γ)Φυλο μελους αυστηρα male γιατι καπου πρεπει να τρωνε πορτα και οι γυναικες και διοτι αυτες ειναι ο λογος της υπαρξης μπαλκονατης εκτροφης αλλιως τα καναρινια θα βρισκοταν σε εξαισια θεση στο εσωτερικο του σπιτιου
Μην ξυνεις πληγες!
γ)Φυλο μελους αυστηρα male γιατι καπου πρεπει να τρωνε πορτα και οι γυναικες και διοτι αυτες ειναι ο λογος της υπαρξης μπαλκονατης εκτροφης αλλιως τα καναρινια θα βρισκοταν σε εξαισια θεση στο εσωτερικο του σπιτιου
Κυριε Μακη τετοια Εφη δε πιστευω να υπαρχει στον πλανητη Γη.
Ως ασκων συνδικαλιστικη δραση επι σειρα ετων στον εργασιακο μου χωρο, εχω να δηλωσω το εξης: το καταστατικο ειναι ΝΟΜΟΣ! Δεν αλλαζει με τιποτα... μεχρι φυσικα να αποφασισουμε να το αλλαξουμε!
-Δεν εισαι μπαλκωνατη τελος! Αφου τα μωρα σου ειναι μεσαΑφηστε κ. Μακη γιατι με τετοια φυλετικη διακριση που βλεπω οτι υπαρχει με πιανουν τα γελια! Εγω μιλησα! Οι αλλες που ειναι;! Ενταξει βεβαια δεν ειπα οτι ειμαι τετοια γυναικα οπως το περιγραφετε ή οτι υπαρχουν απαραιτητα τετοιες, ομως ειμαστε πολλες που εχουμε τα "μωρα" μας ΜΕΣΑ στο σπιτι και τα καθαριζουμε ΜΟΝΕΣ μας καθε μερα... Εχω χωρο στο σπιτι και δεν εχω παιδια και μεχρι να αποκτησω δεν θα "αναγκαζα" τον αντρα μου να εκτρεφει εξω υποχρεωτικα...Αυτα ειχα να πω απο την πλευρα μου! Ευχαριστω! :D
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας