Γενικά Η Λινκ παρουσιάζεται

Πιστεύω πως τα πτηνά όλων των μελών εδώ στο φόρουμ ζούνε μια ζωή η οποία είναι παραπάνω από το υπερπροστατευτική. Αυτό το λεω γιατί όλοι μας κάνουμε το καλύτερο για τα κατοικίδια μας. Έχω σχεδόν άδειο το δωμάτιο ώστε ο Λινκ να είναι ελεύθερος χωρίς επίβλεψη (να μην τον κυνηγάω όπως στο σπίτι της γιαγιάς επειδή καταστρέφει το οτιδήποτε δει) αλλά όσο να ναι είτε εδώ στο σπίτι είτε εκτός σπιτιού αν ήταν στην φύση θα ερχόταν κάθε τόσο αντιμέτωπος με κάποια μικρόβια οπότε το να μασουλήσει τις παντόφλες το βλέπω σχετικά λογικά μέσα από την πληθώρα που μασουλάει μέχρι να τρέξω να τον διώξω.
Συμφωνώ απόλυτα.
Ο μονος τρομος που έχω βασικα ειναι οτι τα δικα μου (οπως και ο Λινκ φανταζομαι) ορμανε στα ποδια μας οταν περπαταμε και φοβαμαι για αυτα τα ατιμα μειρακια.
 
Συμφωνώ απόλυτα.
Ο μονος τρομος που έχω βασικα ειναι οτι τα δικα μου (οπως και ο Λινκ φανταζομαι) ορμανε στα ποδια μας οταν περπαταμε και φοβαμαι για αυτα τα ατιμα μειρακια.

Μπορεί να του έχω οτιδήποτε στο κρεβάτι για να παίξει. Αν έστω και καταλάθος πατήσω κάτι ή ακουμπήσω κάτι με το χέρι τότε για να μου τραβήξει το ενδιαφέρον θα πλησιάσει αυτό το αντικείμενο. Νομίζω πως και αυτός είναι ο λόγος που έχουν μανία με το κινητό, παντόφλες, τσιγάρα (για όσους καπνίζουν) και γενικά οτιδήποτε μας βλέπουν ότι χρησιμοποιούμε
 
Θα πω κάτι άσχετο (εντάξει σιγα μην είναι η πρώτη φορά) αλλά είναι εκπληκτικό αυτό. Ανθρωποι σαν εμένα που πριν πεντε χρόνια ήξερα απλα ότι τα πουλιά έχουν φτερά και πετάνε, και αυτά τα διαβολάκια μας μαθαίνουν να τα καταλαβαίνουμε κυριολεκτικά λες και μιλάνε τη γλώσσα μας. Οσα δεν καταλαβαίνουμε ακόμα οφείλονται στη δική μας άγνοια και όχι στη δική τους αδυναμία να μας δείξουν. Και καμιά φορά που κάθομαι και αναλογίζομαι ότι στην πραγματικότητα συνομιλούμε με τα φτερωτά μας κυριολεκτικά μουδιάζει το μυαλό μου απ' την αίσθηση.
 
μανία με το κινητό, παντόφλες, τσιγάρα (για όσους καπνίζουν) και γενικά οτιδήποτε μας βλέπουν ότι χρησιμοποιούμε
Και πληκτρολόγια :)
 
Και πληκτρολόγια :)

Από το λαπ τοπ μου λείπουν ήδη 4 κουμπιά αλλά δεν με πειράζει γιατί έχω καμια 20ρια από πελάτες παλιούς που μου άφησαν τα πληκτρολόγια χα χα
 
Από το λαπ τοπ μου λείπουν ήδη 4 κουμπιά
Και μένα μου ρχεται να βρω κανά παλιό, να το αποστειρώσω, να του το δώσω να βγάλει το άχτι του. :)
 
Οσα δεν καταλαβαίνουμε ακόμα οφείλονται στη δική μας άγνοια και όχι στη δική τους αδυναμία να μας δείξουν.

Ο Λινκ έχει την ρουτίνα του. Ξυπνάω, ανάβω το φως και με περιμένει να γυρίσω με τον καφέ στο δωμάτιο. Ανοίγω την πόρτα του αλλάζω νερό και ενώ είναι ανοιχτή η πόρτα του κλουβιού με περιμένει για να πιει νερο. Βγαίνει έξω, έρχεται πάνω στο χέρι μου και περιμένει να κάνω την κίνηση που αδειάζω το παλιό φαγητό και του βάζω το καινούργιο και όπως βάζω την ταίστρα στην θέση της μπαίνει μόνος του μέσα. Μόλις φάει, έρχεται στο λαπ τοπ και κάνει βόλτες αριστερά δεξια στην οθόνη χορεύοντας. Στο 10λεπτο συνήθως αφού βαρεθεί πετάει γύρο γύρο και μασουλάει οτιδήποτε θελήσει. Αν εγώ αρχίσω και χαζεύω μόνο στο λαπ τοπ έρχεται πάνω μου και με δαγκώνει με το ράμφος σε σημείο που θα μου τραβήξει την προσοχή και όχι για να πονέσω. Αφού έχουν γίνει όλα αυτά έχουμε φτάσει στο σημείο όπου έχω ξυπνήσει λίγο και παίζω μαζί του. Αν δεν του αρέσει κάτι πετάει στον ώμο μου, πηγαίνει στο χέρι και μου δαγκώνει το δάχτυλο σαν να μου λέει "κάνε κάτι διαφορετικό" αν του αρέσει το παιχνίδι αποφεύγει την επαφή του μαζί μου. Το ακραίο όμως είναι πως αν κάνω κάτι που πραγματικά τον ενοχλεί (όπως η δυνατή μουσική το βράδυ που μπαίνει στο κλουβί για ύπνο, το να μην τον αφήνω να μασουλήσει κάποιο έπιπλο ή γενικά κάτι αν με δει να τον κοιτάζω με αυστηρό βλέμα έρχεται σαν μκρό παιδί, κάθεται μπροστά μου και με κοιτάει με ένα πεισμωμένο βλέμμα. Αν δεν του δώσω σημασία μπαίνει και μόνος του στο κλουβί και εκεί είναι που λέω εντάξει αυτός αν συνεχίσει έτσι θα με διώξει και από το σπίτι
 
καλησπερα. Θα σας πω κι εγω μια παρατηρηση που εκανε η μητερα μου τον αυγουστο που ηρθε στην κω, και περναγε σχεδον τις ωρες που ελειπα στην δουλεια με το παιδι της οπως λεει τον γωγο και τον ιου. Μου ειπε λοιπον αυτοι εχουν ανθρωπινοι συμπεριφορα. το σκαναρα λοιπον αργοτερα στο μυαλο μου και σκευτικα οτι ναι με ανθρωπους ζουν γιατι οχι.
 
Νομίζω ότι ο Λινκ κάτι προσπαθεί να πει

tinypic-no-longer-available.jpg
 
Back
Top