Γιατί Βασίλη; Αν δεν απαντήσεις εσύ που ξέρεις και έχεις ταλαιπωρηθεί καθώς λες ως άλλος Βασιλάκης Καΐλας, ποιος θα μας πει;Ας μην απαντήσω... Εγώ τουλάχιστον.
Γιατί Βασίλη; Αν δεν απαντήσεις εσύ που ξέρεις και έχεις ταλαιπωρηθεί καθώς λες ως άλλος Βασιλάκης Καΐλας, ποιος θα μας πει;Ας μην απαντήσω... Εγώ τουλάχιστον.
Επειδή αυτό γυρνάει πολύ ωρα στο μυαλό μου. Γιατί να γίνει αυτό; τι κάνουν τα πουλιά δεν κλωσάν; δεν ταΐζουν; και γιατί;δεν πήρε ούτε πούπουλο και τα΄χασε όλα...
Φίλε Βασίλη... Μια βραδιά σε ένα τραπέζι, ένας φίλος (Μιχάλη ο Κώστας), μας έλεγε ότι παράγγειλε 30 δαχτυλίδια.. Είχε έτοιμα 9 ζευγάρια, είχε τη γνώση (εμένα πριν μπω στο ''club'' με πέρναγε γενεές 14 δημόσια..) τι στοκαλό έλεγε, δεν θα πάρω μια γέννα από κάθε ζευγάρι; και οι υπόλοιποι γελούσαμε, δεν πήρε ούτε πούπουλο και τα΄χασε όλα...
Ρε άντε διάβασε εσύ... Μπα σε καλό σου... Θα γράψεις για τις καρδερίνες αύριο;Οχι, να απαντησεις. :)
να μου μάθαμε ποιος έχει πολλά καρδερινάκια, σπεύσατε...
Παλι σκ@τ@ θα εγραφα δηλαδη.. Μια η αλλη.. :)Ρε άντε διάβασε εσύ... Μπα σε καλό σου... Θα γράψεις για τις καρδερίνες αύριο;
Ποιός σου είπε ότι έδινε;... Μόνο αυτό που του είχε πει ο Μιχάλης έδινεΚαι τι λέει αυτό;
Να σε πειράξω;
Ας μην έδινε πράσινα να ζούσαν όλα.
-
Γενεές 14;
Λίγες είναι.
Εγώ είμαι στις 500 γενεές και ανεβαίνω...άφοβα.
κρίμα, δεν προλάβατε...Αν εννοείς εμένα, δεν έχω τίποτα.
Τα έδωσα όλα.
Ποιός σου είπε ότι έδινε;... Μόνο αυτό που του είχε πει ο Μιχάλης έδινε
Σε όλα ισχύει αυτό... αν δεν το ζήσει κάποιος δεν το καταλαβαίνει.Αυτός που δεν έχει κάνει εκτροφή καρδερίνας δεν έχει δει τίποτα
Μια πολύ καλή θέση...δεν λέω ότι πρέπει να αποθαρύνουμε κάποιον που θέλει να ασχοληθεί, αλλά θα πρέπει να ξέρει τις δυσκολίες...
Θα είναι όμως κατανοητά και όχι διφορούμενα τηλεγραφήματα...Μαρία, θα πρέπει να γράφω μια ώρα..λυπήσου με!
Κεχρακι σκετο και αγιος ο θεος. Βασιλη θα απαντησεις; Θα το χεις τυψεις που δεν παω να διαβασω.
@Myra πηγαινε να διαβασεις και οι δυο μας γραφουμε αυριο! Εσυ για την εξεταστικη και γω για τη β'γυμνασιου:D!Θα το χεις τυψεις που δεν παω να διαβασω.
Θα συμφωνησω μαζι σου!Το οτι κλεινετε τις πορτες σε οτι προσπαθει ν μπει στον χωρο σας!
ΟΚ να πω την αληθεια δεν παρακολουθησα το θεμα κατα γραμμα στην τελευταια σελιδα μπορω να εχω ενα hint για το που ειναι αυτο το μηνυμα;Κάτι έγραψε ο Μιχάλης παραπάνω ... Το διαβάσατε Βαγγέλη μας;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας