Ασθένειες Μικρό κοκατίλ δεν τρώει τίποτα

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης maxi
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Bασια το ταισμα εχει ξεκινησει ηδη απο τον ανθρωπο εκει, δλδ αν ειναι να εχει γινει κατι ηδη εχει γινει(ελπιζουμε πως οχι)! Το πουλακι ειναι στον απογαλακτισμο και πιστευω θα τη δυσκολεψη γιατι σε αυτη την ηλικια δε καθονται ευκολα για ταισμα! Δε μπορουμε να ξερουμε πως το ταιζει ο ανθρωπος εκει δλδ σωστα η λαθος! Το θεμα ειναι να μαθει να τρωει και μετα να το παρει, αλλα σε αυτες τις ταιστρες δεν ειναι πολυ ευκολο να φαει!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Θα συμφωνήσω κι εγω με το Ζάχο... Καλύτερα να μείνει εκεί μέχρι να απογαλακτιστεί αλλά με τη συμφωνία(με το πωλητή) οτι όταν το πάρει θα πάει πρώτα σε ένα πτηνίατρο για εργαστηριακές εξετάσεις ώστε να βεβαιωθεί οτι το πουλάκι είναι οκ και δε θα βγάλει θεματάκια υγεια σε λίγο καιρό... Εγω έτσι θα έκανα τουλάχιστον,θα το έπαιρνα αφου βεβαιωνόμουν πως το πουλάκι είναι κάλα ή αν έχει κάτι να αντιμετωπιστεί άμεσα..
Αν το πάρει τωρα η Μάχη και συνεχίσει εκείνη τα ταΐσματα,ότι και να της συμβεί δε θα φέρει καμία ευθύνη ο πωλητής... Ποτέ δε θα παραδεχτεί οτι εκείνος δεν έκανε καλά τη διαδικασία...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Λοιπόν πήγα από κει για να το δω. Έχω να σας πω ότι σημερα έχει κρεμάσει και ταμπελακι απ έξω που λέει ότι επιστροφές σε ζωντανά δε γίνονται. Πήγα με σκοπό να του πω να πάρω άλλο να τελειώνουμε. Αλλά μόλις το είδα δε μπόρεσα. Ήρθε στα χέρια μου και έκανε αυτές τις Φωνούλες!
Μου έδειξε πως το ταΐζει... Και εμμέσως με κατηγόρησε ότι φταίω κιόλας ότι άργησα να το πάω!
Όπως και να χει το πήρα από κει και το πήγα κατευθείαν στην κα. Γκρέι που βρήκα από δω. Ελπίζω εκει να έκανα καλή επιλογή τουλάχιστον! Τον άφησα εκει, τους είπα το ιστορικό και θα τον ταΐζουν κιόλας.
Τώρα περιμένω να τον εξετάσει Γιατί πήγαμε σαν έκτακτο, και θα επικοινωνήσουμε να δούμε τι χρειάζεται να γίνει και αν σώζεται.
Αυτό που μου είπε ο πετσοπας είναι ότι έχει πετάξει κάτι να αλλά με πολύ φαΐ θα στρώσει και ότι δεν έχει ζημιά το συκώτι του Αφού ανοίγει τα μάτια. Δηλαδή το αν έχει ζημιά στο συκώτι φαίνεται από τα ματια; Τέλος πάντων δε θέλω να ασχοληθώ ξανα με αυτούς αν και αν μπορεί να μου πει κάποιος αν ξέρει αν υπάρχει κάπου να τον καταγγείλω θα το έκανα ευχαρίστως. Αλλά δεν ξέρω που.
Ελπίζω να είναι καλα τα νέα για το μικρούλι και να το προλάβω ότι και αν συμβαίνει.
Ταιστρες όπως είπα και πριν το κλουβί του το κανονικό έχει ανοιχτές και έχει διαθέσιμο φαγητό και σε μπολακι στον πάτο. Οπότε θα μάθει κάποια στιγμή να τρώει δε μπορεί
Λογικά η γιατρός θα μου πει και τι ποσότητες και πόσες φορές πρέπει να τον ταίζω αλλά αν χρειαστώ τη συμβολή σας πιστεύω θα με βοηθήσετε ετσι δεν ειναι;
Σας ευχαριστώ πάντως έναν προς έναν όλους για το ενδιαφέρον!

Αυτος φταιει που το πουλησε, όχι εσύ. Πώς θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι το ζωντανό δεν τρώει μόνο του; Τέλος πάντων, δεν βγάζεις άκρη με αυτούς τους ανθρώπους. Την καλυτερη δουλειά έκανες τώρα. Τουλάχιστον έχει πιθανοτητες πια να επιζήσει.

Σου ειπε οτι εχει πεταξει καρινα υποθετω! Ελπιζω να εχουμε ευχαριστα νεα! Και απλα να θελει ταισμα το μικρο!

Σου ειπε οτι εχει πεταξει καρινα υποθετω! Ελπιζω να εχουμε ευχαριστα νεα! Και απλα να θελει ταισμα το μικρο!
Ναι ναι Όχι Κατίνα! Καρινα. Συγγνώμη είμαι λίγο στρεσαρισμενη και το τ9 κάνει τα δικά του και δεν το ειδα

Αυτό σημαίνει οτι το πουλάκι είναι υποσιτισμένο και το πρόλαβες σχεδόν ένα βήμα πριν το θάνατο...
Έκανες το καλύτερο και είναι σε ασφαλή χέρια...
Τη βοήθεια μας θα την έχεις αλλά ξέρεις είμαστε διστακτικοί να δίνουμε από τον υπολογιστή συμβουλές ταΐσματος(γιατί νιώθουμε την πόσο μεγαλη ευθύνη είναι)... Είναι τόσο λεπτή διαδικασία που η κάθε λεπτομέρεια πρέπει να ακολουθείτε με προσοχή... Βέβαια το τελευταίο καιρό ταΐζει και η κουτσή Μαρία με αποτέλεσμα να ονομάζονται όλοι εκτροφεις..

Για να προσπαθήσεις να βρεις το δίκιο σου μπορείς να στείλεις ένα email στο Συνηγορο του καταναλωτή γράφοντας τους την όλη διαδικασία και θα σε καθοδηγήσουν εκείνοι πιστεύω.Αρκει να έχεις αποδείξεις για τη συναλλαγή και οτι έχει συμβεί.

Αυτό σημαίνει οτι το πουλάκι είναι υποσιτισμένο και το πρόλαβες σχεδόν ένα βήμα πριν το θάνατο...
Έκανες το καλύτερο και είναι σε ασφαλή χέρια...
Τη βοήθεια μας θα την έχεις αλλά ξέρεις είμαστε διστακτικοί να δίνουμε από τον υπολογιστή συμβουλές ταΐσματος(γιατί νιώθουμε την πόσο μεγαλη ευθύνη είναι)... Είναι τόσο λεπτή διαδικασία που η κάθε λεπτομέρεια πρέπει να ακολουθείτε με προσοχή... Βέβαια το τελευταίο καιρό ταΐζει και η κουτσή Μαρία με αποτέλεσμα να ονομάζονται όλοι εκτροφεις..

Για να προσπαθήσεις να βρεις το δίκιο σου μπορείς να στείλεις ένα email στο Συνηγορο του καταναλωτή γράφοντας τους την όλη διαδικασία και θα σε καθοδηγήσουν εκείνοι πιστεύω.Αρκει να έχεις αποδείξεις για τη συναλλαγή και οτι έχει συμβεί.
Πιστεύω ότι θα με καθοδηγήσει η γιατρός για το τάισμα είπα απλώς αν κάπου κολλήσω να μου πείτε μια γνώμη.
Θα στείλω στο συνήγορο και βλεπουμε! Το ίδιο το πουλάκι στο κάτω κάτω είναι η απόδειξη! Και η κατάσταση στην οποία βρίσκεται!

Μακάρι όλα να είναι καλά και το πουλάκι να μην έχει κανένα πρόβλημα.Λογικό να έχει πετάξει καρίνα αφού υποσιτιζότανε. Η κ. Γκρέυ έχει πολύ καλές κριτικές και την θεωρώ εξαιρετική επιλογή παρότι δεν έχω προσωπική εμπειρία. Καλό θα ήταν να μας υποδείξεις ποιο είναι το συγκεκριμένο κατάστημα έτσι ώστε να υπάρχει μια βάση ενημέρωσης για χρήση είτε από ενεργά μέλη είτε από μελλοντικά με σκοπό την αποφυγή παρόμοιων καταστάσεων.

Μακάρι όλα να είναι καλά και το πουλάκι να μην έχει κανένα πρόβλημα.Λογικό να έχει πετάξει καρίνα αφού υποσιτιζότανε. Η κ. Γκρέυ έχει πολύ καλές κριτικές και την θεωρώ εξαιρετική επιλογή παρότι δεν έχω προσωπική εμπειρία. Καλό θα ήταν να μας υποδείξεις ποιο είναι το συγκεκριμένο κατάστημα έτσι ώστε να υπάρχει μια βάση ενημέρωσης για χρήση είτε από ενεργά μέλη είτε από μελλοντικά με σκοπό την αποφυγή παρόμοιων καταστάσεων.
Επιτρέπεται να το γράψω εδω;

Ας περιμένουμε να μας πει ο Σταύρος @Stavros ή κάποιος από τη διαχείριση. Η γνώμη μου είναι πως όπως επαινούμε και γράφουμε καλές κριτικές για τους επαγγελματίες του χώρου, είτε είναι γιατροί είτε καταστήματα, το αντίστοιχο πρέπει να γίνετε και για τους κακούς με τις ανάλογες κριτικές και επιχειρήματα.

Επιτρέπονται οι απόψεις και οι κριτικές, είτε θετικές είτε αρνητικές. Αυτός είναι ο γενικός κανόνας. Από εκεί και πέρα, ο καθένας αναλαμβάνει την ευθύνη των λόγων του, όπως ακριβώς συμβαίνει με όλα τα υπόλοιπα μέσα δημόσιας επικοινωνίας.

Ωραία τότε να σας πω. Λέγεται zoolandia και είναι στην Πανόρμου. Εγώ αναλαμβάνω την ευθύνη που το λεω, εκείνοι δεν ανέλαβαν καμία ευθύνη απέναντι στο πουλάκι πρώτα πρώτα και σε δεύτερη φάση απέναντι μου.

Ωραία τότε να σας πω. Λέγεται zoolandia και είναι στην Πανόρμου. Εγώ αναλαμβάνω την ευθύνη που το λεω, εκείνοι δεν ανέλαβαν καμία ευθύνη απέναντι στο πουλάκι πρώτα πρώτα και σε δεύτερη φάση απέναντι μου.
Έχεις απόλυτο δίκιο και μπράβο σου που το λες και προστατευεις με αυτόν τον τρόπο τα υπόλοιπα μέλη. Δεν καταλαβαίνω από που και ως που ένας πετσοπας θέτει σε κίνδυνο τη ζωή αυτών των μικρών μόνο και μόνο για να τα πουλήσει στη διπλή τιμή.

Μόλις επικοινώνησα με το ιατρείο. Ο μικρός τρώει και είναι σχετικά ζωηρός. Τρώει ακόμα και μερικά σποράκια. Εντοπίστηκαν μύκητες στα κόπρανα και στον πρόλοβο του. Και έχει πρόβλημα ο πρόλοβος, δεν αδειάζει. Θα ξανακάνουν ένα τεστ να δουν τι είδος είναι οι μύκητες για να ξεκινήσουν αγωγή.
Είναι αισιόδοξοι ότι ο μικρός μπορεί να τα καταφέρει με τη θεραπεία.
Θα μείνει μέσα να νοσηλευτεί, να κάνει την αγωγή του και να τον ταΐζουν εντατικά.

Ευχομαι να το ξεπερασει και να πανε ολα καλα! Αυτες ειναι οι συνεπειες δυστυχως ανθρωπων που δε ξερουν να ταιζουν σωστα και δε τους νοιαζει κιολας! Δλδ τι να πω! Να πανε ολα καλα για το μικρουλι!

Πολυ καλα νεα! Ευχομαι για το καλυτερο - που σιγουρο θα ερθει και για σενα και για το τσουλουφι αλλα και για το παιδακι σου!

Έκανες το καλύτερο που το πήγες εκεί και θα το φροντίσουν... Μπράβο σου!

Και ρωτάω εγω τώρα. Γιατί βρε παιδιά να μπαίνουμε σε ένα τέτοιο Γολγοθά στη προσπάθεια μας να αποκτήσουμε ένα φτερωτό φιλαράκι; Γιατί να μένουν ατιμώρητοι αυτοί που επέλεξαν να κάνουν αυτή τη δουλειά χωρίς γνώσεις, με τόση προχειρότητα προκαλώντας μόνο κακό σε αυτά τα πλάσματα;
Τα έξοδα της γιατρού γιατί να σε επιβαρύνουν τωρα εσένα αφου αγόρασες ένα υγιέστατο μωρό κατά τον πωλητή;
Ακόμα και οι επόμενοι υποψήφιοι αγοραστές θα αντιμετωπίσουν τα ίδια θέματα, αγοράζοντας τα αδελφάκια που έχουν μείνει πίσω...

Έκανες το καλύτερο που το πήγες εκεί και θα το φροντίσουν... Μπράβο σου!

Και ρωτάω εγω τώρα. Γιατί βρε παιδιά να μπαίνουμε σε ένα τέτοιο Γολγοθά στη προσπάθεια μας να αποκτήσουμε ένα φτερωτό φιλαράκι; Γιατί να μένουν ατιμώρητοι αυτοί που επέλεξαν να κάνουν αυτή τη δουλειά χωρίς γνώσεις, με τόση προχειρότητα προκαλώντας μόνο κακό σε αυτά τα πλάσματα;
Τα έξοδα της γιατρού γιατί να σε επιβαρύνουν τωρα εσένα αφου αγόρασες ένα υγιέστατο μωρό κατά τον πωλητή;
Ακόμα και οι επόμενοι υποψήφιοι αγοραστές θα αντιμετωπίσουν τα ίδια θέματα, αγοράζοντας τα αδελφάκια που έχουν μείνει πίσω...
Και γω αυτά σκεφτόμουν.. Ξεκίνησα να πάρω ένα πουλάκι για τα γεννέθλια του μικρού μου, επειδή το ζήτησε και κατέληξα να αναβάλλω το να αλλάξω λάστιχα στο αυτοκίνητο μου, λόγω των εξόδων που προστέθηκαν. Χαλάλι άμα τα καταφέρει αλλά και εμένα δε μου περίσσευαν.
Όπως βέβαια και το συναισθηματικό κόστος. Μπορεί να το είχα 4 μέρες αλλά δε μπορούσα να το αφήσω, ήταν τόσο γλυκό! Και ο γιος μου, που τη μια μέρα χάρηκε που τον πήρε και μετά είναι χωρίς πουλάκι και δεν μπορεί και να καταλάβει και το γιατί...
Άσχημες καταστάσεις και δυστυχώς είχα πολύ ανήθικη αντιμετώπιση. Μέχρι και σήμερα το πρωί υποστήριζε ότι το πουλάκι ήταν το πιο δυνατό απ όλα πριν το πάρω και ότι καθυστέρησα και είχαν βάλει και επιγραφή σήμερα, δεν προυπήρχε, ότι δε γίνονται επιστροφές σε ζωντανά!
Ακόμα και για το φύλλο με κορόιδεψε... Επιμένει ότι είναι αρσενικό ενώ διάβασα ότι τα λουτίνο δεν ξεχωρίζουν το φύλλο τους από τώρα. Όταν τον ρώτησα πως το ξεχωρίζει μου λέει απ τα πορτοκαλί μάγουλα. Μα του λέω και τα θηλυκά λουτίνο έτσι είναι! Όχι όχι αρσενικός είναι, ξέρω εγώ...
Μικρής σημασίας το φύλλο όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα αλλά και πάλι με κορόιδεψε γιατί εγώ ήθελα αρσενικό.
Το μόνο που έχω να πω είναι ότι τελικά θέλει μεγάλη προσοχή στα πάντα... Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στις μέρες μας

Back