Γενικά Ζητείται σπίτι και οικονομική βοήθεια για ταλαιπωρημένη κονούρα

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης dadj
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Κατάσταση
Κλειστό.
φυσικα και φωτο θα της βγαλω να σας στειλω αλλα κανετε λιγο υπομονη καμια ωριτσα να τις βαλω και τα παιχνιδακια της να φτιαξω καλυτερα τον χωρο της να ηρεμιση λιγο γιατι φοβαμε να βαλω τα χερια μεσα μην με ξαναδαγκαση και δαγκωνη δυνατα
 
  • Like
Αντιδράσεις: dadj
γιατι φοβαμε να βαλω τα χερια μεσα μην με ξαναδαγκαση και δαγκωνη δυνατα
Δεν θα έρθει να σου επιτεθεί για να σε τσιμπήσει όταν απλώς τακτοποιείς τον χώρο. Σε τσίμπησε επειδή το έπιασες χωρίς να γνωρίζεστε.
Αφού το τακτοποιήσεις, πρέπει για αρκετές μέρες, να παίρνεις την καρεκλίτσα σου και να κάθεσαι κοντά του να του μιλάς, να σε μάθει, την μορφή σου, τον τόνο της φωνής σου και σιγά-σιγά να σε εμπιστευθεί.
Πρόσεχε να ασφαλίσεις τις πόρτες και τα ανοίγματα του κλουβιού. Αυτά δεν είναι καναρίνια, δραπετεύουν εύκολα, καθώς και όταν κάνεις δουλειές στο κλουβί που πρέπει να ανοίξεις πόρτες, να κλείνεις πορτοπαράθυρα του δωματίου.
Τον πρώτο καιρό, καλύτερα να αποφεύγονται κοντά στο κλουβί μικρά παιδιά που χαίρονται δυνατά και φωνάζουν, γιατί τρομάζουν οι φωνούλες τους τα πουλιά κι αυτό από ότι καταλαβαίνω δεν έχει συνηθίσει με παιδιά.
Όλα να γίνονται σιγά-σιγά με το μαλακό, που λέμε.
Δεν σε φοβάμαι, γιατί όπως κατάλαβα όταν μιλήσαμε είσαι μερακλής. Απλά να αρχίσουμε να ενημερωνόμαστε και για τον θαυμαστό κόσμο των παπαγάλων και όλα θα πάνε καλά!
 
σε ευχαριστω μαρια τωρα επειδη μενω στο εξοχικο και καλοκαιρακι καθομαστε ποιο πολυ εξω στην περκουλα να τον εχω εξω η μεσα;
 
  • Like
Αντιδράσεις: dadj
Έξω πρέπει να έχεις προστασία από αρπακτικά, φίδια, τρωκτικά, γάτες κτλ. Δεν μεταφέρεται το κλουβί να το βγάζεις λίγο για ήλιο και δροσιά όταν είσαι μαζί του και μετά πάλι μέσα; Και κυρίως το βράδυ μέσα.
 
Άνετο αν και προσωρινό. Το δωμάτιο είναι χαμηλοτάβανο ή το κρέμασες ψηλά; Δεν πρέπει να είναι ψηλά ο παπαγάλος, θα σου πάρει τον αέρα :) στο ύψος των ματιών σας να κοιτάζεστε.
Το κουπάκι κάτω αριστερά τι έχει; Είναι σίγουρο πως θα το κουτσουλάει. Βάλτο ψηλά ή σε μέρος χωρίς πάτημα από πάνω του.
Σουπιοκόκκαλο πάρε ή μάζεψε από την θάλασσα και βράστα.
 
ειναι το δωματιο χαμηλονταβανο οντω αυτο δεν ειναι κουτακι ειναι ειδικη πετρα ασβεστιο για τος αλλα ειναι οταν καθετε στο πανω κλαδι ποιο πανω απο το κεφαλι μου αυτο το κουτακι μαρια ειναι πετρα με ασβεστιο για το ραμφος του να το ανεβασω ποιο ψηλα;

αμαν σε μπερδευσα ετσι οπως ηλθαν γραμενα τα ξαναγραφω οντως ειναι ποιο πανω απο το κεφαλι μου ο παπαγαλος αμα καθετε στο τελευτεο κλαδι το κουτακι ειναι πετρα ασβεστιου για το ραμφος του
 
  • Like
Αντιδράσεις: dadj
Κατέβασέ το λίγο το κλουβί προς τα κάτω. Δεν σε ρώτησα για το πορτοκαλί. Το τσίγκινο δοχείο κάτω αριστερά δίπλα στην πατήθρα ρώτησα τι έχει μέσα.
 
κυπελο για φαγητο ειναι κανει να τρωει τηγανητες πατατες; τις εβλεπε στο τραπεζι και λυσαξε μολις του εδωσα μια ηρεμισε
 
κυπελο για φαγητο ειναι
Άλλαξέ του θέση.
κανει να τρωει τηγανητες πατατες; τις εβλεπε στο τραπεζι και λυσαξε μολις του εδωσα μια ηρεμισε
ΟΧΙ, προφανώς του έδιναν όμως τηγανητά λάδια ποτέ, πατατούλα βρασμένη χωρίς αλάτι δίνε του. Και μην τρως μπροστά στο παιδί ζηλεύει :)
 
ααα εχουμε και ζηλιες τον κερατα παω κοντα του μιλαμε μια χαρα ολα οταν ομως παω να του βαλω φαι ετοιμος να με δαγκαση ο ατοιμος και οταν φευγω μαλρυα του λυσα φωναζει να παω κοντα του του εβρασα φασολακια καροτο αλλα δεν βλεπω να τα πρωτιμα κατεβασα και το κλουβι χαμηλα
 
Μάλλον ο πιτσιρίκος τον τάϊζε μακ ντόναλντς :)
 
  • Like
Αντιδράσεις: dadj
Την θεραπεία που έδωσε η γιατρός και είχε ξεκινήσει ο Αλέξανδρος μην αμελήσεις.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Sissy
του πηρα μια τροφη της μαντινοβα πω πω με τα μουτρα επεσε ολη μερα τρωει δεν σταματα καθολου
Να τα μας...ζηλεύεις και εσύ τώρα! Δέσατε👍!
Άντε με το καλό, να ξανανοιώσει! 🙂
 
Καλώς το δέχτηκες Δημήτρη!👍
Όσο προσωρινό κι αν είναι το κλουβί που κατασκεύασες, προτείνω (γίνεται εύκολα αφού δεν έχει πάτο) να γυρίσεις το ύψος σε μήκος ώστε το πουλάκι να ζει και να κινείται πιο άνετα:)
.. Έτσι δηλ
tinypic-no-longer-available.jpg
 
στην φωτο ειναι αναποδα στην πραγματικοτητα ειναι αλλιος το κλουβι

απο οτι μου ειπαν το κλουβι του παπαγαλου θελει υψος ποιο πολυ παρα μηκος
 
Μπράβο, παιδιά σε ολους για την υπέροχη δουλειά... Πραγματικά συγχαρητήρια.:)
Απορώ με μερικούς ανθρώπους, οι οποίοι δεν ειναι άξιοι, τι τα θέλουν τα ζωντανά, και τα ταλαιπωρούν. 😡
 
Κατάσταση
Κλειστό.
Back
Top