Χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω ότι το κάνουν όλοι οι παπαγάλοι
Κάποια είδη... Οι κονούρες ναι, νομίζω και τα λόρυ, δεν γνωρίζω γι΄άλλα (το κοκατού μας πχ ποτέ δεν χτυπούσε έτσι τη μύτη του).Χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω ότι το κάνουν όλοι οι παπαγάλοι
το κοκατού μας πχ ποτέ δεν χτυπούσε έτσι τη μύτη του).
Oπως λέει και ο Αγγελος, μπορεί κάποιες φορές να έχουμε διαφορετικά ζωάκια στο σπίτι. Τότε η προσοχή μας θα πρέπει να είναι διπλή και τριπλή, και να προσπαθούμε να μειώσουμε στο ελάχιστο τις επαφές μεταξύ τους. Ακόμα και διαφορετικά είδη πουλιών μπορεί να αλληλοτραυματιστούν είτε παίζοντας, είτε κατα λάθος, είτε εκ φύσεως.
Αγγελε, αντε ρε να μάθουμε ο Λινκ ή η Λινκ
Πολλές φορές πάει η στάμνα για νερό... Είναι κρίμα Άγγελε, φυσικό δεν είναι κάποια φορά η Μπουμπού ν΄αντιδράσει; Θα φταίει; Όχι βέβαιαΠαρά τα όσα μπορεί να πάθει η Λινκ, η Μπουμπού είναι που τα τραβάει όλα. (Νύχια στην πλάτη, δάγκωμα στην μύτη, το ειρωνικό το υφάκι της Λινκ και άλλα πολλά χα χα).
Περιμένω να δω αυγά... Έστω κι αν περάσουν 20-25 χρόνια χα χα χαΩραίος ο Λίνκος! :D
20-25 χρόνια χα χα χα
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας