πολύ ωραία, τουμπανάκια! Αυτή είναι η φωλιά που γεννήθηκαν;
Όταν ολοκληρωθεί το πτέρωμα, δεν αργούν αυτά.Παιδιά καλησπέρα. Πότε θα μπορέσω να διακρίνω το φύλο τους; Βιάζομαι να τα βαφτίσω
Ναι, ευτυχως!Και παλι μπραβο σου Ειρηνη για την προσπαθεια σου και για το αποτελεσμα. :) Τρωνε μονα τους καθολου;
Τώρα γιατί εγώ έχω την αίσθηση πως βιάζεσαι να τα μεγαλώσεις... !Παιδια, εφαγαν μονα τους, το ειδα με τα ματια μου!
Επισης εχω να σας πω, οτι παρατηρωντας τα, διαπιστωσα πως το ενα βγαζει πουπουλακια ιδιων χρωματισμων με του πατερα του, οποτε αγορακι!:D Να υποθεσω το αδερφακι του, που τα φτερακια του ειναι ακομα γκρι, ειναι κοριτσακι; (γεννηθηκαν ιδια μερα, ιδια ωρα)
Μπράβο μπράβο, να τα χαίρεσαι!
Τα μαρουλάκια πρόσεχέ τα Ειρήνη, έχουν πολλά φάρμακα πάνω τους και για σένα ακόμα. Έχει ωραιότατα χόρτα η εποχή, σπανάκι, παντζαρόφυλλα, μπροκολόφυλλα, χόρτα πικρά είδα προχθές, αρωματικά βότανα χλωρα. Όχι μαρούλι, δεν το δίνω ποτέ μα ποτέ.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας