Aυτό είναι απο τα λίγα αδύνατα γαι έναν παπαγάλο, το να μάθει να δαγκώνει μόνο όπου επιτρέπεται. :) Γενικότερα αυτό το πλαστικό απο την κοντινή φωτογρααφία εμένα δεν μου φαίνεται επικίνδυνο., αλλά καλό θα ήταν αν υπήρχε τρόπος να εκπαιδευτεί να μην δαγκώνει όπου βρει..
Κάποιοι προσπαθούν να κατακτήσουν το Έβερεστ. Η Λίνκ πάλι την κατσαρόλα χα χα
Το κατω το μεγάλο είναι σίγουρα και δεν το χρησιμοποιώ. Το άλλο δεν ξερω το μικρό αλλά το χρησιμοποιώ σπάνια πλεον
Α, καλά η φρίκη με τις παντόφλες. Μπορεί να πετάξει και μέσα από βολές πυροβολικού για να προσγειωθεί στην παντόφλα.
Καλά είναι τέλεια, δε χρειάζεσαι ούτε τηλεόραση, ούτε ραδιόφωνο ούτε καν το πισι για να περάσεις την ώρα σου :D
Άγγελε τώρα που το είδε η Ελεονώρα, σου στέλνει μηνυμα να μη χρησιμοποιείς απορρυπαντικά για το σφουγγάρισμα, να βάζεις λίγο από το απορρυπαντικό των πιάτων στο νερό αν χρειαστεί. :)
Η χλωρίνη θα παραμείνει ακόμα και αν στεγνώσει το πάτωμα Αγγελε. Καλύτερα να την αποφεύγεις, δική μου γνώμη πάντα, ιδίως αφού το πουλάκι δείχνει πλεον προτίμηση στα παιγνίδια στο πάτωμα.
Ε, φαντάζομαι σφουγγαρίζεις όσο κι εγώ (σσσστ μη μας παρουνε χαμπαρι) :DΜην φανταστείς ότι σφουγγαρίζω συχνά. Μια στο τόσο όταν δεν δουλεύω αλλά θα βάζω το υγρό από τα πιάτα. Με την σκούπα είμαι όμως μόνιμα στο χέρι επειδή με το που ανοίγω την πόρτα λόγο αυτοκινήτων (ακριβώς έξω από την πόρτα είναι το πάρκινγκ της πολυκατοικίας) γεμίζει σκόνη το σπίτι.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας