Φροντίδα Εκτροφή των μπαλκονάτων

γ)Φυλο μελους αυστηρα male γιατι καπου πρεπει να τρωνε πορτα και οι γυναικες και διοτι αυτες ειναι ο λογος της υπαρξης μπαλκονατης εκτροφης αλλιως τα καναρινια θα βρισκοταν σε εξαισια θεση στο εσωτερικο του σπιτιου

Μην ξυνεις πληγες!

Αντε να σας δώ τώρα τί θα κάνετε;

Αγαπητοί Κύριοι...
Αντιπροσωπεύοντας την πελάτισσά μου Κα ΤΑΔΕ, υποβάλλω την αίτηση της πρός ένταξη
στον ανωτέρω σύλλογο.
Λαβών γνώση δε, του καταστατικού σας και συγκεκριμένα της παραγράφου γ), υποβάλλω
και υπόμνημα με υπογραφές γειτόνων οπου αναλύω διεξοδικά τους λόγους που
ΑΠΑΙΤΕΙ την αποδοχή της αιτήσεως της, η πελάτισσά μου.

ΥΠΟΜΝΗΜΑ.
Εχω την τιμή να απευθυνθώ στο προεδρείο αλλά και τα μέλη του συλλόγου σας
και να παραθέσω τους λόγους για τους οποίους θεωρώ οτι πρέπει να γίνει αποδεκτή η αίτησή μου.

Εχω παντρευτεί απο 25ετίας με έναν κύριον ο οποίος

1) μου απαγορεύει να μπαίνω στο σπίτι φορώντας τίς γόβες μου
2) μου απαγορεύει να διαχειρίζομαι (πετάω όπου) όπως θέλω τα στρινγς μου
3) μου απαγορεύει να βλέπω ποδόσφαιρο και να καλώ τις φίλες μου
για τάβλι
4) μου απαγορεύει να πίνω την μπύρα μου στο σαλόνι με τα πόδια μου στο τραπεζάκι
5) Τελευταία μου έβαψε τον παπαγάλο μου με τα χρώματα της αντιπάλου ομάδας
6) μου πέταξε τα καναρίνια στην βεράντα και μου είπε να κόψω το σβέρκο μου
γιατί εκείνος θέλει το σπίτι του καθαρό.

Δια να βεβαιωθεί η αλήθεια των ισχυρισμών μου παραθέτω υπογραφές απο πολλούς αξιότιμους ΚΥΡΙΟΥΣ της πολυκατοικίας μου.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
Κα ΕΦΗ ΤΑΔΕ

Υ. Γ Μη με αφήνεται μόνη στα χέρια αυτού του αγροίκου...

Ααα παιδια ο νομος ειναι ξεκαθαρος...Αλλα υπο αυτες τις συνθηκες νομιζω οτι πρεπει να γινει συζητηση και κατοπιν ερευνα αυτοψιασς του συγκεκριμενου χωρου ή απολυτως πιστικες φωτογραφιες δια να διαπιστωθουν οι προαναφερθησες καταγγελιες της Κας Εφης μεσω του δικηγορου της.😕
Εχω παντρευτεί απο 25ετίας με έναν κύριον ο οποίος

1) μου απαγορεύει να μπαίνω στο σπίτι φορώντας τίς γόβες μου
2) μου απαγορεύει να διαχειρίζομαι (πετάω όπου) όπως θέλω τα στρινγς μου
3) μου απαγορεύει να βλέπω ποδόσφαιρο και να καλώ τις φίλες μου
για τάβλι
4) μου απαγορεύει να πίνω την μπύρα μου στο σαλόνι με τα πόδια μου στο τραπεζάκι
5) Τελευταία μου έβαψε τον παπαγάλο μου με τα χρώματα της αντιπάλου ομάδας
6) μου πέταξε τα καναρίνια στην βεράντα και μου είπε να κόψω το σβέρκο μου
γιατί εκείνος θέλει το σπίτι του καθαρό.😱

Βρε συ Εφη εισαι σιγουρη; Ποιανου DNA εχεις παρει;

Δεν εννοει εμενα ο κ. Μακης! Απλη συνονυμια με καποια αλλη μαλλον...Αλλωστε ειμαι μονο 25! Ποτε παντρευτηκα στην κοιλια της μαμας μου;! :D Απλα ειχε πλακα το post του!

Κυριε Μακη τετοια Εφη δε πιστευω να υπαρχει στον πλανητη Γη. Η μονη περιπτωση να υπαρχει τετοια Εφη ειναι να εχει τρια ποδια.
Ακομα οι δικηγοροι ειναι ψευτες οποτε πρεπει να δουμε τις υπογραφες της πολυκατοικιας και υστερα τον περιβαλλοντα χωρο τα σχεδια της πολεοδομιας και ισως το νεοσυστατο διοικητικο συμβουλιο θα αποφασισει για την τυχη της.Αμα αρχισουμε απο δευτερη μερα να αποκλινουμε απο το καταστατικο τi σκ, α κατασατικο εχουμε. Η μονη αποκλιση που ισως κανουμε ειναι να ενταξουμε καποιον κυριο παντα αναγνωρισιμο advisor για να βελτιωσουμε το επιπεδο συζητησεων

Συμπληρωματικα επειδη δεν εχω αποκτησει μαντικες ικανοτητες οσοι νομιζουν οτι πληρουν τις προυποθεσεις ας καταθεσουν στο ελευθερο φορουμ τα καταλληλα δικαιολογητικα

Ως ασκων συνδικαλιστικη δραση επι σειρα ετων στον εργασιακο μου χωρο, εχω να δηλωσω το εξης: το καταστατικο ειναι ΝΟΜΟΣ! Δεν αλλαζει με τιποτα... μεχρι φυσικα να αποφασισουμε να το αλλαξουμε!😉

Κυριε Μακη τετοια Εφη δε πιστευω να υπαρχει στον πλανητη Γη.

χμμμμ. 🙄
Αφήνω τις κυρίες να απαντήσουν. 🙂

Ως ασκων συνδικαλιστικη δραση επι σειρα ετων στον εργασιακο μου χωρο, εχω να δηλωσω το εξης: το καταστατικο ειναι ΝΟΜΟΣ! Δεν αλλαζει με τιποτα... μεχρι φυσικα να αποφασισουμε να το αλλαξουμε!

Σωστή συνδικαλιστική στάση αλλά θα... Την πολεμήσουμε μέχρι να υπάρξει
μία "σωστότερη".

Αφηστε κ. Μακη γιατι με τετοια φυλετικη διακριση που βλεπω οτι υπαρχει με πιανουν τα γελια! Εγω μιλησα! Οι αλλες που ειναι;! Ενταξει βεβαια δεν ειπα οτι ειμαι τετοια γυναικα οπως το περιγραφετε ή οτι υπαρχουν απαραιτητα τετοιες, ομως ειμαστε πολλες που εχουμε τα "μωρα" μας ΜΕΣΑ στο σπιτι και τα καθαριζουμε ΜΟΝΕΣ μας καθε μερα... Εχω χωρο στο σπιτι και δεν εχω παιδια και μεχρι να αποκτησω δεν θα "αναγκαζα" τον αντρα μου να εκτρεφει εξω υποχρεωτικα...Αυτα ειχα να πω απο την πλευρα μου! Ευχαριστω! :D

εχω μια προταση : οι μπαλκονατοι ενταξει ξεκινησανε οπως ξεκινησανε, με τους ορους που βαλανε🙄

γιατι και τα κοριτσια δεν φτιαχνουν και κατι αντιστοιχο :" οι μπαλκονατες" 😉... 😀

Αφηστε κ. Μακη γιατι με τετοια φυλετικη διακριση που βλεπω οτι υπαρχει με πιανουν τα γελια! Εγω μιλησα! Οι αλλες που ειναι;! Ενταξει βεβαια δεν ειπα οτι ειμαι τετοια γυναικα οπως το περιγραφετε ή οτι υπαρχουν απαραιτητα τετοιες, ομως ειμαστε πολλες που εχουμε τα "μωρα" μας ΜΕΣΑ στο σπιτι και τα καθαριζουμε ΜΟΝΕΣ μας καθε μερα... Εχω χωρο στο σπιτι και δεν εχω παιδια και μεχρι να αποκτησω δεν θα "αναγκαζα" τον αντρα μου να εκτρεφει εξω υποχρεωτικα...Αυτα ειχα να πω απο την πλευρα μου! Ευχαριστω! :D
-Δεν εισαι μπαλκωνατη τελος! Αφου τα μωρα σου ειναι μεσα
-Οι αλλες δε βλεπω να ζοριζονται τοσο γιατι ξερουν τη μεγαλη αληθεια εσυ γιατι σκας επειδη εφαγες πορτα;
-Οταν παντρευτεις θα αλλαξεις. Κοιτα μονο μη βγαλεις και τον αντρα σου στο μπαλκονι αν ειναι μεγαλη η τρελα του για τα "μωρα"
-Τι σε κανει να πιστευεις οτι αν θελαμε να εχουμε τα καναρινια μεσα δε θα τα ειχαμε;Αλλα προτιμουμε να υποχωρουμε γιατι αγαπαμε και για τα καναρινια υπαρχουν λυσεις.
-Ακομα ειναι μεγαλυτερη η προκληση της εξωτερικης εκτροφης

Θοδωρη δεν ξερω αλλα καποιος εδω ειπε οτι οι γυναικες ειμαστε η αιτια που μεγαλωνετε τα πουλια εξω... Εγω δεν θελω να τα μεγαλωσω εξω τα λυπαμαι και φοβαμαι κιολας. Παντρευομαι σε ενα χρονο και δεν εχω σκοπο να τα βγαλω εξω ουτως ή αλλως και οσο για τον αντρα μου ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση... Εσυ δεν ξερω τι εμπειριες εχεις και τα λες αυτα αλλα δεν ειμαστε ολοι/ολες ιδιοι... Και ασχετο αλλα απο που εφαγα πορτα;! Εγω απλα σχολιασα ενα ποστ του κ. Μακη που μου φανηκε αστειο... Τι να πω βρε Θοδωρη πραγματικα... Τοση απογοητευση απο τις γυναικες... Κριμα!

εφη πιστευω και ο θεοδωρης, αλλα σιγουρα εγω κανουμε και λιγο χιουμορ.:) ειναι αληθεια οτι ειστε απαιτητικες με την καθαριοτητα (ακομα και εξω)και καλα κανετε αφου ειναι ωραιο τα πουλακια να ειναι σε καθαρο περιβαλλον και να συμπληρωνουν την ομορφια του χωρου(ετσι το βλεπω εγω). Βεβαια και εγω αντιμετωπιζω μικροπροβληματα για το εσωτερικο οταν τα εχω μεσα σε περιπτωσεις ασθενειας. η συζυγος ειναι "λιγο παραπανω":) επιφυλακτικη στο θεμα της μεταδοσης ασθενειων απο τα πουλια στους ανθρωπους.

Οταν εννοω πορτα μην το παιρνεις προσωπικα δεν αφορα εσενα μονο ειναι μεταφορικα ο τροπος που το λεω
Δεν εχω προβλημα με το ωραιο φυλο πως σου ηρθε αυτη η σκεψη;
Απλα θελουμε να δημιουργησουμε μια ομαδα που να εχει κατι κοινο δε καταλαβαινω που δημιουργειται το ολο θεμα;
Δεν χρειαζεται να ανοιξεις τον ασκο του Αιολου για κατι που εσυ ξεκινησες (Δε θα αναγκαζα τον αντρα μου τα λογια σου) γιαυτο και εγω απαντησα αποτομα δε μου αρεσουν οι μπηχτες προς τη γυναικα μου.
Ο Δημητρης εδωσε μια ιδεα και για σας. Εκμεταλευτειται την

παντως αν κανετε και τα κοριτσια αντιστοιχη ομαδα καλο ειναι να διευκρινιζεται στο καταστατικο σας η εννοια "μπαλκονατες" για αποφυγη παρεξηγησεων στις συμμετοχες🙄

Εμείς θα γράψουμε τον "πόνο " μας σε άλλο θέμα!:D

Γιατί οσο και αν σας φαίνεται παράξενο, εκτός απο εσας τους άντρες που σας κυνηγάνε οι κυρίες σας για τα σπορια, κάποιες υφιστάμεθα την ιδια κατάσταση απο τους συζήγους μας. Αλλά ασκήσαμε Veto! ( μάλλον κλαιμε πολύ δυνατα και παραπονιαρικα) και δεν μας εβγαλαν ακόμα στο μπαλκόνι, αλλα μας περνάνε απο τον κλιβανο αποστείρωσης... 😀

Πάντως παιδιά αστεία αστεία, δεν βλεπω μεγάλη συμμετοχή στους "μπαλκονάτους"..Ισως τελικά δεν είστε τοσοι πολύ οι ταλαιπωρημένοι συζηγοι!

Καλα βρε παιδια εγω κ ενα σχολιο χιουμοριστικο εκανα προχθες! Απλα αναρωτιεμαι αν τα ειχα εξω θα μπορουσα να μπω στο γκρουπ ή ειναι μονο για αντρες;!Γιατι ετσι καταλαβα! Κακως δοθηκε τοση εκταση στο τιποτα! Αντε με το καλο οι "μπαλκονατοι" να μαζευτειτε να γινετε πολλοι! Εγω δεν εκτρεφω εξω αρα δεν με απασχολει γκρουπ με "μπαλκονατες" φιλε Δημητρη... Εκτος αν εννοουσες κατι αλλο. Λεεεεμε τωρα! 😀

Back