Ναι, αισθάνομαι σιγουριά τώρα!
Άντε και καλούς απογόνους!
...τι να σας απαντήσω τώρα ''ποτέ μην λες ποτέ'', αλλά είναι κάτι που δεν το διανοούμαι :DΝαιι ναιιι καλα μαριονολιδακια
Εξήγησα τις σκέψεις μου στον Νίκο, κατάλαβε και δέχτηκε να την κρατήσω!
Από σήμερα λοιπόν η Lida δεν είναι φιλοξενούμενη αλλά ανήκει στην οικογένεια μας (όχι πως αισθανόμουν γι΄αυτήν διαφορετικά πριν). Είμαι χαρούμενη!:D
Καλώς την δέχθηκες την νύφη! Κούκλα είναι! Αν ο Μάριο το "εκθέσει " το κορίτσι, πρέπει να το αποκαταστήσει Αντε βρε και σύντομα. Γιαγιά σου εύχομαι να γίνεις ! Πάντως χλωμό το κόβω να την επιστρέψεις. Θα τον "βάλει στο βρακί της" τον κύριο και άντε να τους χωρίσεις μετά. Είναι και ακριβά τα διαζύγια!
Μα γιατί όχι; Να είσαι σίγουρη το ένα μικρακι θα το πάρω εγώ να ζει βασιλιάς! Να γίνω επιτέλους και παπαγαλομανα! :D...τι να σας απαντήσω τώρα ''ποτέ μην λες ποτέ'', αλλά είναι κάτι που δεν το διανοούμαι :D
Μωρέ καλά είπαμε θα γεμίσεις το φόρουμ με μηνύματα του στυλ πότε θα γίνω μάναΤέλεια νέα! Και επίσημα λοιπόν στην οικογένεια! :D
Μα γιατί όχι; Να είσαι σίγουρη το ένα μικρακι θα το πάρω εγώ να ζει βασιλιάς! Να γίνω επιτέλους και παπαγαλομανα! :D
μονο που το φανταστηκα αα τα ιδια σκεφτομαι κι εγω Σισυ....τι να σας απαντήσω τώρα ''ποτέ μην λες ποτέ'', αλλά είναι κάτι που δεν το διανοούμαι :D
.... Και για να ευλογήσω και τα γένια μου, εγώ στο είχα πει... Να πούμε και ένα μπράβο και στον συνονόματο εκτροφέα που παραμέρισε το συμφέρον του ( την προόριζε για αναπαραγωγή είχες πει αν θυμάμαι καλά)...
... Μα γιατί όχι; Να είσαι σίγουρη το ένα μικρακι θα το πάρω εγώ να ζει βασιλιάς! Να γίνω επιτέλους και παπαγαλομανα! :D
Θέλεις να γίνεις νονός;Μήπως να την ξαναβαφτίσουμε τώρα που ήρθε για να μείνει;
Χαίρομαι πολυ με την εξελιξη. Και για σας και για το Λιντακι θα ήταν ασχημα ο αποχωρισμος.
...τωρα εχεις ζευγαράκι... Τελεια.Θα παρεις και το άλλο το πράσινο,; ή οχι;...
Μιράντα, εσένα ειναι δύο τα πουλακια, και ειναι μάλλον πιο δύσκολο. Όταν θα υπάρξει και ο ανάλογος χρόνος, μια χαρά θα τα καταφέρεις.Α ρε Σισσυ τα μαγευεις μου φαινεται :)
Μονο εμενα εμειναν ψιλοαγρια ε; δεν τα καταφερα (ελπιζω καποια στιγμη..)
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας