Ειναι όλα πολυ ομορφα! Ειναι και τα τρία αρσενικά;
Ειναι όλα πολυ ομορφα! Ειναι και τα τρία αρσενικά;
Βλέπεις την μπλε πλάτη τους κάτω απο τις φτερούγες; Αυτό το έχουν μόνο τα αρσενικά αυτού του είδους.
Θα της κακοφανεί της μικρής, τι λες; :)Δεν υπάρχει βιασύνη για την επιστροφή της Lida.
ας ξεκινήσω από δω τις σκέψεις μου.. Στον Νίκο είχα να πάω εδώ και πέντε χρόνια (όταν διάλεξα και μετά πήρα τον Κάρλο)Θα της κακοφανεί της μικρής, τι λες; :)
Σε καταλαβαίνω, γι αυτό σε ρωτάω κι εγώ έτσι δένομαι με τα ζωάκια :)η αλήθεια είναι πως δεν θέλω πάνω από δυο πουλάκια, αλλά αν πρόκειται για το μέλλον της Lidas μου...)
Σε βλέπω να κοιμάσαι στο μπαλκόνι...η αλήθεια είναι πως δεν θέλω πάνω από δυο πουλάκια, αλλά αν πρόκειται για το μέλλον της Lidas μου...)
Σε βλέπω να κοιμάσαι στο μπαλκόνι...
Best Answer!:DΑυτό συμβαίνει με τους άντρες που κουβαλάνε πολλά πουλιά και γεμίζουν κλουβιά το σπίτι. Όταν τα φέρνει το αφεντικό μόκο όλοι.
Νταξ ελιωσα, ακομα γελαωΑυτό συμβαίνει με τους άντρες που κουβαλάνε πολλά πουλιά και γεμίζουν κλουβιά το σπίτι. Όταν τα φέρνει το αφεντικό μόκο όλοι.
Αυτό που δεν έχω καταφέρει ακόμα με το Μαριόνι είναι να δαγκώνει την κατάλληλη στιγμή αυτόν που χρειάζεται!:Dγενικά όμως παίρνει την θέση του αντίζηλουΑυτό συμβαίνει με τους άντρες που κουβαλάνε πολλά πουλιά και γεμίζουν κλουβιά το σπίτι. Όταν τα φέρνει το αφεντικό μόκο όλοι.
Αυτό συμβαίνει με τους άντρες που κουβαλάνε πολλά πουλιά και γεμίζουν κλουβιά το σπίτι. Όταν τα φέρνει το αφεντικό μόκο όλοι.
ΝΑΙΙΙBest Answer!:D
:DΌταν έρθει η ώρα θα βάλω τον νονό του να το ανακοινώσει!... Κ το όνομα αυτού; :)
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας