Αναπαραγωγή Η κανάρα μου έφτιαξε φωλιά και θα γεννήσει

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης tzefri
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Παιδια, δεν ριναι τιποτε αλλο παρα μονο η θερμοκρασια.
Αυτος ειναι ο κυριος λογος μιας αναπαραγωγης καναρινιων το χειμωνα και μονο πστευω!
Ενα φως μια τηλεοραση(24ωρες) ενα πισι, ενα παραθυρο προς νοτο λαουντς μουσικη και καποια τσιγαρα καιαιαι καλους απογονους!
 
Φχαριστω πολυ για τις συμβουλες!
Υγ.
Ρε παιδια αντρας ειμαι και με λενε Αρτεμη.
Ειμαστε στα 2 μευρα αποσταση διοτι τα εχβ στο υπνοδωματιο. Δεν εχει τρομαξει ποτε 5 μερρς τωρα. Αυτη την ωρα που γραφω αυτη τιτιβιζει ο πιπις την βατευει σηκωνετε,τρωει, παει παλι πισω στξ φωλια και ο πιπις την ταιζει.19:54 η ωρα.
Χα χα! Καλό! Καλά γεννητούργια Αρτέμη.
 
Μπράβο η καναρίτσα σου βρε Άρτεμη! Τα πρώτα γεννητούρια του 2014! Τώρα, έχε υπόψη σου ότι πλέον η γέννα των αυγών έχει ολοκληρωθεί. Περνάμε τώρα στην επόμενο αναπαραγωγικό στάδιο, την επώαση των αυγών. Μέτρα 14 μέρες και θα σου ξεπεταχτούν οι νεοσσοί! Καλή συνέχεια! Τώρα το ζευγάρι σου θέλει ησυχία και προσφέρεις μόνο σπόρους και νερό. Και μην καθαρίσεις το κλουβί αυτήν την περίοδο, θα στρεσσαριστεί το ζευγαράκι σου! Αυτά από εμένα! Και ξέρεις...ότι χρειαστείς στείλε μας! Είμαστε πάντα στη διάθεση σου! Φιλικά Αμβρόσιος! Καλή συνέχεια!
 
  • Like
Αντιδράσεις: tzefri
Μπραβο! Με το καλο να ειναι ολα με σπορο! Τα ρεκορ θα τα σπασει αν σου κανει 7... Σπανιο αλλα μπορει να συνεχισει και αυριο και μεθαυριο.. Σημερα εχουμε 6 αρα λογικα και αν ολα πανε καλα που στο ευχομαι 20 Γεναρη ο πρωτος νεοσσος θα σκασει απ τ αυγο :)

Τωρα οπως σου ειπε και ο Αμβροσιος δεν καθαριζεις το κλουβι και δεν τα ενοχλεις παρα μονο για τα απαραιτητα..

Ψειροσκονη εβαλες;
 
Εγω εχω καει απο ψειρες και εχω χασει και μωρο... Απο κει και περα ειναι δικια σου επιλογη! Σε χωρο με 20-25 βαθμους οι ψειρες μπορουν ανετα να κανουν παρτυ! Εγω προσωπικα χρησημοποιω αυτο, το οποιο ειναι παρα πολυ καλο ως μετρο προληψης και ακινδυνο για τα αυγα, την μαμα και τους νεοσσους αργοτερα και αν θυμαμαι καλα κανει 8 ευρω..

small320.jpg
 
Δεν εχω 8 ευρω
Ειμαι ταπι. Αλλη εναλλακτικη υπαρχει;
 
Δεν καταλαβαίνουν τίποτα τα πουλιά, αλλά είναι εξαιρετικά απωθητικό. Αν φτιάχνεις δική σου αυγοτροφή, μια μικρή σκελίδα καλά λιωμένη στα 250 γρ. Η σκόνη πάντως δουλεύει καλύτερα σε βάθος χρόνου.
 
Δηλαδη πινοντας νερο με σκονη σκορδου ή μια σκελιδα στην αυγοτροφη και δεν τα πλησιαζει ψειρα;
 
Δεν τους βαζεις ολοκληρο το σκορτο μεσα στην ποτοστρα περνεις ενα ποτηρι νερο καθαριζεις τον σκορδο και το βαζεις μεσα κσι το δινεις αυριο το πρωι! Στην ποτιστρα!
 
Δεν τους βαζεις ολοκληρο το σκορτο μεσα στην ποτοστρα περνεις ενα ποτηρι νερο καθαριζεις τον σκορδο και το βαζεις μεσα κσι το δινεις αυριο το πρωι! Στην ποτιστρα!
Αυτο εκανα που λες και θα τα ποτισω αυριο. Πηρα κι μια σκελιδα και την σκαλωσα χαμηλα στο κλουβι!
Πειραζει;
 
Ρε παιδια αλλα σαιτ και μπλογκς επισημαινουν οτι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ το σκορδο, οπως, καφες σοκολατα κτλ
Γιατι; !
 
Απαγορευεται να το τρωνε! Βαζεις σε ενα ποτηρι νερο την σκελιδα με το σκορδο και το επομενο πρωι βαζεις εκεινο το νερο που ειναι στο ποτηρι με τον σκορδο στην ποτιστρα αφαιροντας τον σκορδο!
 
Νταξει οι μισοι λενε να το τρωει και οιαλλοι μισοι οχι. Καλως!
Επι του θεματος η Πιπα δεν βατευετε αλλο που σημαινει κατα την γνωμη μου, οχι αλλο αυγο αυριο. Κατα τα αλλα ο Πιπης ττην ταιζει και αυτη κλωθει.χρονομετρωντας την μονο 2.30 λεπτα ειναι εξω μολις σηκωνετε για να φαει, τεντωθει κτλ.
 
Αυτο το χρονομετρημα της πιπας καθημερινα πρωτη φορα το βλεπω 😛
 
  • Like
Αντιδράσεις: tzefri
Back
Top