Γενικά Η Λινκ παρουσιάζεται

Δοκιμασμένο σε μερικές περιπτώσεις. Ήρεμη, άνετη και χαρούμενη μέχρι να φύγει η κοπέλα. Από όταν φύγει και όλη την επόμενη μέρα έχω τα χέρια στις τσέπες και φοράω κουκούλα γιατί όπου δει δέρμα δαγκώνει με δύναμη. Στο κλουβί δεν δέχεται ούτε λιχουδιά. Μόλις πλησιάζω χτυπάει με το ράμφος τα κάγκελα. Αν περάσει και αυτή η μέρα ξυπνάει σαν να μην έχει γίνει τίποτα. Μες την τρελή χαρά είναι.
👍Δίκαιη συμπεριφορά! δεν της φταίει σε τίποτα η ''κάθε'' κοπέλα, ΕΣΥ της φταις! 😛... Και έξυπνη! Δεν δίνει δικαιώματα στις... Ξένες! 😀!
 
👍Δίκαιη συμπεριφορά! δεν της φταίει σε τίποτα η ''κάθε'' κοπέλα, ΕΣΥ της φταις! 😛... Και έξυπνη! Δεν δίνει δικαιώματα στις... Ξένες! 😀!

Με έκανες και γέλασα αλλά ακριβώς έτσι είναι τα πράγματα χα χα χα χα χα χα

Εγω οταν τον πλησιαζω το πρωι σκεπασμενο ακουω, νταγκ ντουγκ , βαραει κ μενα τα κάγκελα! Αλλα γλυκες δεν βλεπω ποτε! Σου λεει αυτος ειναι με την Μαρια! Ορμα!

Εγώ δεν την σκεπάζω ποτέ. Απλά γνωρίζω πως θα είναι η επόμενη μέρα χα χα χα
 
πραγματικα πολη ομορφη σχεση. το γεγονος οτι στο σπιτι σου ειχε επαφη με ολους πολη θετικο. τωρα το γεγονος οτι παρατηρη εσενα για το τι τρως τι κανεις ειναι φυσιολογικο. Για την λινγκ εισαι η παρεα της ο φιλος της η σχεση της. την εχεις και μονακριβη.
 
5.jpg

Βγήκε. Και δεν έχει καμιά όρεξη να ξαναμπεί. Αποφυλάκιση γνωστης λήσταρχου.
 
α😀. Αυτό το ύφος το έχει κάθε φορά που έρχεται πρώτη επίσκεψη στον ώμο μου και για να σταματήσει να με κοιτάει πρέπει να δείξω ότι φοβάμαι μην με δαγκώσει χα χα χα χα
 
Το Σάββατο ήθελα να φύγω για Γιάννενα. Έτσι την Παρασκευή στις 9 το βράδυ αγόρασα το συγκεκριμένο κλουβί. Δεν είναι μεγάλο αλλά ούτε και μικρό. Είναι ότι πρέπει για σ/κ που θέλω να πηγαίνω στα Γιάννενα όταν τυχαίνει.

tinypic-no-longer-available.jpg


Το παράξενο είναι ότι δέχτηκε να μπει μέσα σε λιγότερο από 20 λεπτά από την στιγμή που μπήκε στο σπίτι το καινούργιο κλουβί.
Έτσι φτάσαμε στα Γιάννενα το Σάββατο το πρωί κατά της 12 και αμέσως ένα καινούργιο σπίτι εμφανίστηκε για εξερεύνηση.
Ξεκίνησε από τις φωτογραφίες

tinypic-no-longer-available.jpg


Και κατέληξε στην "θερμενόμενη μπλούζα" που βρισκόταν πάνω στο καλοριφέρ.

tinypic-no-longer-available.jpg


Αφού όμως άρχισε να κρυώνει η μπλούζα γιατί έκλεισε το καλοριφέρ τότε η Λινκ νευρίασε και έβγαλε εισιτήριο για το πρώτο λεωφορείο με προορισμό την Λευκάδα.

tinypic-no-longer-available.jpg


Πήρε και λίγο φαγητό για το ταξίδι της (Οι συγκεκριμένες ταΐστρες δεν την βολεύουν να φάει στο κλουβί.)

tinypic-no-longer-available.jpg


αλλά η γιαγιά της απαγόρευσε την έξοδο από το σπίτι κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Λινκ να κάνει bullying στην γιαγιά

tinypic-no-longer-available.jpg


Σε κάθε φασαρία όμως ακόμη και οι νταήδες βγαίνουν "τσαλακωμένοι" έστω και αν είναι στην ουρά

tinypic-no-longer-available.jpg


Κάπως έτσι πέρασαν οι μέρες που ήμουν στα Γιάννενα.

Έχω όμως διάφορες απορίες. Θα ξεκινήσω με το κτελ. Με ρώτησαν χωρίς να υπάρχει βέβαια κανένα πρόβλημα ή παράξενο βλέμμα οι οδηγοί αν υπάρχει βιβλιάριο υγείας και τους απάντησα πως δεν χρειάζεται για την συγκεκριμένη ράτσα. Τι ισχύει όμως στην πραγματικότητα; Γνωρίζει κάποιος; κάποια;

Επίσης στο λεωφορείο είχα την Λινκ πάνω στα πόδια μου και δεν άφησα το κλουβί στην διπλανή θέση παρά το γεγονός ότι ήταν άδεια. Από όποια πλευρά είχα το κεφάλι, αριστερά αν ήθελα απλά να κλείσω τα μάτια ή δεξιά αν ήθελα να χαζεύω έξω γυρνούσε και η Λινκ.

Ένα ακόμη παράξενο πράγμα ήταν ότι στο κλουβί έβαλα την μια πλαστική πατήθρα χαμηλά, για να την βολευει να μπει στο κλουβί και την άλλη ψηλά για να κοιμάται. Το βράδυ διάλεγε την χαμηλή να κοιμηθεί που ήταν πιο κοντά προς το πρόσωπο μου και την ημέρα καθόταν πάντα στην ψηλή όταν ήταν εντός κλουβιού. Αυτό είχε και ως αποτέλεσμα να τσαλακώσει και την ουρα της η οποία έφτιαξε σήμερα που γύρισα από την δουλειά. Λογικά θα την ίσιωνε όλη την ημέρα.
 
Ενδιαφέρομαι πολύ να μάθω για τις αντιδράσεις της Αγγελε (καλά είναι τρομερή λεμε) κατά τη διάρκεια του ταξιδιού με το ΚΤΕΛ. Δυστυχώς δεν ξέρω να σε κατατοπίσω στα περι βιβλιαρίου υγείας. Καλό θα είναι να αλλάξεις παντως τις πλαστικές πατήθρες, δε βολεύουνε καθόλου και κουράζουν τα ποδαράκια τους. Βαλε δυο ξύλα, εύκολο είναι να βρεις φαντάζομαι. Το πορτοκάλι το τρώει φίλε;
 
Να σου πω την αλήθεια ώρες ώρες απορώ κι εγώ μαζί της. Σκέψου ότι καθόταν και κοιτούσε σε όποια μεριά κοιτούσα κι εγώ αριστερά ή δεξιά. Έφτασα στο σημείο να παίζω μαζί της για να δω αν όντως με αντιγράφει ή απλά έτυχε όσες φορές να την δω να κοιτάμε στο ίδιο σημείο. Κατέληξα με σιγουριά ότι έκανε ότι έκανα. Αθόρυβη σε όλη την διαδρομή. Αλλάζω δύο λεωφορεία Λευκάδα - Πρέβεζα (30 λεπτά) και Πρέβεζα - Γιάννενα. (2 ώρες). Ακόμη και στο κτελ μέχρι να βγάλω εισιτήριο ήταν ήσυχη παρά του ότι αρκετός κόσμος την πλησίαζε για να βγάλει φωτογραφίες. Χθες το βράδυ που επέστρεψα στην Λευκάδα παρά το ταξίδι πήγαμε και 25 λεπτά για ένα γρήγορο καφέ όπου πάλι ήταν τελείως αθόρυβη και ήρεμη.

tinypic-no-longer-available.jpg


Με το που μπήκαμε όμως σπίτι πήρε τα πάνω της. Βόλτες σε όλο το σπίτι, φωνές και κλασικά το "γεια σου" που έμαθε να λέει.

Ένα ακόμη παράξενο θέμα (όπου λογικά θα σας το έχει πει η γιαγιά γιατί έχει πάρει μάνα, πατέρα, αδερφό, θείο, θεία, και αρκετές φίλες που ήμουν μπροστά) να τους πει ότι ενώ έπινε καφέ με μια φίλη για περισσότερες από δύο ώρες δεν της δώσανε σημασία. Κάποια στιγμή ρώτησε η φίλη της γιαγιας "που είναι ο Άγγελος" και τότε έκανε φασαρία επειδή άκουσε το όνομα μου. Λογικά σύμπτωση πρέπει να ήταν αλλά είναι κάτι που το είπε παντού. Όσες φορές το επανέλαβε δεν έκανε καμία κραυγή.

Το πήρα το κλουβί τελευταία στιγμή για να πάρω την Λινκ στα Γιάννενα και ήταν αυτό που λέμε ότι βρήκα μπροστά μου το αγόρασα. Θα τις αλλάξω όπως και τις ταίστρες που δεν την βολεύουν.

Βλέπω όμως σε μια εβδομάδα να της αγοράζω σάκο μεταφοράς που μου έδειξε η Βάσια και το κλουβί το μικρό να γίνεται το εξωχικό της στα Γιάννενα.

Το πορτοκάλι της αρέσει για τον χυμό. Της αγόραζα το καλοκαίρι τα μικρά που δεν έχουν κουκούτσια και απλά τα πίεζε και μετά γλυφόταν. Δεν έτρωγε όμως την φλούδα
 
Θα ξεκινήσω με το κτελ. Με ρώτησαν χωρίς να υπάρχει βέβαια κανένα πρόβλημα ή παράξενο βλέμμα οι οδηγοί αν υπάρχει βιβλιάριο υγείας και τους απάντησα πως δεν χρειάζεται για την συγκεκριμένη ράτσα. Τι ισχύει όμως στην πραγματικότητα; Γνωρίζει κάποιος; κάποια;
Αγγελε μηπως να ανοιγες ενα καινουργιο θεμα γι'αυτο ή να κοιταξεις αν βρεις κατι σχετικο στη θεματολογια του φορουμ;
 
😀 τι ναι τουτο ρεεεεε
Αγγελε μονο προσεχέ την εκεί στον απορροφητήρα μαζεύει ένα σωρο λίπη και λάδια απ' τα μαγειρέματα

Πάντως κάθεται ανάποδα και περιμένει μέχρι να την δω και μετά πηγαίνει σε άλλο σημείο να κάτσει ανάποδα σαν μικρό παιδάκι χα χα
 
Άγγελε, τι υλικό είναι αυτό στο οποίο κρεμιέται; Αλυσιδίτσα; Έχε λίγο το νου σου, μήπως είναι τοξικό σε δάγκωμα. Προσφάτως είχαμε δύο παραδείγματα μάλλον τοξίκωσης, νομίζω το ένα με το κοκατιλ της zouzounel και το άλλο σε θέμα που μας παρουσίασε ο vagelis76 (ελπίζω να θυμάμαι καλά)
 
Άγγελε, τι υλικό είναι αυτό στο οποίο κρεμιέται; Αλυσιδίτσα; Έχε λίγο το νου σου, μήπως είναι τοξικό σε δάγκωμα. Προσφάτως είχαμε δύο παραδείγματα μάλλον τοξίκωσης, νομίζω το ένα με το κοκατιλ της zouzounel και το άλλο σε θέμα που μας παρουσίασε ο vagelis76 (ελπίζω να θυμάμαι καλά)
Καλα θυμασαι Γιαννη! Θελει προσοχη!
 
Καλημέρα παιδιά. Ειναι πλαστικό οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι με το φουρνακι. Παιζει με τους διακόπτες και προσπαθεί να βγάλει το χρώμα. Οσα αντικείμενα και να αφήσω πάνω απλά τα κάνει στην άκρη η τα ρίχνει κατω
 
Ειναι πλαστικό οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα.
Κατά τη γνώμη μου υπάρχει πρόβλημα και με τα πλαστικά - δεν μιλώ για όλα, π.χ. Για αυτά που χρησιμοποιούνται για σκεύη φαγητού, αλλά καλό θα ήταν αν υπήρχε τρόπος να εκπαιδευτεί να μην δαγκώνει όπου βρει. Αν ας πούμε, μπορεί με το ράμφος της να αποκόψει κομματάκια πλαστικού, νομίζω ότι πρέπει να αποφευχθεί το δάγκωμά τους.
 
Back
Top