Δοκίμασε να βάλεις καμιά σίτα να μπαίνει δροσιά και να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχοΗ χλωρίνη λύνεται. Το καλοκαίρι να δω τι θα κάνω που θα θέλω να έχω την πόρτα ανοιχτή και ελευθερη την Λινκ. Από τώρα ψάχνω για λύσεις
Δοκίμασε να βάλεις καμιά σίτα να μπαίνει δροσιά και να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχοΗ χλωρίνη λύνεται. Το καλοκαίρι να δω τι θα κάνω που θα θέλω να έχω την πόρτα ανοιχτή και ελευθερη την Λινκ. Από τώρα ψάχνω για λύσεις
Δε χρειάζεται Μαρία. Απ' όσα έχω μάθει για τη Λινκ στο πρώτο τσεκάρισμα θα την βλέπει "κατεβασμένη" :DΤην όποια όμως θα τσεκάρεις δις τρις ημερησίως μήπως έχει ξεπαστρέψει ο παπαγάλος.
σε κάτι τέτοιο θα καταλήξω
Αγγελε τετοια πορτα εχω και εγω στο σπιτι. Αν θυμαμαι την ειχα πληρωσει 200€
Εναλλακτικά Αγγελε μπορείς να περπατάς μαζί της σε εξωτερικο χώρο κρατώντας την παντόφλα σου και την κατσαρόλα. Ετσι δε θα υπάρχει περίπτωση να σου φύγει :D
! Τυχερέ. Εμένα απλά τις διαλύει. Χωρίς πλάκα τους τελευταίους 2 μήνες έχω αλλάξει 2 ζευγάρια παντόφλες συν ένα που το πήραμε αποκλειστικά για το μικρό τερατάκι.α αυτή η παντόφλα έχει καταντήσει ταξί για την Λινκ. Αν με δει να σηκώνομαι βάζει το ράμφος στο πλακάκι παίρνει φόρα και μόλις πλησιάζει την παντόφλα σηκώνει το ράμφος και τα φτερά και πηδάει πάνω σαν να λεει "ντει ντει γαιδαράκο πάμε" χα χα χα
Φόρεσε κι εσύ άνθρωπέ μου ένα τζιν μέσα στο σπίτι, να σου το κάνει η Λινκ μοδάτο.Κάποιες φόρμες όμως στα γόνατα τις έχει τρυπήσει τελειως. (Πως βλέπουμε έξω τις κοπέλες με τα σκισμένα τζιν) ε κάπως έτσι μου κάνει και τις φόρμες.
Φόρεσε κι εσύ άνθρωπέ μου ένα τζιν μέσα στο σπίτι, να σου το κάνει η Λινκ μοδάτο.
Link
Χειροποίητα Ενδύματα Υψηλής Ραπτικής
Μεταποιήσεις - Μετατροπές
Άγγελε πήγαινε μπροστά της και ρίξε ένα λεκέ στην κουρτίνα. Αν σε πλακώσει στις τσιμπιές είναι γυναίκα 100%. :DΤελικά της έμεινε να κατεβάζει το ράμφος και να παίρνει φόρα. Μετά όμως από τόσο καιρό το δαχτυλίδι παρέμεινε όπως είναι. Δεν μαύρισε περισσότερο. Μήπως μπορώ πλέον να πω με σιγουριά ότι είναι κοριτσάκι ή θα πρέπει να περιμένω να δω και αυγά κάποια στιγμή;
https://streamable.com/2p0wd
Άγγελε πήγαινε μπροστά της και ρίξε ένα λεκέ στην κουρτίνα. Αν σε πλακώσει στις τσιμπιές είναι γυναίκα 100%. :D
Πολυ ομορφο πλασματακι κι εχεις κανει πολυ καλη δουλεια, να χαιρεστε ο ενας την παρεα του αλλου:)
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας