Την πρώτη φορά που ανέβηκε πανω μου (στον ώμο) ο δικός μου τρελλάκος, είχα ξεχάσει να κλείσω την πόρτα του κλουβιού αφού τον είχα αφήσει να κάνει "τη βόλτα του" στο δωμάτιο. Μπήκε, έφαγε, πήρε εναν δεκάλεπτο υπνάκο (εγώ δίπλα στον καναπέ έβλεπα τηλεόραση) και ξαφνικά τσουπ, δίνει μία απ' το κλουβί και καθεται στον ώμο μου. Πάγωσα :D για λίγα λεπτά δεν ήξερα πως να το διαχειριστώ. Δεν πειράζει, ήξερε αυτός.Ελπίζω όταν το κάνει να συγκρατήσω την χαρά μου και να μην τον τρομάξω
Ακριβώς.Ανυπομονώ τόσο πολύ, αλλά από την άλλη απολαμβάνω και τη διαδρομή
Τελευταία φωνάζει πολύ και προσπαθώ να διαχειριστώ και αυτό κάπως. Δεν του δίνω σημασία όταν φωνάζει και όταν σταματάει για λίγο πάω και του μιλάω ή του δίνω καμία λιχουδιά. Το θέμα είναι ότι μόλις απομακρύνομαι πετάει την λιχουδιά και αρχίζει πάλι να φωνάζει. Αυτό εμένα μου δείχνει ότι θέλει επαφή μαζί μου και δεν ζητάει λιχουδιά σωστά;
Ανυπομονώ τόσο πολύ, αλλά από την άλλη απολαμβάνω και τη διαδρομή
Τελευταία φωνάζει πολύ και προσπαθώ να διαχειριστώ και αυτό κάπως. Δεν του δίνω σημασία όταν φωνάζει και όταν σταματάει για λίγο πάω και του μιλάω ή του δίνω καμία λιχουδιά. Το θέμα είναι ότι μόλις απομακρύνομαι πετάει την λιχουδιά και αρχίζει πάλι να φωνάζει. Αυτό εμένα μου δείχνει ότι θέλει επαφή μαζί μου και δεν ζητάει λιχουδιά σωστά;
Λάμπα να πάρετε, βελτιώνει την ορμονική λειτουργία και βοηθάει, στο βαθμό που οι υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου είναι απαραίτητες για τον σωστό μεταβολισμό των πτηνών.Πιστεύετε ότι σε αυτό θα βοηθήσει η λάμπα που σκεφτόμαστε έτσι κι αλλιώς να πάρουμε;
Αυτό που με απασχολεί τελευταία είναι ότι δεν έχει περάσει πτερόροια... όσο τον έχω εγώ τουλάχιστον. Διάβασα ότι όταν είναι μικρά αλλάζουν όλα τους τα φτεράκια κοντά στους 5-6 μήνες. Εγώ τον πήρα 5 μηνών και δεν έχω παρατηρήσει μεγάλη απώλεια φτερών. Μπορεί να το πέρασε όλο αυτό νωρίτερα;
Πάντως ακόμα και σήμερα αν το κάνω αυτό στον Ερνέστο θα μείνω με κανα δυο δάχτυλα λιγότερα :D Τις έχει "ιερές" τις ποδάρες του.Γειααα σας!
ακουμπάω με το δάχτυλό μου τα πόδια του
Ακαι που είσαι ακόμα, δεν έχεις δει τίποτα. Οταν κι αυτός ξεθαρρέψει για τα καλά και καταλάβει ότι είστε φίλοι, θα σου κάνει γλύκες που δε φαντάζεσαι.Αισθάνομαι ότι θα σκάσω από το πόσο γλυκός και καλός είναι
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας