εγώ ως παρατηρητής από μακρυά και χωρίς να γνωρίζω τα κυκλώματα και τους προφέσορες... Βγάζω το συμπέρασμα (λαθεμένο ίσως) ότι σε όποιο φορουμ μαζευτούν πολλά μεγάλα ονόματα... Το φόρουμ μετά από λίγο γίνετε μπάχαλο...
Πιστεύω ότι σκέφτεσαι σωστά! Ποτέ τα πολλα μεγάλα ονόματα μαζεμένα καπου εκανανκαλο σε κάποιον ''κατώτερο''εγώ ως παρατηρητής από μακρυά και χωρίς να γνωρίζω τα κυκλώματα και τους προφέσορες... Βγάζω το συμπέρασμα (λαθεμένο ίσως) ότι σε όποιο φορουμ μαζευτούν πολλά μεγάλα ονόματα... Το φόρουμ μετά από λίγο γίνετε μπάχαλο...
εγώ ως παρατηρητής από μακρυά και χωρίς να γνωρίζω τα κυκλώματα και τους προφέσορες... Βγάζω το συμπέρασμα (λαθεμένο ίσως) ότι σε όποιο φορουμ μαζευτούν πολλά μεγάλα ονόματα... Το φόρουμ μετά από λίγο γίνετε μπάχαλο...
Η μπάχαλο η νεκροταφείο. Δε μιλάει κανείς γιατί όλοι τα ξέρουν όλα...εγώ ως παρατηρητής από μακρυά και χωρίς να γνωρίζω τα κυκλώματα και τους προφέσορες... Βγάζω το συμπέρασμα (λαθεμένο ίσως) ότι σε όποιο φορουμ μαζευτούν πολλά μεγάλα ονόματα... Το φόρουμ μετά από λίγο γίνετε μπάχαλο...
μακάρι μένει να αποδειχθεί...Δημήτρη στο παρελθόν, σίγουρα.
Εχεις δίκιο.
Πλέον νομίζω έχουν αλλάξει πολλά πράγματα.
Έχεις άποψη επί του θέματοςμακάρι μένει να αποδειχθεί...
επειδή εγώ έχω μνήμη ελέφαντα θυμάμαι... Και κάπου κάπου ανασύρω αυτά που έχουν γραφτεί πριν από λίγα χρόνια. Για γέλια και για κλάματα...Η μπάχαλο η νεκροταφείο. Δε μιλάει κανείς γιατί όλοι τα ξέρουν όλα...
Αυτή είναι και η δική μου άποψη από την πρώτη στιγμή που άνοιξε το φόρουμ. Ένα δημόσιο φόρουμ δεν μπορεί να είναι πανεπιστημιακό ίδρυμα. Ένα δημόσιο φόρουμ θα πρέπει να δίνει απλόχερα βοήθεια σε άσχετους από λιγότερο άσχετους που έπαθαν, έμαθαν και ως ανταπόδοση προσφέρουν τη βοήθεια που έλαβαν και αυτοί όταν ήταν περισσότερο άσχετοι.Ένας βαρυσήμαντος λόγος (που διακρίνω εγώ) είναι ότι μέσα από τη ''ζύμωση'' και την ανταλλαγή απόψεων, πολλές φορές εξάγονται χρήσιμα συμπεράσματα. Έστω κι αν η συζήτηση δεν είναι ''υψηλού'' επιπέδου.
Κυρίως το λόγο ύπαρξής ενός φόρουμ ιθαγενών Μαρία. Αναρωτιέμαι δηλαδή εάν δεν μιλάμε για οποιοδήποτε λόγο από αυτούς που αναφέρθηκαν, ποιος ο λόγος ύπαρξης ενός χώρου συζήτησης.Αυτό θέτει ερώτημα για την ύπαρξη του φόρουμ Σταύρο ή την θέση τέτοιων ατόμων στο φόρουμ;
Αυτό Βασίλη είναι καταδικασμένο σε αποτυχία από την πρώτη κιόλας ημέρα. Οι γκουρού κοπάδι δεν γίνονται.να φτιαχτεί μία ομάδα ατόμων που το παλεύουν πραγματικά και να φάνε τα εσωψυχά τους μέχρι να απλοποιήσουν τελείως την αναπαραγωγή της καρδερίνας. Είναι σίγουρο ότι θα βοηθιόταν πολύ η ομάδα από όλο αυτό.
Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι. Όσοι δεν θέλουν να συμμετέχουν, ή θα παρακολουθούν ή θα φύγουν. Δεν θα εξαρτηθεί όλος ο κόσμος από κακότροπους.Αναρωτιέμαι δηλαδή εάν δεν μιλάμε για οποιοδήποτε λόγο από αυτούς που αναφέρθηκαν, ποιος ο λόγος ύπαρξης ενός χώρου συζήτησης.
Δεν καταφέρατε να στείλετε εμένα ομως αλλα τι να κανω πρέπει να εχω καθαρ ο μυαλο αυριο μη γραψω για τις καρδερίνες στη φυσική θα μου κρεμάσουν κουδούνια!Εν τω μεταξύ κοιτάξτε πόσο ενδιαφέρον έχει το θέμα, που όλοι αύριο δουλεύουμε και κανείς δεν πάει για ύπνο... Τουλάχιστον στείλαμε τη μικρή..
Ξουτ, άντε για ύπνο και καλή επιτυχία "πιτσιρίκο" :)Δεν καταφέρατε να στείλετε εμένα ομως αλλα τι να κανω πρέπει να εχω καθαρ ο μυαλο αυριο μη γραψω για τις καρδερίνες στη φυσική θα μου κρεμάσουν κουδούνια!
Έχουμε εδώ πάντως άτομα χωρίς ελιτίστικα κολλήματα που μπορούν να συμμετέχουν και παιδί από δασαρχείο. Όταν θα υπάρξει διάθεση, γίνεται η εκκίνηση.το είχα κοινοποιήσει σε καμμιά 15αριά ''εκλεκτούς''.
Βαγγέλη :Δεν καταφέρατε να στείλετε εμένα ομως αλλα τι να κανω πρέπει να εχω καθαρ ο μυαλο αυριο μη γραψω για τις καρδερίνες στη φυσική θα μου κρεμάσουν κουδούνια!
Αυτό που γράφει ο Βασίλης, το είχα κοινοποιήσει σε καμμιά 15αριά ''εκλεκτούς''.. Να φτιάξουμε μια ομάδα εργασίας, να ψάξουμε τους αντίστοιχους φορείς και υπηρεσίες στα δασαρχεία, να προχωρήσουμε στην ίδρυση ενός συλλόγου αυστηρά για ιθαγενή, να βγούμε μπροστά για να νομιμοποιήσουμε και να διασπείρουμε την εκτροφή των τόσο ταλαιπωρημένων και παρεξηγημένων ιθαγενών.. Επειδή δεν είχα το χρόνο, αλλά δεν ήξερα αν θα είχα και τη στήριξη πολλών, η προσπάθεια έμεινε ανερμάτιστη.Ίσως κάποιοι άλλοι να το πετύχουν. Μακάρι!
Νομιζεις...τουλάχιστον στείλαμε τη μικρή..
Αυτό που γράφει ο Βασίλης, το είχα κοινοποιήσει σε καμμιά 15αριά ''εκλεκτούς''.. Να φτιάξουμε μια ομάδα εργασίας, να ψάξουμε τους αντίστοιχους φορείς και υπηρεσίες στα δασαρχεία, να προχωρήσουμε στην ίδρυση ενός συλλόγου αυστηρά για ιθαγενή, να βγούμε μπροστά για να νομιμοποιήσουμε και να διασπείρουμε την εκτροφή των τόσο ταλαιπωρημένων και παρεξηγημένων ιθαγενών.. Επειδή δεν είχα το χρόνο, αλλά δεν ήξερα αν θα είχα και τη στήριξη πολλών, η προσπάθεια έμεινε ανερμάτιστη.Ίσως κάποιοι άλλοι να το πετύχουν. Μακάρι!
Έχουμε εδώ πάντως άτομα χωρίς ελιτίστικα κολλήματα που μπορούν να συμμετέχουν και παιδί από δασαρχείο. Όταν θα υπάρξει διάθεση, γίνεται η εκκίνηση.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας