Αντιθέτως, είμαστε απόλυτα φυσικοί, μια χαρά άτομα, "για μας κελαηδούν τα πουλιά" :)Πρέπει κάποτε να παραδεχθούμε ότι είμαστε ''άρρωστοι'' .. Πάμε κάπου και κοιτάμε ψηλά, αφουγκραζόμαστε, ψάχνουμε για πουλιά...άρρωστοι και ίσως ανίατοι :)
Αντιθέτως, είμαστε απόλυτα φυσικοί, μια χαρά άτομα, "για μας κελαηδούν τα πουλιά" :)Πρέπει κάποτε να παραδεχθούμε ότι είμαστε ''άρρωστοι'' .. Πάμε κάπου και κοιτάμε ψηλά, αφουγκραζόμαστε, ψάχνουμε για πουλιά...άρρωστοι και ίσως ανίατοι :)
Πρέπει κάποτε να παραδεχθούμε ότι είμαστε ''άρρωστοι'' .. Πάμε κάπου και κοιτάμε ψηλά, αφουγκραζόμαστε, ψάχνουμε για πουλιά...άρρωστοι και ίσως ανίατοι :)
Συμφωνώ απολύτως Μαρία!Αντιθέτως, είμαστε απόλυτα φυσικοί, μια χαρά άτομα, "για μας κελαηδούν τα πουλιά" :)
:DΤο μόνο που παραδέχομαι είναι πως... Αναγνωρίζω ότι γνωρίζω δηλ ξέρω..
Δεν κοιτάζω ψηλά όταν περπατώ (έχουμε χάλια πεζοδρόμια άλλωστε ), δεν αφουγκράζομαι, απλά ακούω δυνατά ότι αναγνωρίζω ως ήχους (είμαι σίγουρη πως δεν ακούω πράγματα τα οποία δεν είναι μέσα στα ''ενδιαφέροντα μου'').
Επιβεβαιωμένα αναγνωρίζω-βλέπω αυτά που μ΄ενδιαφέρουν πχ πουλιά-φυτά-λουλούδια, ενώ οι υπόλοιποι της παρέας μου δεν παίρνουν χαμπάρι...
Συμφωνώ απολύτως Μαρία!
Άριστα και σωστά!Επιβεβαιωμένα αναγνωρίζω-βλέπω αυτά που μ΄ενδιαφέρουν πχ πουλιά-φυτά-λουλούδια, ενώ οι υπόλοιποι της παρέας μου δεν παίρνουν χαμπάρι...
... Και που είσαι ακόμα, διάβασε και την συνέχεια το δικό μου Parrotlet...Η επιτομή (όπως λέει και ο Σταύρος ).. Του ''αρρώστου'' ..
Σχόλιο αναγνώστη κάτω από το άρθρο, λέτε;Παπαγάλος ο Αθηναίος ‹GREKA Εφτασαν και τα ανάλογα ρεπορταζ!
Έτσι για την ιστορία :)Μπορει και να ισχυει, τι σημασια εχει;
Μπορεί και να είναι μυθομανία του ατόμου, ωστόσο πάλι δεν αναιρείται η προσαρμοστικότητα.Εμενα παλι αυτη η ιστορια παλι δεν με πολυπειθει.
Μαρία αυτό που ακούγεται για μαζική δραπέτευση από τα κλουβιά τους στο άλσος της αστυνομίας... μπορεί να ισχύει;Μπορεί και να είναι μυθομανία του ατόμου, ωστόσο πάλι δεν αναιρείται η προσαρμοστικότητα.
Το θέμα είναι ότι η ορνιθολογική αποκλείει το ενδεχόμενο μεταναστευτικής κίνησης σμήνους. Άρα η αρχή κάπου αλλού βρίσκεται.
Προσωπικά γνωρίζω ότι η αποίκηση άρχισε από την Γλυφάδα, Βούλα γιατί όταν τους είχα πρωτοδεί εκεί πουθενά αλλού δεν υπήρχαν.
Εκείνοι δεν οι πρώτοι δεν ήταν τόσο απλησίαστοι αλλά σύχναζαν στους κήπους κλινικών και νοσοκομείων αναζητώντας τροφή.
Την δε εκείνη περίοδο αποκλείεται να ξεκίνησαν από οικόσιτους δραπέτες, γιατί δεν υπήρχαν τόσοι πολλοί παπαγάλοι στα σπίτια και μάλιστα αυτού του είδους.
Μπορεί, δεν έχω ιδέα. Αν δεν είχαν νόμιμα χαρτιά εκτελωνισμού και κατασχέθηκαν, γιατί δεν μπορεί να ισχύει; Ιδιαίτερα που την εποχή εκείνη, γύρω στα 30 χρόνια πριν, δεν υπήρχε ούτε ανεπτυγμένο το ένστικτο της φιλοζωΐας στον ίδιο βαθμό με τώρα, ούτε γνώσεις για την σωστή περίθαλψη, ούτε οικολογικές οργανώσεις.Μαρία αυτό που ακούγεται για μαζική δραπέτευση από τα κλουβιά τους στο άλσος της αστυνομίας... μπορεί να ισχύει;
Εικασίες... Το έχω ακούσει κι εγώ.. αλλά δεν νομίζω πως έγινε κάτι τέτοιο... όσο και χαλαρά να ήταν οι καταστάσεις...Μπορεί, δεν έχω ιδέα. Αν δεν είχαν νόμιμα χαρτιά εκτελωνισμού και κατασχέθηκαν, γιατί δεν μπορεί να ισχύει; Ιδιαίτερα που την εποχή εκείνη, γύρω στα 30 χρόνια πριν, δεν υπήρχε ούτε ανεπτυγμένο το ένστικτο της φιλοζωΐας στον ίδιο βαθμό με τώρα, ούτε γνώσεις για την σωστή περίθαλψη, ούτε οικολογικές οργανώσεις.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας