Με το που λέω όχι όλο παίρνει το υφάκι μη μου άπτου και με το που πήγε στο κλουβί και σταμάτησα το βίντεο ήρθε πάλι να φάει χα χα
Όλοι μου λένε ότι μεγάλωσε και παχυνελιχουδα θα τη κανεις. μπραβο ολα οκ.
μπραβο ρε συ αγγελε που τη προσεχης τοσο, και να σου πω απο τα βιντεακια και της φωτο καταλαβενω οτι το πουλακι ειναι κουλ. αρα και με το πεταγμα κανει και την γυμναστικουλα της, μπραβο.
νεος και ορεξατος... Μπραβο σου :)
να προσεξεις μονο τα σχοινια που χρησιμοποιεις αν ειναι συνθετικα κι οχι βαμβακερα μην αρχισει να δαγκωνει τις ακρες
Τέλεια περνατε παιδια μπραβο, παντα τέτοια! Αστέρας του σινεμά το μπλε πουπουλοπραγματακι!
Σου έχει πάρει τον αέρα για τα καλά!:D
Όταν της δίνεις να τρώει φρούτα και λαχανικά να φροντίζεις να είναι πάντα στεγνά!
Τέλεια περνατε παιδια μπραβο, παντα τέτοια! Αστέρας του σινεμά το μπλε πουπουλοπραγματακι!
Και φυσικα θα τα πλενεις καλα... Εγω τα βαζω σε μια λεκανιτσα με νερο και ελαχιστο ξιδι για λιγα λεπτα...υστερα τα ξεπλενω και τα αφηνω να στεγνωσουν και μετα τα δινω...Ωχ αυτό δεν το ήξερα και κάθε πρωί της τα πλένω ώστε να είναι καθαρά. Θα φροντίσω πλέον να της τα δίνω στεγνά.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας