Γενικά Η Λινκ παρουσιάζεται

Αν δεν ειχα ηδη τοσα πουλακια, δυο παιδια και δυο σκυλακια μεσα στο σπιτι,θα ειχα παρει ηδη παπαγαλακι! Με εχει λιωσει αυτο το κοριτσι..🙂Και τι δε θα δινα να ειχα και μια τετοια συντροφια!👍Ζηλευωωω:)
 
Τελικά της έμεινε να κατεβάζει το ράμφος και να παίρνει φόρα. Μετά όμως από τόσο καιρό το δαχτυλίδι παρέμεινε όπως είναι. Δεν μαύρισε περισσότερο. Μήπως μπορώ πλέον να πω με σιγουριά ότι είναι κοριτσάκι ή θα πρέπει να περιμένω να δω και αυγά κάποια στιγμή;

https://streamable.com/2p0wd
Μαζι θα περιμενουμε τους γαμπρους,το βλεπω το εργο!
 
Ψάχνω 10 παπαγαλάκια να φτιάξουμε την ομάδα του petbirds.gr. Η Λινκ εκπαιδεύεται για τερματοφύλακας. Αναμένω δελτία για εγγραφές.

https://streamable.com/qsnqq
Ερνέστος χαλκέντερος αμυντικός χαφ να κυνηγάει την πλαστική σακουλ... Εεεε... μπάλα και αν δε τη βρει να παίρνει τα δάκτυλα του επιθετικού.
 
Είναι καταπληκτικό πουλάκι Άγγελε!:D

Αυτά τα χωσίματα-στριμώγματα της πίσω από το κρεβάτι δεν μου αρέσουν, φοβάμαι κάποια στιγμή μην τραυματιστεί:)

Έχει αρκετό κενό και δεν υπάρχει πρόβλημα. Το μόνο που φοβάμαι είναι μην την πατήσω καμία φορά. Βέβαια έχει πλάκα οταν ψάχνω όλο το σπίτι και μόλις την βρίσκω με κοιτάει με ένα βλέμμα σαν να λέει τυφλός είσαικαι δεν με βλέπεις τόση ώρα; χα χα
 
Καλημέρα στην παρέα. Είχα μέρες να ανεβάσω βίντεο και σήμερα ήταν μια καλή ευκαιρία

Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.
 
Είναι δημόσιο το βίντεο και νόμιζα ότι θα το έδειχνε.
Υπάρχει λύση για όλα όμως χα χα

https://streamable.com/t3jb3
😀 παει και το κρεββάτι. Φρόντισε να αγοράσεις σλιπιν μπαγκ Άγγελε. Πάνω, κάτω, δεξιά, αριστερά εντός εκτός και επι τα αυτά ανήκουν στη Λινκ.
 
Back
Top