Έκανες το καλύτερο που το πήγες εκεί και θα το φροντίσουν... Μπράβο σου!
Και ρωτάω εγω τώρα. Γιατί βρε παιδιά να μπαίνουμε σε ένα τέτοιο Γολγοθά στη προσπάθεια μας να αποκτήσουμε ένα φτερωτό φιλαράκι; Γιατί να μένουν ατιμώρητοι αυτοί που επέλεξαν να κάνουν αυτή τη δουλειά χωρίς γνώσεις, με τόση προχειρότητα προκαλώντας μόνο κακό σε αυτά τα πλάσματα;
Τα έξοδα της γιατρού γιατί να σε επιβαρύνουν τωρα εσένα αφου αγόρασες ένα υγιέστατο μωρό κατά τον πωλητή;
Ακόμα και οι επόμενοι υποψήφιοι αγοραστές θα αντιμετωπίσουν τα ίδια θέματα, αγοράζοντας τα αδελφάκια που έχουν μείνει πίσω...
Και γω αυτά σκεφτόμουν.. Ξεκίνησα να πάρω ένα πουλάκι για τα γεννέθλια του μικρού μου, επειδή το ζήτησε και κατέληξα να αναβάλλω το να αλλάξω λάστιχα στο αυτοκίνητο μου, λόγω των εξόδων που προστέθηκαν. Χαλάλι άμα τα καταφέρει αλλά και εμένα δε μου περίσσευαν.
Όπως βέβαια και το συναισθηματικό κόστος. Μπορεί να το είχα 4 μέρες αλλά δε μπορούσα να το αφήσω, ήταν τόσο γλυκό! Και ο γιος μου, που τη μια μέρα χάρηκε που τον πήρε και μετά είναι χωρίς πουλάκι και δεν μπορεί και να καταλάβει και το γιατί...
Άσχημες καταστάσεις και δυστυχώς είχα πολύ ανήθικη αντιμετώπιση. Μέχρι και σήμερα το πρωί υποστήριζε ότι το πουλάκι ήταν το πιο δυνατό απ όλα πριν το πάρω και ότι καθυστέρησα και είχαν βάλει και επιγραφή σήμερα, δεν προυπήρχε, ότι δε γίνονται επιστροφές σε ζωντανά!
Ακόμα και για το φύλλο με κορόιδεψε... Επιμένει ότι είναι αρσενικό ενώ διάβασα ότι τα λουτίνο δεν ξεχωρίζουν το φύλλο τους από τώρα. Όταν τον ρώτησα πως το ξεχωρίζει μου λέει απ τα πορτοκαλί μάγουλα. Μα του λέω και τα θηλυκά λουτίνο έτσι είναι! Όχι όχι αρσενικός είναι, ξέρω εγώ...
Μικρής σημασίας το φύλλο όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα αλλά και πάλι με κορόιδεψε γιατί εγώ ήθελα αρσενικό.
Το μόνο που έχω να πω είναι ότι τελικά θέλει μεγάλη προσοχή στα πάντα... Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στις μέρες μας