χα λες; Δε θα ήταν ασπρόμαυροι;πολύ ευχάριστη η παρουσία τους.. Και μάλλον είναι οπαδοί του Π.Α. Ο. Κ οι παπαγάλοι!
Δεν έχω δει πολλά καρποφόρα δέντρα στην Τούμπα. Από όσο ξέρω τρέφονται με καρπούς, σπόρους, μπουμπούκια και πράσινα μέρη φυτών, πράγματα που είναι λιγοστά νομίζω στη συγκεκριμένη περιοχή.τόση αγάπη στην Τούμπα δεν θα είναι τυχαία.. Εκτός αν η περιοχή έχει κάτι που τους τράβηξε. ίσως τροφή.
πολύ ευχάριστη η παρουσία τους.. Και μάλλον είναι οπαδοί του Π.Α. Ο. Κ οι παπαγάλοι!
Δεν ξέρω, δεν νομίζω. Δε έχω δει ringneck να κατεβαίνει σε τόσο χαμηλό ύψος και ειδικά με τόσο κόσμο. Όσο ήμεροι και αν είναι, πάλι μας αποφεύγουν!ΠΑΟΚτσάκια φίλε μου 100%! Πάντως καθόλου παράξενο να έχουν συνδυάσει το γήπεδο με την εύρεση τροφής, από τις καντίνες και τους ξηροκαρπάδες στα μάτς! Τραβηγμένο βέβαια, αλλά όχι απίθανο!
Μπορεί, όντως έχει αρκετή μάσα για πάρτη τους!Την ώρα του αγώνα σίγουρα όχι Γιώργο αλλά μετά μπορει! Ξέρεις τι σπόρι μένει στις κερκίδες και απο έξω!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας