Αισθάνομαι ότι θα σκάσω από το πόσο γλυκός και καλός είναι
Νομίζω πως η μεγαλύτερη χαρά μας είναι να ξαναζούμε αυτές τις στιγμές μέσα από νέους φίλους που δείχνουν ότι πραγματικά αγαπούν το φτερωτό τους και δεν το πήραν ούτε επειδή είναι της "μόδας" ούτε για να "παίξουν" , και δυστυχώς είναι πολλοί αυτοί.μπορείς να με φανταστείς άνετα να λιποθυμάω
Δεν με αφήνει πιο πάνω αλλά το πλάνο αυτό είναι, να αρχίσω να ακουμπάω όσο πιο πολύ μπορώ.
Πάντως χαίρομαι πάρα πολύ πραγματικά που έχω ανθρώπους να μοιραστώ την χαρά μου και να την καταλαβαίνουν. Πιστεύω ότι κι εσείς το έχετε ζήσει, να περιγράφεται την χαρά και την πρόοδο με τον παπαγάλο σας σε κάποιον που δεν έχει επαφή με το αντικείμενο και να σας κοιτάει σαν εξωγήινους.
Πάντως ακόμα και σήμερα αν το κάνω αυτό στον Ερνέστο θα μείνω με κανα δυο δάχτυλα λιγότερα :D Τις έχει "ιερές" τις ποδάρες του.
Εγώ ακριβώς το αντίθετο. Με γνώρισε με γυαλιά και του φαίνεται παράξενο οταν δε τα φοράω. Δε με δαγκώνει πάντα βέβαια αλλά κάποιες φορές το κάνει. Θα σε συνηθίσει κι έτσι μην ανησυχείς.Λοιπόν, χθες με τάραξε στις δαγκωνιές. Μάλλον τον μάτιασα...
Ήθελα να σας ρωτήσω το εξής. Υπάρχει περίπτωση να του φαινόταν περίεργο που φορούσα γυαλιά οράσεως; και γι' αυτό να με δάγκωνε; Δεν με έχει ξαναδεί να τα φοράω.
Όταν τα έβγαλα μου φάνηκε πιο ήρεμος. Εκτός αν ήταν τυχαίο.
Εγώ πιστεύω πως έχετε μονο τα πάνω σας. Ακόμα και τα "καυγαδάκια" σας δείχνουν ότι δένεστε, οτι υπάρχει μία ρουτίνα, μια σχέση.Προσπαθούμε πολύ! Έχουμε βέβαια τα πάνω μας και τα κάτω μας όπως βλέπεις αλλά που θα πάει κάτι θα καταφέρουμε...
Θα τα καταφέρουμε!δεν έχω ελπίδα να την χαϊδέψω ούτε στον ύπνο της
Καλησπέρα, πρώτη φορά γράφω στο forum και δεν ξέρω αν πρέπει να ανοίξω καινούριο θέμα ή αν μπορώ να ρωτήσω εδώ για παρόμοια συμπεριφορά.
Έχω κι εγώ έναν παπαγάλο ringneck! Τον έχω εδώ και 4 μήνες. Είναι 9 μηνών, αρσενικός (dna). Ταϊσμένος στο χέρι από τον εκτροφέα αλλά μετά καθώς μεγάλωνε αγρίεψε λίγο γιατί δεν ασχολήθηκε κανείς μαζί του. Παρ' όλα αυτά έχουμε κάνει αρκετή δουλίτσα και έρχεται να πάρει λιχουδιά από το χέρι μου. Έχει ξεκινήσει και μιλάει και παίζουμε και παιχνιδάκια. Όλα αυτά όμως με τον Woody μέσα στο κλουβί. Ο λόγος που φοβάμαι να τον βγάλω εκτός είναι ότι δεν έχει μάθει να ανεβαίνει στο δάχτυλο και επίσης δαγκώνει! Με έχει δαγκώσει αρκετές φορές, πάντα αφού του έχω δώσει λιχουδιά. αν βάλω δηλαδή το δάχτυλο μου μέσα στο κλουβί 80% θα με δαγκώσει... και δαγκώνει και πολύ... Επειδή λοιπόν πονάει και δεν το αφήνει και εύκολα το χέρι αναγκάζομαι να το τραβήξω. Ίσως αυτό το έχει βρει ως παιχνίδι και το κάνει πια συνέχεια... Δεν ξέρω τι να κάνω... Φοβάμαι μην του γίνει συνήθεια...
Θα ήθελα να μάθω αν ο Σίφης σταμάτησε να δαγκώνει
Με δάγκωνε αρκετά δυνατά ναι! Μου άφησε σημάδι. Από ένα σε κάθε χέρι. Αλλά δεν τον φοβάμαι τόσο πια... (αν και ίσως θα έπρεπε)
Το 3ήμερο πιστεύω θα βγάλουμε και ωραίες φωτογραφίες για να σας παρουσιαστούμε!
! Είναι ο Woody! Και έχει ξεκινήσει και το λέει κιόλας :DΞέχασα και το ονοματάκι του πουπουλομπελά σου.
Φιλιά πολλά στον Woody λοιπόν!! Είναι ο Woody! Και έχει ξεκινήσει και το λέει κιόλας :D
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας