΕυχάριστες σπαζοκεφαλιές
Όχι Γιάννη είναι εντελώς τυχαία η τοποθέτηση των κλουβιων αυτο που θελω περισσότερο εχει και την μεγαλύτερη διάχυση είναι το κλουβί με το 003, να φανταστείς τα έβαλα στα εκθεσιακα για να διευκολυνθω και μπερδεύτηκα περισσότερο.Αυτό που έχεις στην κορυφή !
Μάλλον αυτό θες περισσότερο.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας