Βασίλη απόλυτα σεβαστό, καθώς δεν ζήτησες εσύ την βοήθεια των μελών.Εν μέρη έχετε δίκιο.
Το ότι πέθαναν τα πουλιά από το μπρόκολο είναι εκτιμηση δική μου που δεν σημαίνει ότι είναι και η σωστή.
Από μένα τελειώνει εδώ το θέμα.
Το ότι είχα τηλεφωνική επικοινωνία ήταν για το λόγο ότι, δεν μπορουν να γράφονται όλα σε ένα Φορουμ. Και είναι λογικό. Γι αυτό επιδείωξα να μιλήσω με τον Νίκο γιατί όντως ήταν περίεργος ο θάνατος των πουλιών.
Τα υπόλοιπα παρακαλώ δεν είμαι ο αρμόδιος να απαντήσω.
Ειπώθηκαν - εκφράστηκαν πολλές γνώμες, που πιστεύω κάλυψαν την ανησυχία σου, δεν νομίζω όμως ότι πραγματικά σε ενδιαφέρουν, καθώς πιστεύω ότι γνωρίζεις τα αίτια της περιπέτειας σου και αυτά δεν είναι σίγουρα για μένα πλέον το μπρόκολο (ανεμογγάστρι όπως είπε ο πάντοτε αυθόρμητος paianas)Για πειτε καμια γνωμη ρε παιδια, κοντευω να τρελαθω... Εχω αρρωστησει μιλαμε.
Όχι, αλλού είναι το θέμα Μιράντα..Ενταξει, απλως αντιλαμβανομαι υπηρξε μια δυσφορια επειδη καποιος ζητησε βοηθεια και γνωμες και δεν ηταν ξεκαθαρος...Ας μην εκνευριζομαστε, κανεις εδω περα δεν δικαζει κανενα, ολοι να βοηθησουν θελουν, και κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος να δινει απαντησεις αλλιως να βαλουμε το Σταυρο να μας κοβει μισθους.
Ας βοηθουμε οπως μπορουμε, γιατι, παιδια, μπορει να υπαρξουν και αλλοι που τους αφορα το θεμα και καλο θα ηταν να ξερουν τι συμβαινει.
... Τα μέλη που έχουν δείξει ότι βγάζουν πουλιά θεωρούνται ότι κάνουν εκτροφή;Οσο αναφορά το παρελθόν των πουλιών... Ο Νίκος μάλλον έπεσε θύμα από εκτροφέα που τυχαίνει να είναι μέλος του Φόρουμ μας και όπως καταλαβαίνετε η θέση του είναι πολύ δύσκολη.
Τα πουλιά ήταν τιγκαριμένα στα φάρμακα για να μπορούν να ζουν. Πολύ συχνό φαινόμενο.
Και δεν είναι τα μοναδικά που έχασε ο άνθρωπος. Εχασε κι άλλα από την ίδια παρτίδα.
Ναι... Τελικά το πουλάκι μάλλον έφαγε το αθώο (για πολλούς) μπρόκολο.
Οσο αναφορά το παρελθόν των πουλιών... Ο Νίκος μάλλον έπεσε θύμα από εκτροφέα που τυχαίνει να είναι μέλος του Φόρουμ μας και όπως καταλαβαίνετε η θέση του είναι πολύ δύσκολη.
Τα πουλιά ήταν τιγκαριμένα στα φάρμακα για να μπορούν να ζουν. Πολύ συχνό φαινόμενο.
Και δεν είναι τα μοναδικά που έχασε ο άνθρωπος. Εχασε κι άλλα από την ίδια παρτίδα.
Τωρα μπαίνουν πολλά ζητήματα στο τραπέζι... Τα οποία τα έχουμε πει άπειρες φορές... Περί αναζήτηση σωστών πουλιών.
... Τα μέλη που έχουν δείξει ότι βγάζουν πουλιά θεωρούνται ότι κάνουν εκτροφή;
Αν ναι, αυτό που έγραψες δημιουργεί θέμα...
Τα πουλάκια ήταν δύο και το μπρόκολο αθώο.Ναι... Τελικά το πουλάκι μάλλον έφαγε το αθώο (για πολλούς) μπρόκολο.
Όχι βεβαίως.οκ... Κακώς που δεν το ανέφερε πιο μετά ο Νίκος αλλά σιγά μην του την πέσουμε του ανθρώπου. Δεν είμαστε λαικό δικαστήριο.
Ίσως, αλλά πολλές φορές ο προμηθευόμενος κάποια πουλάκια προσπαθεί να ξεπεράσει τον εκτροφέα προσφεύγοντας στις εύκολες λεγόμενες λύσεις των φαρμάκων...ο Νίκος μάλλον έπεσε θύμα από εκτροφέα που τυχαίνει να είναι μέλος του Φόρουμ μας και όπως καταλαβαίνετε η θέση του είναι πολύ δύσκολη.
Δεν νομίζω να είναι και πολύ συχνό φαινόμενο, άλλωστε κοστίζουν και τα αποτελέσματα δεν είναι πάντα τα επιθυμητά...Τα πουλιά ήταν τιγκαριμένα στα φάρμακα για να μπορούν να ζουν. Πολύ συχνό φαινόμενο.
ναι αλλά αυτό που έγραψες τους κάνει όλους ύποπτους, γιατί και αυτός που λέει ότι κάνει το χόμπι του μπορεί να πουλάει και κανα πουλάκι...Δημήτρη το χόμπι μας κάνουμε.
Και γι αυτό είμαστε καθημερινά εδω να βοηθάμε όσο μπορούμε και να ανταλάσουμε απόψεις.
Υπήρχαν υπάρχουν και θα υπάρχουν οι επαγγελματίες εκτροφείς που ζουν απ αυτό.
ναι αλλά αυτό που έγραψες τους κάνει όλους ύποπτους, γιατί και αυτός που λέει ότι κάνει το χόμπι του μπορεί να πουλάει και κανα πουλάκι...
Θα πρέπει να μιλήσετε με ονόματα.. Το θέμα πήρε διαστάσεις και μας θίγει όλους όσους ασχολούμαστε με τα ιθαγενή !
Όχι με pm ... Δημόσια!
Βασίλη κάτω από το αβατάρ δεν γράφει ποιος είναι επαγγελματίας και ποιος χομπίστας...Αυτοί που πουλάνε πουλιά... Και το έχουν σαν επάγγελμα... Παρακολουθουν τα πάντα αλλά ποτέ δεν γράφουν.
Λες να είναι τόσο χαζοί;
Ναι δημοσια, και να γινει τελικα λαικο δικαστηριο; Αφηστε το στην κριση αυτου που εχει το προβλημα. Μπορει να το λυσει οπως θελει. Η μηπως θελετε και να λιθοβολησουμε τωρα;
Βασίλη κάτω από το αβατάρ δεν γράφει ποιος είναι επαγγελματίας και ποιος χομπίστας...
εδώ μέσα όλοι μέλοι είμαστε...
Γι'αυτο το ειπα. Δεν ειμαστε εδω για να κρινουμε κανεναν. Δηλαδη αν εγω χαρισω ενα καναρινι, ή εστω το πολυησω σε καποιον και πεθανει θα με κρεμασετε; Εγω ειμαι της γνωμης να το λυσει ο Νικος που ειχε το θεμα ΑΜΕΣΑ με αυτον που το προμηθευτηκε. Δεν εχουμε καμια δουλεια να ανακατευομαστε ουτε να κρινουμε ουτε να λασπωσουμε καποιον. Στην τελικη, εκεινος διαλεξε το μελος να παρει τα πουλια, μεταξυ τους θα τα βρουν.Σωστή η Μιράντα.
Ξέρεις τι εύκολο Μιράντα είναι να βαζουμε τους άλλους να βγάζουν το φίδι απ την τρύπα;
Ξερεις τι ευκολο είναι να κατηγορούμε τους πάντες και τα πάντα;
... Θα πρέπει αφού το ξεκίνησες να το τελειώσεις... Ποιος είναι, που είναι, τι κάνει κλπ...Δεν βλέπω Δημήτρη που διαφωνούμε;
Είπαμε.. Φταίει το μπρόκολο!Ξερεις τι ευκολο είναι να κατηγορούμε τους πάντες και τα πάντα;
... Παρακαλώ δεν συμφωνώ... Εδώ δεν είμαστε με το ονοματεπώνυμο μας.. Έχουμε ένα ψευδώνυμο...Για να κλεισει εδω αυτο, θα επικαλεστω το παρακατω https://community.petbirds.gr/help/rules/ .
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας