Γενικά Η Λινκ παρουσιάζεται

Η αλήθεια είναι ότι ενώ μιμείται τους γλάρους δεν τον πλησίασε κάποιος. Ένα γατάκι τον πλησίαζε μόνο γιατί κάθε πρωί είχαμε ψαράδες γύρο από το καράβι αλλά περίμενε τα ψαράκια του οπότε δεν ενοχλούσε. Στο σπίτι είχε επισκέψεις. Κάθε φορά που τον έβγαζα έξω με το κλουβί του στην αυλή ερχόταν ένα περιστέρι (το οποίο την πρώτη φορά τον κουτσούλισε γιατί ήταν πάνω στο κλουβι του)
Πρόσεχε με τα περιστέρια σε παρακαλώ πολύ. Το πουλάκι μου βασανίζεται εδώ και δύο εβδομάδες επειδή εγώ τάιζα στο παράθυρο ένα περιστέρι. Και ποτέ δεν ήρθαν τόσο κοντά όσο με το δικό σου. Εάν είχα ακούσει τις συμβουλές των παιδιών, τώρα ο Σελίμ θα ήταν καλά.
 
Είναι ακριβώς όπως τα λες. Κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να τους προσφέρουμε τα πάντα και στο τέλος κάνουμε κάτι αλλο, για καλό πάντα, και στραβωνουν όλα. Προσοχή από εδώ και πέρα.
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Είναι αυτό που λένε "ο καλός καλό δεν βλέπει". Από την καλή μας την καρδιά πάμε να κάνουμε μια καλή πράξη αλλά τελικα σε μπελάδες μας βάζει
Να κάνεις το καλό , αφού όμως πρώτα έχεις προφυλάξει το δικό σου πουλάκι χωρίς να το "εκθέτεις" σε κίνδυνο άθελα σου...
Μακριά τα σπόρια από το σπίτι και τα περιστέρια επίσης... Είναι βόμβα μικροβίων και φορείς πολλών κακών δυστυχώς...

Πως είναι τωρά που τελείωσαν ταξιδια η συμπεριφορά του;Δείχνει να του λείπει η βαβούρα ή τους άρεσουν και οι ήρεμες στιγμές του σπιτιού σου;
 
Στο καράβι το μόνο αρνητικό ήταν ότι δεν μπορούσε να είναι καθόλου εκτός κλουβιού. Βέβαια του δίνανε κάθε μέρα φρέσκα φρούτα από τον κήπο τους όσοι ερχόταν καθημερινά στο καράβι οπότε το φαγητό ήταν ένας τρόπος να τον κρατάει χαρούμενο.

Την πρώτη μέρα που ήρθε σπίτι ήταν λίγο παράξενα τα πράγματα μέχρι να συνηθίσει να πετάει. Τα πρώτα 30 λεπτά έκανε προσπάθειες να πετάξει αλλά ήταν ακριβώς όπως η πτήση της κότας. Απλά έπεφτε χαμηλά από τα σημεία που έκανε το άλμα χωρίς να χτυπήσει.

Αυτό που μου έκανε όμως εντύπωση είναι ότι άρχισε να πετάει περισσότερο από ότι πριν φύγουμε για το καράβι. Τον έχω παρατηρήσει ότι για να εκτονωθεί σχεδόν κάθε μέρα 1 φορά (Συνήθως το μεσημέρι που θα γυρίσω από την δουλειά και θα τον αφήσω ελεύθερο) θα αρχίσει να πετάει μέχρι να λαχανιάσει. Η πτήση αυτή κρατάει κάπου στο 3λεπτο ενώ πριν πάνω από 15 δευτερόλεπτα δεν πετούσε και μετά αρχίζει να περπατάει στην οθόνη του λαπ τοπ για να χορεύει.

Άλλη μια αλλαγή που έγινε πάλι με την επιστροφή είναι ότι πλέον ακούει το "μη" ή το "κακό" αμέσως. Αν για παράδειγμα πάει να δαγκώσει κάτι και πω μη θα φύγει. Σε 3 δευτερόλεπτα θα επιστρέψει να το δαγκώσει αλλά και πάλι σε κάθε μη που λέω απομακρύνεται. Βέβαια κοιτάζει αν εξακολουθώ να τον παρατηρώ ώστε να καταστρέψει ότι έχει βάλει στο μάτι.

Παλιά είχα την απορία πόση ένταση μπορεί να αντέξει ένας παπαγάλος. Πλέον με τον Λινκ κατάλαβα ότι όσο πιο δυνατά τόσο πιο χαρούμενος είναι.
 
Μπραβο αγγελε. χωρις να σε ξερω προσωπικα αλλα απο το διαστημα που σε παρακολουθω παντα στη σχεση σου με τον λινγκ, αυτο που ισπρατω ειναι η ωραια σχεση που εχετε. αυτο που εχεις καταφερη ειναι να κερδισης την επιστοσυνη αυτου του πουλιου, και την αγαπη που εχεις γι'αυτον. ειναι πολη σημαντικο για το φορουμ και για τους αναγνωστες του κατα καιρους να αναφερονται και οι παρατηρησεις των κηδεμονων στις διαφορες αντιδρασεις τους, κατι που θα βοηθηση να κατανοησουε πολλα απο τον μαγικο κοσμο τους. Να ξερεις οτι πραγατικα με εχει εντυπωσιαση η ολη φιλοσοφια σου αλλα και η υγιη σχεση σας. αν και προσωπικα εχω χρονια σχεση με παπαγαλους θα ευχοουν η αρχη της ενασχολησης μου να ηταν καπως ετσι. Πραγατικα πιστευω οτι εχεις ποιαση το νοημα. Δεν εχω την διαθεση της κολακιας αλλα της αληθειας που εισπρατω και μου ειναι ευχαριστω να διαβαζω τα κειμενα σου, καθως και την χαρα που νοιωθω οταν σκευτομε ' μεσα σε ενα χρονο'
 
Μόλις ανακάλυψα το αγαπημένο παιχνίδι του Λινκ. Όπως έπαιζε με ένα μεγάλο μπουκάλι νερού όπως έπεσε κάτω άρχισε να το μετακινεί στο πάτωμα με το ράμφος του. Όπως είχε λίγο νερό μέσα έβαλα κάτι πλαστικές χάντρες (από παιχνίδι που έχει καταστρέψει) και από τότε κυνηγάει να τις δαγκώσει με το ράμφος του. Νομίζω έχει πάνω από 40 λεπτά που ασχολείται χωρίς να έχει σταματήσει ούτε δευτερόλεπτο.
 
Ο Λινκ όταν χαζεύω στο youtube

tinypic-no-longer-available.jpg


Και ο Λινκ όταν θέλω να αγοράσω παπούτσια.

tinypic-no-longer-available.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία:
Επτά ζευγάρια φέτος το καλοκαίρι. Αστο μην την ψάχνεις :D

Να έχουν πρόβλημα αν τους δώσουμε μια καινούργια-καθαρή παντόφλα να μασουλάνε; Τουλάχιστον έτσι θα γλυτώνουν τις βρωμιές από κάτω γιατί και ο δικός μου όπου δει παντόφλα τρέχει κατα πάνω της.

Τι χαζεύετε στο utube? :D

είναι η playlist του Λινκ. Ανα 1.5 με 2 ώρες που τελειώνει το κάθε βίντεο πηγαίνει και κοιτάζει από κοντά τον τίτλο. Όσο κι αν φαίνεται αστείο αν δει πωπό τρέχει να δαγκώσει την οθόνη
 
Να έχουν πρόβλημα αν τους δώσουμε μια καινούργια-καθαρή παντόφλα να μασουλάνε; Τουλάχιστον έτσι θα γλυτώνουν τις βρωμιές από κάτω γιατί και ο δικός μου όπου δει παντόφλα τρέχει κατα πάνω της.
Κοιτα δεν ειναι οτι καλυτερο να μασουλανε αυτες τις πλαστικουρες αλλα δεν κρατιουνται ρε συ. Και τα επτα ζευγαρια ηταν ζευγαρια που πηραμε για τον κυριούλη για να μην ορμάει στις δικές μας. Και παλι βεβαια ούτε οι δικές μας δε γλιτώσανε.
 
Κοιτα δεν ειναι οτι καλυτερο να μασουλανε αυτες τις πλαστικουρες αλλα δεν κρατιουνται ρε συ. Και τα επτα ζευγαρια ηταν ζευγαρια που πηραμε για τον κυριούλη για να μην ορμάει στις δικές μας. Και παλι βεβαια ούτε οι δικές μας δε γλιτώσανε.

Πιστεύω πως τα πτηνά όλων των μελών εδώ στο φόρουμ ζούνε μια ζωή η οποία είναι παραπάνω από το υπερπροστατευτική. Αυτό το λεω γιατί όλοι μας κάνουμε το καλύτερο για τα κατοικίδια μας. Έχω σχεδόν άδειο το δωμάτιο ώστε ο Λινκ να είναι ελεύθερος χωρίς επίβλεψη (να μην τον κυνηγάω όπως στο σπίτι της γιαγιάς επειδή καταστρέφει το οτιδήποτε δει) αλλά όσο να ναι είτε εδώ στο σπίτι είτε εκτός σπιτιού αν ήταν στην φύση θα ερχόταν κάθε τόσο αντιμέτωπος με κάποια μικρόβια οπότε το να μασουλήσει τις παντόφλες το βλέπω σχετικά λογικά μέσα από την πληθώρα που μασουλάει μέχρι να τρέξω να τον διώξω.
 
Back
Top